tiistai 26. toukokuuta 2015

YLEN JA SIONISTIKRISTITTYJEN YHTEISET TOTUUSINTRESSIT

Sionistikristillinen liivijengi pahanteossa.


Valikoivan liberaaleja arvoja saarnaava Yle on jo pitkään nälvinyt maamme evankelis-luterilaista kirkkoa. Samanlaista kritiikkiä emme kuule juuri koskaan ortodoksisesta ja katolisesta kirkosta, koska niiden merkitys on väestöllisesti hyvin pieni. Valtion enemmistökirkon kritiikissään Yle on ollut erittäin aktiviinen silloin kun kyse on ollut sen erityisessä suojeluksessa olevista homoista. 

Toisaalta Yle on myös kiillottanut pinkkikirkon kilpeä kun se on toivottanut koko maailman loisimaan Suomeen tai joku poninhäntäinen rokkipastori on vihkinyt luvatta homoja tai antanut maahantunkeutujille suojapaikan kirkon tiloissa. Kirkko saa ylistystä Yleltä myös silloin kun se on halunnut tukahduttaa juutalaiskriittisyyden. Silloin eivät pienet ja vähän suuremmatkin valheet saa olla esteenä "hyvälle asialle" kuten kummallisessa uutisjutussa, jonka Yle julkaisi tänään 26.5.2015 verkkosivuillaan. 

Jutussa Äärioikeistoliike tunkeutui Kirkkopäiville – kahakka järjestysmiesten kanssa toimittaja Satu Krautsuk vetää oikein kunnolla mutkia suoriksi ja lisäilee omiaan, jotta vääristynyt mielikuva aggressiivisesta "äärioikeistosta" vahvistuisi. Uutisjutun lähde keskittyi yksipuolisesti sionistikristittyjen omiin tulkintoihin kuten:

– He tulivat sisään puomeilla rajatulle alueelle ja materiaalit tulivat jostakin niin, ettemme havainneet niitä. He osasivat tehdä sen kun ovat ennenkin tehneet, toteaa Kirkkopäivien kehittämispäällikkö Jari Kupiainen. 

Todellisuudessa Vastarintaliikkeen aktiiviit eivät tehneet muuta kuin jakoivat laillista lehteään (Suomessa ei tunneta ennakkosensuuria) Magneettimediaa julkisella kävelykadulla. Mitään puomien sisään "tunkeutumista" Kirkkopäiville ei tapahtunut. Itse asiassa sionistikristillinen (mikä oksymoroni!) liivijengi syyllistyi itse laittomuuteen kun he yrittivät väkivalloin estää laillisen julkaisun levittämistä ja vielä lopuksi halusivat ottaa kiinni lehden levittäjät. Vastarintaliikkeen aktiviit eivät rikkoneet mitään lakia, vaan pikemminkin heidän liikkumavapautta estäneet sionistikristityt filantroopit. 

Vastarintallike kertoo verkkosivuillaan valkokuvien ja videon kera oman versionsa tapahtuneesta. Lukija saa päättää kumman tulkinta on lähempänä totuutta. Todennäköisesti Ylen ja sionistikristittyjen tulkinta on kauimpana totuudesta, mistä kertoo yleisellä tasolla se, että tutkimuksen mukaan 69% suomalaisista ei luota valtamedioihin kuten valtion yleisradioyhtiöön.

Mitä sitten tulee sionistikristittyihin, heidän täytyy olla skitsofreenisin uskonlahko mitä läntisestä maailmasta löytyy. Nämä filosemiitit katsovat, että juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa eivätkä uuden liiton Jumalan kanssa tehneet kristityt, jotka uskovat Jeesukseen. Tämä on jyrkässä ristiriidassa kristinuskon kanssa, koska Uuden Testamentin mukaan vain ne, jotka uskovat Jeesukseen, pääsevät taivaaseen. 

Sionistikristityt on saatu uskomaan palkkiomoraaliin, jossa matelu "valitun kansan" edessä palkittaisiin toisessa elämässä kuten pääsynä ykkösluokassa taivaaseen "herran silmäterän" vanavedessä. Pohjimmiltaan koko ajatus "valitusta kansasta" ei ole muuta kuin sepitettä. Se ei kerro oikeastaan muusta kuin juutalaisten etnosentrisestä narsismista, jota heidän koko uskontonsa tarusto ja oppi luotiin palvelemaan. Vanha Testamentti onkin juutalaisten folklorea aivan samalla tavalla kuin Kalevala on suomalaisten folklorea. Jos joku luulee, että muiden kansojen pitäisi pitää juutalaisia pyhänä kansana vain siksi, että Raamatun mukaan juutalaiset ovat Jahven valittu kansa, niin sehän aivan sama asia kuin jos suomalaiset väittäisivät, että kaikkien maailman ihmisten pitäisi kumartaa suomalaisia pyhänä kansana vain siksi, että Kalevala on suomalaisten pyhä kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti