torstai 6. marraskuuta 2014

MARGINAALIN TAKINKÄÄNTÄJÄN IDEOLOGINEN HYVÄKSIKÄYTTÖ VALTAVIRRASSA.

Valkoisen itsetuhon poster-boy Bryon Widner Martin
Luther
Kingin muistomerkillä yhdessä SPLC:n
mustan edustajan Lecia Brooksin kanssa.


TV 2, 6.11.2014, klo 20.00, Silminnäkijä: Irti hakarististä


Bryonin iho oli tatuoitu täyteen natsisymboleja. Hän hylkäsi aatteen, mutta viha ei poistunut iholta ilman tuskallista plastiikkakirurgiaa. Harvinainen seurantadokumentti aatteesta irrottautumisesta.

Linkki Yle Areenaan.


Näköjään tämän iltaisen Silminnäkijä-jakson hankkija Hannele Valkeeniemi on tiiraillut silmä kovana YouTuben vanhoja uusnatsirainoja ja löytänyt sieltä tämän loppuunkuluneen amerikkalaisballadin  (Erasing Hate, MSNBC, 2011) yli kolme vuotta ilmestymisensä jälkeen koko Suomen kansan 
nähtäväksi. Syytä miksi se esitetään juuri nyt ei ole kovin vaikea arvata. Tällaisille dokumenteille kun on tilausta - siis median ja poliittisen eliitin nomenklatuuran kannalta.

Dokumentissa rikollisen alaluokan tatuoitu öyhöttäjä saa uuden mahdollisuuden kun pahamaineinen valkoisten itsesäilytystä vastaan taisteleva juutalaisvetoinen vahtikoirajärjestö Southern Poverty Law Center (SPLC) lupaa kustantaa hänelle kalliit plastiikkakirurgiset hoidot. Lupaus naamatatuointien poistosta saa Bryon Widnerin kenties karistamaan vanhat aatteensa, mutta kerran roturealismia maistaneena hän tuskin pystyy alitajuisesti kumoamaan empriiset havainnot eri etnisten ryhmien käyttäytymisestä ja monikultturismin vararikosta.

Kuten muutkin takkinsa kääntäneet julkisuuden ex-skinheadit, myös Bryon vakuuttelee itselleen ja muille olleensa aiemmin ideologisesti väärässä, mutta muistiin porautuneita arkitodellisuuden havaintoja hän ei kuitenkaan pysty pyyhkimään mielestään, joten hän joutuu kaltaistensa lailla elämään loppuelämänsa kognitiivisen dissonanssin kanssa. SPLC:lle tietää tämän, mutta sille riittää se, että nämä Widnerin kaltaiset luopiot esittävät julkisuudessa sille edullista ideologiaa. Se kuuluu diiliin.

Vaikutusvaltainen, valtavat varansa valtiolta ja oikeussaleista kuppaava SPLC ei maksanut tietenkään hoitoja silkkaa hyvyyttään, vaan näki Bryonin takinkäännössä jälleen kerran mahdollisuuden edistää kierolla tavalla valkoisten itsetuhoa ja itseinhoa. Kun Bryonin tapaus saatiin julkisuuteen, voidaan se näyttää jälleen esimerkkiänä kuinka valkoisen etnisen identiteetin puolustaminen on moraalisesti korruptoitunut paha, koska sitä kannattaa - median nostaman julkisuuden mukaan - lähinnä vain yhteiskunnasta syrjäytyneet friikit. Kyse on siis klassisesta ad hominem -virheargumentin propagoinnista ja guilty by assosiciation -kikasta, jonka mukaan kaikkein kunniallisinkin valkoisten etnistä olemassaoloa puolustava henkilö on periaatteessa samanlainen kuin naamatatuoitu seurantadokumentin luuseri.

Röyhkeintä ohjelmassa on se, että kylmän ideologinen SPLC näyttäytyy tietämättömälle katsojalle jonkinlaisena yleishyödyllisenä ja empaattisena kansalaisjärjestönä, vaikka käytännössä se toimii Systeemin verikoirana kaikkia niitä tahoja vastaan, jotka puolustavat valkoisten ja mustien etnistä integriteettiä. Suuren omaisuutensa se on hankkinut parasiittimaisesti oikeusjutuista, joissa korruptoituneet tuomarit ovat määränneet valkoisia kansalaisjärjestöjä maksamaan uhriteollisuuden lemmikeille miljoonia dollareita vain siksi, että ne ovat puolustaneet valkoista separatismia ja geneettistä itsesuojelua.

Ohjelman sisällöllä ei ole mitään aitoa relevanssia suomalaiseen eikä edes amerikkalaiseen todellisuuteen. Sen esittäminen palvelee ainoastaan agendaa, jonka tarkoitus on vaikuttaa keskiluokkaisen liberaalihölmön tajuntaan luomalla mielikuva, että vain valkoisten geneettinen itsesäilytys on häpeällistä ja pahaa, koska sitä kannattavat kuuluvat muka vain marginaalisiin alakulttuureihin.


"Harvinainen seurantadokumentti aatteesta irrottautumisesta."

Todella harvinainen, sillä kyse on marginaalisen porukan yhdestä tapauksesta. Yhteiskunnallisesti olisikin paljon hedelmällisempää seurata kuinka punertavasta liberaalista tulee roturealisti ja monikultturismin halveksuja. Yleensähän kuvio menee niin, että ensin realismi-kokelas saa pari kertaa turpaansa tummapintaisilta rautatieaseman seinien pystyssä pitelijöiltä. Loputkin utopian rippeet häviävät viimeistään silloin, kun oma tytär joutuu kulttuurinrikastajien joukkoraiskauksen kasvottomaksi uhriksi. Tästä hyvin yleisestä ilmiöstä ja aatteesta irrottaumisesta Silminnäkijä voisi tuottaa aidosti ajatuksia herättävän kotimaisen dokumentin, ellei se eläisi utopiaansa vain Tohlopin studion sisällä.

************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti