keskiviikko 19. marraskuuta 2014

YLESSÄ LAITON MAAHANPYRKIJÄ ON "SIIRTOLAINEN" JA "PAKOLAINEN".

Ja näitähän julleja riittää yksistään
Afrikasta
"pelastettavaksi" vajaa pari miljardia.

TV 1, 19.11.2014, klo 21.05, A-Studio

Maanpuolustuskurssi valistaa eliittiä. Suomalaiset taistelussa ebolaa vastaan. Pakolaisten ahdinko Sisiliassa. Juontajina Tuomas Kerkkänen ja Matti Virtanen.Linkki ohjelmaan.Italian kirjeenvaihtaja Petri Burzovin juttu laittomien maahanpyrkijöiden miehittämästä Sisiliasta paljastaa kuinka taitavasti poliittisesti korrektilla sanankäytöllä luodaan vääristyneitä mielikuvia tosiasioista.

Jo puoli yhdeksän  tv-uutisissa Burzov puhui mustan Afrikan maahantunkeutujista siirtolaisina, ikään kuin he tulisivat Eurooppaan asiallisten henkilöpaperien ja työlupien kanssa valmiisiin työpaikkoihin kuten oli laita 70-luvulla Turkista Saksaan saapuneiden vierastyöläisten (Gastarbeiter) kanssa. Kylmä totuus kuitenkin on, että yhtäkään afrikkalaista kameliajuria ja savimajan korjaajaa ei ole tänne kutsuttu, jonka vuoksi heillä ei ole myöskään henkilöpapereita puhumattakaan passeista ja viisumeista. Toisin sanoen he rikkovat lakia ylittäessään luvatta EU:n merirajan ja ovat siten faktisesti rikollisia.


Koska tv:n katsojat eivät ole aivan totaalisesti harhautettuja, monet heistä ymmärtävät, ettei kyse ole mistään luvallisista "huutavan työvoimanpulan" paikkaajista. Siksi toimittaja väistää tämän syytteen kutsumalla maahantunkeutujia siirtolaisten ohella myös "pakolaisiksi", sillä pakolaisstatuksella luvaton rajanylittäjä muuttuukin simsalabim lailliseksi "siirtolaiseksi", jonka ylläpidon kustannukset revitään kysymättä eurooppalaisten veronmaksajien lompakosta.

Aikamme irrationaaliselle sentimentalismille on tyypillistä, että toimittaja nostaa esille vain yksilön kärsimyksen ja "ihmisoikeudet", mutta ei halua nähdä mitä seurauksia aggressiivisella ja parasiittimaisella maahanvyöryllä on pitkällä tähtäimellä kulttuurisesti, etnisesti ja ekologisesti.

Afrikasta olisi tulossa helposti miljardi onnenonkijaa jo ennestään siirtolaisten täyttämään 
450 miljoonan asukkaan Eurooppaan. Studiossa ollut Pakolaisavun asiantuntijalle tämä sopisi vallan mainioisti, sillä monien muiden hyväkkäiden tapaan hän ei halua asettaa mitään takarajaa kansainvaeltajien määrälle. Eurooppa saa hukkua ja tuhoutua maahantunkeutujien vyöryyn, kunhan vain subjektiivinen muuttoikeus toteutuu taikauskoisten ihmisoikeuksien nimissä. Tosin sellaisen invaasion jälkeisessä kivikautiseen anarkiaan vaipuneessa Eurooppassa ei olisi enää minkäänlaisia ihmisioikeuksia, mutta ei anneta ankarien totuuksien häiritä maailmanhuonontajien hyvää fiilistä!

STOP PRESS. Samalla kun Yle näyttää vihreää korttia kolmannen maailman invaasiolle ja Helsingin Sanomat riemuitsee lapsellisen vahingoniloisesti kuin takkutukkakakarat sitä, että pientä saksalaista toisinajattelijoiden ryhmää on jymäytetty laumasieluisten Hyvien ihmisten toimesta, vaikenee kumpikin sopivasti siitä, että viime lauantaina Italiassa 40 000 kansalaista osoitti mieltään maahanmuuttoa vastaan. Maahanmuuttoa, jonka annetaan tapahtua epädemokraattisesti kansalta lupaa kysymättä. Media niin Italiassa, Suomessa kuin muualla Euroopassa toimii kansalaisten enemmistön mielipidettä vastaan kun se vaikenee näin valtavasta mielenilmaisusta. Mikä ei tietenkään ole uutinen valveutuneelle kansalaiselle.

************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. PAM:in jäsenkyselyn tulos oli, että 75% ihmisistä, jotka tekevät töitä mamujen kanssa vastustavat työperäistä maahanmuuttoa. Kaikkein maahanmuuttokriittisimpiä ovat monikulttuurisissa peruskouluissa opiskelevat lapset. Monikulttuurialueilla on kaikkein kovin maahanmuuttokriittisyys. Klassinen kysymys kuuluukin: Miksi juuri ne joilla on eniten kokemusta vastustavat kaikkein kiivaimmin?
    Poliittisen korrektiuden kieroiluja on myös termi "lähtömaa". Pitäisi asiakeskustelun sijaan inttää siitä, tuleeko joku lähtö-vai kotimaastaan.

    VastaaPoista