keskiviikko 20. tammikuuta 2021

PRESIDENTTI BIDENIN EPÄAJANMUKAISET VIRKAANASTUJAISHOUREET –AMERIKAN YHTENÄISYYS MENETETTIIN JO 1960-LUVULLAAmerikan sionistinen miehityshallinto eli syvä valtio porskuttaa entistä reteämmin kun maan johtavaksi marionetiksi kammettiin väkisin Demokraattipuolueen presidenttiehdokas Joe Biden. Tänään pitämässään virkaanastujaispuheessaan Biden toisti vasemmistoliberaalin toiveajattelun pääteesit, joihin täysjärkisten ei olekaan tarkoitus uskoa. Pääasia, että läntiseen maailmaan luodaan itsepetoksellisesti hyvää fiilistä samalla kun ilmaistaan hyvesignaloivia koodisanoja. 

Kyyniset Ylen toimittajat kuvasivat puhetta merkkinä Amerikan paluusta takaisiin "normaaliin", mikä tarkoittaa käytännössä hajoavan monikulttuuri-imperiumin uutta vauhdinottoa kohti länsimaisen itsetuhon kuilun pohjaa. Ylen verkkosivuilla julkaistussa listauksessa Kolme keskeistä asiaa presidentti Bidenin virkaanastujaispuheesta: Yhtenäisyys, paluu kansainväliseen yhteistyöhön ja totuus valheiden sijaan toimittajat Anu Kerttula ja Teemu Juhola kertovat selkokielellä mitä epädemokraattisten taustaryhmien ohjaama dementikko tarkoittaa.

Demokraattipuolue on suurin yksittäinen voima, joka on hajottanut perinteisen Amerikan tekemällä siitä kovaa vauhtia Brasilian kaltaisen monirotuisen kehitysmaan. Puolueen epäarvojen aisankannattajina toimivat "kohteliaat häviäjät" eli republikaanit ovat myös vastuussa maan alennustilasta, eikä tätä rikoskumppanuutta yksi Trumpin kausi muuta miksikään. Semminkin kun Trump ei ollut mikään todellinen uhka syvän valtion sionistihallinnolle. 

Bidenin kädenojennus kansakunnan yhtenäisyyden puolesta on pelkkä retorinen ele, sillä maan peruuttamaton hajoamisprosessi on alkanut jo vuosikymmeniä sitten. 
Biden lupasi puheessaan olla ”kaikkien amerikkalaisten” presidentti. – Taistelen yhtä kovasti niiden puolesta, jotka eivät tukeneet minua kuin niiden puolesta, jotka tukivat.
Hallitseville vasemmistoliberaaleille "yhtenäisyys" on tietysti mieluisaa, koska silloin poliittisen opposition pitäisi alistua vallitsevalle politiikalle. Tähän republikaaneja äänestäneet valkoiset tuskin alistuvat ja sen taitaa tietää myös Capitol-kukkulan nykyiset valtiaat. Heille tämä on pelkkä alkunäytös, sillä näytelmän myöhemmissä vaiheissa päämääränä on ainoastaan tukahduttaa ja rangaista väärin ajattelevia konservatiiveja.

Totta kai Biden otti puheessaan esille myös rasismin, joka on yksi liberaalin valheen räikeimmistä esimerkeistä:
Tuore presidentti tunnusti puheessaan maan historian erimielisyydet. Bidenin mukaan ”rasismin ruma todellisuus” ajaa ihmisiä erilleen. 
– Tiedän, että voimat, jotka jakavat meitä ovat syviä ja todellisia. Tiedän myös, etteivät ne ole uusia, Biden sanoi.
Moralistinen rasismista paasaaminen on tunnetusti itsessään rasistista, koska sillä viitataan tarkoituksellisen epäsuorasti vain ja ainoastaan valkoisiin. Valheellisuus vielä korostuu väärässä syntipukissa, sillä lahjomattomien tilastojen valossa ylivoimaisesti eniten rasistista väkivaltaa muita vastaan harjoittavat mustat. Mustiin kohdistuva systemaattinen poliisiväkivaltakin on myytti, mutta silti valtamedia toistaa valhetta, että afroamerikkalaiset olisivat erityisesti (valkoisen) poliisin silmätikkuina. Tosiasiassa valkoisia kuolee poliisin käsissä suhteessa enemmän kuin mustia, mutta tämähän ei kiinnosta BLM:n lumoissa olevia tiedotusvälineitä. Nyt tämä ilkeä liberaalivalhe valkoisten erityisestä rasismista saa uutta nostetta, koska sitä julistaa Yhdysvaltain muodollisesti vaikutusvaltaisin päämies.

Amerikan demari Biden korosti puheessaan myös demokratian "palauttamista". Kansainvälisen eliitin edusmiehelle demokratia tarkoittaa lisää ylikansallisia sitoutumuksia, joilla taas ei ole mitään tekemistä aidon kansanvallan eli demokratian kanssa. Toimittajat eivät vahingossakaan kerro globalististen hallintohimmeleiden ja sopimusten todellisesta luonteesta. Niissä kun päätösvalta siirtyy vain entistä kauemmas tavallisten kansalaisten kontrollista. Hölmöjä jymäytetään "hyvillä asioilla", jolloin globaalisosialistinen ylivalta saadaan näyttämään demokratialta:
Biden totesi heti puheensa aluksi, että tämä päivä on Amerikan ja demokratian päivä. Hän lupasi, että Yhdysvallat palauttaa vahvat suhteet muuhun maailmaan ennalleen. Uusi presidentti sanoi Yhdysvaltojen olevan jatkossa vahva ja luotettava kumppani. Trumpin kaudella Yhdysvallat erosi muun muassa maailman terveysjärjestöstä WHO:sta ja Pariisin ilmastosopimuksesta.
Korruptoituneen valtamedian suosikkina Biden teki sille kumarruksen syyttämällä Trumpia, oppositiota ja riippumattomia uutistenvälittäjiä valheellisuudesta. Viestinä oli, että vain hallitseva poliittinen eliitti ja sitä myötäilevä valtamedia omistavat totuuden. Mikä voisikaan olla kauempana totuudesta:
– Kaikkien amerikkalaisten, erityisesti vaaleilla valittujen johtajien on puolustettava totuutta valheita vastaan, Biden sanoi. 

Hän vaati, että valheista on päästävä eroon. Edelleen hän painotti, että Yhdysvaltojen sisäiset riitaisuudet on ratkaistava.
Kaikesta virallisesta hymistelystä huolimatta Bidenin virkaanastujaispuhe ja etenkin virkaanastujaisjuhlat kertovat kenties kaikkein viheliäisimmän amerikkalaishallinnon esiinmarssista. Ylen uutinen Maailmantähdet Lady Gagasta Jennifer Lopeziin ja Bruce Springsteeniin juhlistavat Joe Bidenin virkaanastujaisia kertoo jo itsessään millaisesta kansasta vieraantuneesta rappioliberaalien ja samppanjasosialistien bakkanaalista on kyse. Kansalaisvaikuttaja Markku Siira kuvaakin osuvasti blogikirjoituksessaan Bidenin virkaanastujaisista syvän valtion spektaakkeli uutta hallintoa ja sen siipeilijöita:
Bideniä juhlistamassa ovat myös Lady Gaga, Jennifer Lopez, Tom Hanks ja muut viihdemaailman tunnetut hahmot, jotka korostavat demokraattipuolueen teennäistä arvomaailmaa. Jotta tämä eliitin esoteerinen rituaali olisi täydellinen, kaikki sonnustautuvat tietysti korona-ajan kasvomaskeihin. 
Itse asiassa on kuvaavaa, että tavalliset amerikkalaiset tulevat loistamaan tilaisuudessa poissaolollaan. Tämä on pysyvän valtiokoneiston, niinkutsutun "syvän valtion", valtanäytelmä; "imperiumin vastaisku" neljän viime vuoden poikkeusoloille. Trumpista on jo tehty paarialuokan epähenkilö, mutta jatkoa seuraa. 
Symboliikka tulee olemaan selkeä ja vain valta(vale)median aivopesemät eivät sitä huomaa: Yhdysvaltojen poliittinen eliitti ei edusta ketään muuta kuin itseään. Oikeusvaltioperiaatteesta tai kansalaisten oikeuksista on turha edes puhua maassa, jossa vallitsee vahvimman ja rikkaimman laki.


                                                    ************************


Yle Teema, tiistai 19.1.2021 klo 21.00, Historia: KKK - amerikkalainen tarina (16)

2/2. 1945 - 2020 Amerikka palaa. Ku Klux Klanin tarina on synkkä luku Amerikan historiaa. Nuo kolme sanaa tuovat mieleen paitsi laittomat hirttämiset ja kirkkojen polttamiset myös kansalaisoikeusliikkeen ja tämän päivän rotumellakat. Dokumentti käy läpi Ku Klux Klanin historian sen synnystä tähän päivään rikkaan arkistomateriaalin ja lukuisten haastattelujen kautta. Tuotanto: Roche Production/France 5/Arte, Ranska HD ohjelmatekstitys (suomi) 59 min. Linkki ohjelmaan.


Yle Teema, tiistai 12.1.2021 klo  21.00, Historia: KKK - amerikkalainen tarina (16)

1/2. 1865 - 1944 Näkymätön valtakunta. Ku Klux Klanin tarina on synkkä luku Amerikan historiaa. Nuo kolme sanaa tuovat mieleen paitsi laittomat hirttämiset ja kirkkojen polttamiset myös kansalaisoikeusliikkeen ja tämän päivän rotumellakat. Dokumentti käy läpi Ku Klux Klanin historian sen synnystä tähän päivään rikkaan arkistomateriaalin ja lukuisten haastattelujen kautta. Tuotanto: Roche Production/France 5/Arte, Ranska HD ohjelmatekstitys (suomi) 55 min. Linkki dokumentista tehtyyn Ylen artikkeliin.

Tämä kaksiosainen ranskalaisdokumentti valittiin Ylessä ohjelmistoon todennäköisesti sen jälkeen kun Bidenin kyseenalainen vaalivoitto varmistui. Vihjaukset Donad Trumpiin ovat ilmeiset. Parahiksi ennen vallanvaihtoa lähetetty tv-dokumentti Ku Klux Klanista yrittää vetää kömpelösti suoraa linjaa 1860-luvulta Trumpin hallintoon.

Nykyajan hyperpoliittisen kielenkäytön huomaa KKK:n niputtamisena terroristijärjestöksi. Ennen terrorismi ymmärrettiin RAF:n, PLO:n ja IRA:n kaltaisiksi järjestö- ja toimintamalliksi, mutta tänään leima halutaan antaa kaikelle, mikä ei miellytä hegemonisia vasemmistoliberaaleja.

On totta, että Ku Klux Klan käytti rodullisen itsepuolustuksen välineenä välillä väkivaltaa, mutta se ei tee siitä vielä terroristijärjestöä, koska sen passiivinen rivijäsenistö oli suuri ja sillä oli myös aikanaan merkittävää kansansuosiota. Kyse oli lähinnä ulkoparlamentaarisesta kansanliikkestä, jossa eräät sen jäsenet sattuivat käyttämään väkivaltaa ja oman käden oikeutta mustia raiskaajia vastaan. Politisoidun dokumentin tarkoitus onkin tahrata amerikkalaisten historia niin että valkoisten esi-isät saadaan näyttämään rikollisilta terroristeilta. Dokumentitn toisen osan ainoa hyvä puoli oli sen antama musiikkilaina Johnny Rebelin särmästä outlaw-countrystä.2 kommenttia:

  1. Oliko Trump alunalkaenkaan muuta kuin kontrolloitu oppositio? Vallassa olevat (((tahot))) ymmärtävät että muutaman kymmenen vuoden välein valtaistuimelle on laitettava näennäisen epäkonformistinen hahmo tai muuten ihmismassat alkavat heräämään todellisen demokratian puutteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä vaikuttaa. Ja vaikka Trump olisikin ollut Itärannikon liberaalieliitille ulkopuolinen, hän ei yksin voinut sille mitään. Omassakin hallinnossa oli myyriä kuten juutalaisvävyvpoika Jared Kushner. Korruptoinut järjestelmä, syvä valtio, otti jälleen niskalenkin haastajastaan kuten Kennedyn kohdalla (haastoi pankkijärjestelmän ja Fedin).

      Poista