torstai 28. tammikuuta 2021

YLE ON TYYTYVÄINEN AMERIKAN HALLITSEVAN VÄHEMMISTÖN ETUA AJAVAAN SIONISTISEEN SOSIALISTIHALLINTOON

Globalistista maailmanjärjestystä avoimesti liputtavan Yhdysvaltain uuden presidentin hallinto on saanut valtamedialta odotetusti varauksetonta suitsutusta. Viimeksi tänään Ylen tv-uutisissa ja verkkosivujen jutussa Yhdysvalloissa puhaltavat uudet tuulet – Presidentti Biden muuttaa vauhdilla edeltäjänsä päätöksiä kerrotaan intoa puhkuen maailmanparannuksen vihdoin alkaneen. 

Tyytyväisyyttään kehräävä toimittaja Pirjo Pöntinen luettelee verkkosivujutussaan hegemonisen liberaalimedian muodikkaaksi junttaamia teemoja, joita Joe Biden on nyt lähtenyt ajamaan sivuilleen vilkuilematta. Se kriittinen kulma, joka oli aina läsnä kun Donald Trump teki poliittisia uudistuksia, puuttuu jutusta kokonaan, mikä ei sinänsä ole yllätys. Eiväthän valtavirtatoimittajat ole pitkään aikaan tehneet uutisia siitä miten asiat ovat, vaan siitä, miten niiden pitäisi olla.

Bidenin hallinnon hyvesignaloivat toimet tyydyttävät varmasti ideologisesti vankkumattomia vasemmistolibraaleja ja globalisteja, mutta suurimmalle osalle tavallisia amerikkalaisia ne jäävät vieraiksi. Varsinkin kun hallinto ei edusta aidosti väestösuhteita, vaan ainoastaan eri väestöjen ja mielikuvitusidentiteettien kirjoa. Siksi Bidenin kyseenalaisen valinnan yhteydessä korostettu "demokratian voitto" onkin kaikkea muuta kuin selviö. 

Kansanvallan toteutumista on vaikea perustella, sillä Bidenin avulla vallanhimoiset vähemmistöt ovat yksinkertaisesti kaapanneet lähes kaikki ministerinsalkut. Tätä Yle pitää kannatettavana asiana jo viime marraskuussa ilmestyneessä uutisessaan Lue tästä keitä Joe Biden on valinnut hallintoonsa – Ensinimitykset kielivät kansainvälisen yhteistyön painottamisesta ja tasa-arvon arvostuksesta. Uutinen heijastelee pelottavalla tavalla valtamedian uusvasemmistolaista asennetta, jossa edistyksellisyys samaistetaan valkoisen vallan purkamiseen. Samalla valtavirtatoimittajat kyseenalaistavat enemmistödemokratian ja katsovat, ettei Amerikkaa saisi hallita maan perustaneet valkoiset, vaikka nämä ovat edelleen enemmistönä. Paatuneina kaksinaismoraliseina he pitävät etnisten vähemmistöjen valtaa eettisenä, mutta silloin kun hallitsevana vähemmistönä ovat valkoiset kuten aikoinaan Etelä-Afrikassa ja Rhodesiassa, valta nähdäänkin moraalisesti paheksuttavana.

Valtakriittiset toimittajat ja muut tiedostavat tahot nostavat aina sormensa ylös, jos he näkevät jossain valkoisen miehen ylivaltaa. Jostain syystä rikkaiden ja vaikutusvaltaisten osoittelu katkeaa kuin veitsellä leikaten kun tarkasteltaviksi otetaan juutalaiset. Esimerkiksi Ylen jutussa ei nähdä mitenkään ongelmallisena, että Biden hallinnossa on toistakymmentä juutalaistaustaista ministeriä, vaikka heidän väestöosuutensa Yhdysvalloissa on tätä nykyä alle 2 prosenttia. Media vaikeni juutalaisesta ylivallasta myös Trumpin hallinnon kohdalla, vaikkei sen ministerilista aivan samalla tavalla muistuttanutkaan New Yorkin Brooklynin puhelinluetteloa kuin Bidenin. 

Ainoat tiedotusvälineet, jotka ovat voineet rehvastella Bidenin hallinnon sionistisella ylivallalla ovat israelilaisia. Muilta ryövätyssä maassaan sikäläisten lehtien ei tarvitse kainostella juutalaisvaltaa antisemitismin pelossa, jonka vuoksi esimerkiksi The Times of Israel saattoi hekumoida Amerikan uudistettua sionisthallintoa uutisessaan  All the Jews Biden has tapped for top roles in his new administration. Häkellyttävän juutalaispainotteinen ministerilista kertoo karua kieltä, mitkä tahot nostivat Bidenin valtaan ja keille tämä goy on kiitollisuudenvelassa. Seuraavaksi lyhyt esittely Bidenin hallinnon keskeisistä juutalaistaustaisista ministereistä ja johtavista virkamiehistä:

Juutalainen ulkoministeri: Anthony Blinken

Jälleen kerran Israelin etuja turvaamaan tarvittin ulkoministeriksi aito heimoveli, joka osaa puolustaa sydämmestään "Lähi-idän ainoan demokratian" etuja. Valkoisen kristityn Amerikan edusta hän ei juuri välitä, onhan hän "holokaustiselviytyjän poikapuoli", joka on myöntänyt juutalaisuutensa vaikuttaneen keskeisesti hänen politiikkaansa ja maailmankuvaansa.

Juutalainen varaulkoministeri: Wendy Sherman

Juutalaiset eivät jätä mitään yhden kortin varaan, jonka vuoksi varaulkoministeriksi on kammettu juutalaisveli Wendy Sherman siltä varalta, ettei Blinken voisi jatkaa tehtävässään. Israelilaismedian mukaan Sherman on pyrkinyt
 ”sorvaaman demokraattipuolueen poliittisesta ohjelmasta sellaisen, että se noudattaa perinteisiä Israel-myönteisiä linjauksia”.

Kotimaan turvallisuuden ministeri: Alejandro Mayorkas

Blinkenin tapaan myös Mayorkas muistaa mainita aina olevansa "holokaustiselviytyjän lapsi". Tästä taas seuraa, että hän aikoo ministeripestissään ottaa erityistoimenpiteidensä kohteeksi valkoiset kansallismieliset. 
Jewish Telegraphic Agencyn mukaan hän on halukas hyökkäämään "äärijärjestöjä" vastaan, mikä käytännössä tarkoittaa sortotoimia valkoisten oikeuksien puolustajia vastaan.  

Rahaministeri: Janet Yellen

Media on kertonut ihastelevaan sävyyn kuinka rahaministeriksi saatiin vihdoinkin nainen. Yellenin keskeisin identiteetti ei kuitenkaan ole naiseus vaan juutalaisuus, jota taas media ei halua korostaa. Kun tarkasteltavaksi otetaan rahaministerin juutalaisuus, huomataan, että lasikatot ovat jo rikki, sillä yleensä Amerikan rahaministerit ovat aina olleet juutalaisia. 
Yleisenä tietona kerrottakoon, että Yhdysvalloissa 86 % rahaministereistä on ollut juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana. Juutalaisia ovat aina olleet myös FED-keskuspankin johtajat, jona myös Janet Yellen toimi ennen ministerinpostiaan. Fedin johtajana hän kahmi tuhansia miljardeja veronmaksajien rahoja, joilla rikastutettiin lähinnä vain suursijoittajia ja investointipankkeja.

Juutalainen oikeusministeri: Merrick Garland 

Garland on Bidenin kabinettissa jo kolmas ministeri, joka mainostaa itseään ”holokaustiselviytyjien ja maahanmuuttajien lapsenlapsena”. Tällaisella identiteetillä varmistetaan, että Amerikan tuomioistuimet palvelevat liberaalijuutalaisten intressiä.

Juutalainen varaterveysministeri: Rachel Levine

Varaterveysministerin valinnallaan Bidenin kopla haluaa hieroa ulostettaan suoraan konservatiiviäänestäjien naamaan. Amerikan kansalle voidaan syöttää nyt virallisesti kulttuurmaxilaista sateenkaari-ideologiaa kun terveysministeriöön (sic!) päästetään hääräämään juutalainen transsukupuolinen Rachel Levine. Hänessä ruumillistuu kauhistuttavalla tavalla koko vinksahtunut nykyliberalismi yhdistettynä häikäilemättömään vallankäyttöön. Mielikuvitusidentiteettejä normalisoiva Levine tulee virassaan varmuudella hyökkäämään biologisia sukupuolia ja perhearvoja vastaan.

Juutalainen valkoisen talon kansiliapäällikkö: Ronald Klain 

Valkoisen talon korkea-arvoisimpina työntekijän Ronald Klainilla on merkittävä rooli edistää juutalaisten intressiä. Hänen valintansa puhuu sen puolesta, että Amerikkaa johtavat voimat, joilla ei ole mitään tekemistä enemmistönä olevien sydänmaan amerikkalaisten kanssa. Amerikkalaista "demokratiaa" tämäkin.

Juutalainen CIA:n varajohtaja: David Cohen

CIA:n johtoon tarvittiin takuumieheksi juutalainen, joka on epäröimättä valmis kaatamaan Israelin ja suurpankkien vastustamia hallituksia niin sanotuilla värivallankumouksilla. The Times of Israel pitää häntä miehenä, jolla on "pitkä tausta juutalaisasioiden ajamisessa”. Parempaa suositusta tuskin saa hakea.

Juutalainen Kansallisen tiedustelun johtaja: Avril Haines

Joe Biden aikoi nimittää juutalaisen Avril Hainesin ensin CIA:n johtajaksi, mutta lopulta sopivampi pesti löydettiin kansallisen tiedustelun johtotehtävästä. Sionistina Hainesilla on tiiviit suhteet Israeliin ja Amerikan juutalaiseen kulttuurieliittiin. 

Juutalainen NSA:n kyberturvallisuuden johtaja: Anne Neuberger

Kybertiedustelupalvelu NSA tunnetaan Edward Snowdenin paljastusten myötä organisaationa, joka vakoilee laittomasti oman maan lainkuuliaisia kansalaisia. Brooklynin ortodoksijuutalaisesta yhteisöstä lähtöisin oleva Neuberger tulee tehtävässään kannustamaan NSA:n työntekijöitä hakkeroimaan ja vainoamaan verkkoon kirjoittavia kansallismielisiä toisinajattelijoita tekosyynä "vihapuhe". 

Juutalainen tiede- ja teknologiapolitiikan hallinnon johtaja: Eric Lander

Presidentin tiedeneuvonantajaksi ja tiede- ja teknologiapolitiikan hallinnon johtajaksi nimitetty MIT:n ja Harvardin professori Eric Lander on pesunkestävä vasemmistoliberaali, joka haluaa käyttää tiedettä yhteiskuntautopiansa toteuttamiseksi. Lander on myös innokas egalitarismin ja poliittisen korrektiuden kannattaja. Hän tosin sai maistaa pari vuotta sitten omaa lääkettään erehtyessään onnittelemaan 90-vuotta täyttänyttä Nobel-palkittua DNA:n löytäjä James Watsonia. Landerin kollegat pakottivat Landerin perumaan onnittelut, koska vasemmistoliberaalit eivät voi sietää Watsonia tämä ihmisten biologista tasa-arvoa kyseenlaistavien näkemysten vuoksi.  

Vasemmistoliberaalit katsovat Bidenille kuiskuteltujen johtajavalintojen perustuvan pätevyyteen, mutta  tätä selitystä he tuskin uskovat itsekään, vaan mieluummin sivuuttavat koko kysymyksen epäolennaisena. On kuitenkin epäuskottavaa, että itse itseään täydentävä sionistihallinto ja syvä valtio nimittäisi johtohenkilöitä pelkän pätevyyden perusteella, sen verran paljon ne yhtä etnistä ryhmää suosivat. Kyse on pikemminkin sopivuudesta kuin pätevyydestä ja sionistihallinnolle sopii paremmin juutalainen kuin keskilännen anglo. 

Juutalaisten pöyristyttävän vahva rooli Bidenin hallinnossa ei ole lainkaan huono asia riviliberaaleille ja vähemmistöille, koska nämä katsovat heprealaisten ajavan heidän etuaan. Päältä päin katsoen tämä on totta, mutta juutalaiset tekevät sen vain heikentääkseen poliittisena päävihollisenaan pitämäänsä valkoista valtaväestöä. Jos ja kun mustien ja juutalaisten edut sattuvat menemään ristiin, on selvää, kenen puolelle juutalaiset tässä taipuvat. Etnisessä nollasummapelissä vallitseva asetelma ei viime kädessä hyödytäkään värillisiä, koska poikkeuksellisen etnosentriset juutalaiset ajavat lopulta vain omaa etuaan.


                                                           ************************Yle TV1, 27.1.2021 klo 19.00, Prisma: Yksinäisyyden aikakausi

Tutkimukset osoittavat että yksinäisyys on lisääntynyt viime vuosikymmeninä paremmasta elintasosta ja teknologian kehityksestä huolimatta. Yksinäisyys saattaa aiheuttaa masennusta, korkeampaa sairastavuutta ja jopa ennenaikaisen kuoleman. Mikä on syy tähän ilmiöön ja miten voimme vähentää yksinäisyyttä? T: Sympactful Wellness Media/Moca Films/Armada Films, USA/Kanada HD 60 min. Linkki ohjelmaan.

Ohjelman lähtökohta on perusteltu, sillä siinä sanotaan individualismia korostavan kapitalistisen yhteiskunnan lisäävän ihmisen yksinäisyyttä. Yksilön kuviteltu riippumattomuus on kaksiteräinen miekka, koska sen kääntöpuolena seuraa yksinäisyys. 

Pelkkää voittoa tavoitteleva turbokapitalismi hajottaa edistämällään monikultuurilla myös yhteisöjä, seikka, joka sivuutetaan kanadalaisdokumentissa täysin. Aito yhteisöllisyys voi syntyä vain juurista, sukupolvia kestäneestä yhteisestä identiteetistä, eikä sitä voi rakentaa keinotekoisesti pallopelien ja yhteisten ruokajuhlien avulla. 

Monikultturisuus on yhteisön sairaus, mutta kanadalaistekijät esittävätkin sen ohjelman lopussa ratkaisuna yksinäisyyteen! Ensin turbokapitalismista seurannut monikulttuuri hajottaa yhteisöt ja synnyttää irrallisuutta, jonka jälkeen se korjataan monikulttuurisella kohtaamisella. Toisin sanoen lääkkeeksi yksinäisyyteen tyrkytetään sitä, mikä synnyttää yksinäisyyttä.


Yle Teema, 27.1.2021 klo 22.15, Kino: 1945 (12)

Kaksi juutalaismiestä saapuu elokuussa 1945 pienen unkarilaiskylän junasemalle mukanaan kaksi kirstua. Samaan aikaan kylässä valmistellaan hääjuhlaa. Muutaman tunnin kuluessa aivan kaikki muuttuu, salaisuudet, synnit ja rakkaudet paljastuvat. On tilinteon aika. O: Ferenc Török. (Unkari 2017) Elokuva on mustavalkoinen. HD 1 h 29 min. Linkki elokuvaan.

Vainojen uhrien muistopäivä tarkoittaa käytännössä vain yhtä maailmanhistorian episodia eli juutalaisiin kohdistettua kansanmurhan yritystä. Sattumoisin muistopäivää vietään 27. tammikuuta, joka oli neuvostokommunistien Auschwitziín saapumispäivä vuonna 1945. Päivä näkyy Ylessä vahvana erilaisina holokaustiohjelmina.  

2 kommenttia:

  1. Katteeksi käy juutalaisia kun suomalaiset eivät enää päätä asioistaan edes omassa maassaan saatika sitten muualla.

    VastaaPoista
  2. USA on jo kauan potenut todellisen johtajuuden puutetta.

    VastaaPoista