lauantai 22. elokuuta 2020

SUOMALAISUUDEN OHJELMALLINEN ALASAJO NÄKYY JO OMAN KIELEN VIRALLISENA HALVEKSUNTANA


Jo vuosien ajan hiljaiseksi ukkokerhoksi taantunut Suomalaisuuden Liitto ry. tunnetaan yhdistyksenä, jonka tavoitteena on herättää ja vahvistaa kansallista tietoutta ja ajattelutapaa sekä edistää suomalaista ja suomenkielistä kulttuur
ia. Tämä kansan syvien rivien hyväksymä yhdistyksen normaali ja legitiimi tavoite on ollut kuitenkin globalistiselle punavihreälle hallitukselle liikaa, jonka vuoksi opetus- ja kulttuuriministeriö hylkäsi maaliskuussa ensimmäistä kertaa yhdistyksen hakeman valtionavustuksen

Poliittisista syistä suljetut rahahanat sisuunnutti yhdistystä siinä määrin, että se on viime aikoina terävöittänyt julkista profiiliaan, josta kertoo tuore Ylen uutinen Suomalaisuuden liitto: Lentoasemien opaste- ja liputuskäytäntö voi olla lainvastainen:
Liiton mukaan vuodesta 2018 lähtien Finavian opasteissa englanninkielinen sana on ollut ylimpänä, selvästi isommalla kuin suomen- ja ruotsinkielinen sana. Lisäksi Helsinki-Vantaalla on kilpiä, joissa on tekstiä vain englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. 
– Finavia asettaa käytännössään suomen ja ruotsin kielen alisteiseen asemaan englannille ja samalla vähättelee kansalliskielten merkitystä, Suomalaisuuden liitto sanoo tiedotteessaan. 
Rajavartiolaitoksella puolestaan on Suomalaisuuden liiton mukaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla useita opastekilpiä, joissa teksti ovat vain englanniksi. Lentoasemalla on myös nähty rajavartiomiehiä, joiden univormuissa on pelkästään englanninkieliset merkinnät.
Yleen luottava demarieläkeläinen tietenkin uskoo, että englannin kielen leviäminen Suomeen on täysin normaalia "kansainvälistä kehitystä". Tosiasiassa vaivihkainen suomen kielen virallisen aseman alasajo on ollut tietyn valtionhallintoon pesiytyneen internationalistiklikin tietoista, poliitisesti ohjelmallista, toimintaa. Tarkoitus on ollut "kansainvälistää" Suomi globalistista markinnamaailmanjärjestystä varten. Osaltaan tähän kulttuurirappioon on ollut syynä kaupallinen kulttuuri, jossa raha ei tunne isänmaata eikä kansallista kieltä, ainoastaan juurettoman bisnes-englannin ja englanninkielistetyt suomalaisbrändit. 

Valtion eli suomalaisten veronmaksajien omistamien yritysten opasteissa pitäisi suomen ja ruotsin kielen näkyä aina ennen englantia, sillä muutoin rikotaan kielilakia. Erityisen raskauttavaa suomen kielen laiminlyönti on valtion insituutioissa kuten rajavartiolaitoksessa, joka näyttää Ylen uutisen perusteella olevan pahasti globalistien ja muotiaatteita seuraavien opportunistien soluttama. Yle uutiset:
Kansainvälisessä lentoliikenteessä opastetaan yleisesti englanniksi, mutta maan oma kieli tai kielet tulevat ensimmäisenä, liitto huomauttaa. Vuonna 2018 eduskunnan oikeusasiamies linjasi, että pelkästään englannin kielellä ilmaistut lennokkien käytön kieltokyltit ovat laittomia.
Helsingin lentoasematoiminnasta vastaava Finavia Oyj on Suomen valtion kokonaan omistama julkinen valtionyhtiö, joka ylläpitää omistamaansa 21 lentoasemaa. Jo se, että valtionyhtiö nimetään englanninkieliseksi kertoo markkinoinnista ja imagosta vastaavien henkilöiden huonosta kansallisesta itsetunnosta. Ikävä kyllä suomalaisten virkamiesten ja valtioyritysten johtohenkilöiden keskuudessa vaikuttaa edelleen tsaristiseen perinteeseen kuuluva bysanttilainen mielistely "isompiaan ja ylempiään" kohtaan, mikä näkyy tänään tarpeettoman vieraskoreana (((anglo-saksisen))) kulttuuri-imperialismin mielistelynä. 

Näiden pakkokansainvälistäjien mielestä kaiken suomenkielisen vääntäminen bulkki-englanniksi on lähtökohtaisesti muka hienompaa, vaikka se kertoo ainoastaan junttimaisesta itsekunnioituksen puutteesta. Yksikään vanha kulttuurikansa kuten Ranska ei alistu omaehtoisesti englanninkielen ylivallalle, mikä taas kertoo paljon suomalaisten eliittinä esiintyvän bisnes-rälssin kulttuurin tasosta. Hävetkää, jos osaisitte!                                                     ****************************Yle TV1 , 22.8.2020 klo 19.40, McDonald & Dodds (12)

Kausi 1. Kadonnut patsas 2/2. Kuolleen gangsterin menneisyydestä tulee ilmi yhteys talon omistavan liikemieheen ja tämän perheeseen. McDonald ja Dodds joutuvat yhdistämään poikkeavat työtapansa ja tekemään kaikkensa vyyhdin selvittämiseksi. HD 47 min. Linkki ohjelmaan.


BBC:n niin sanotut laatusarjat alkavat olla tätä nykyä jo pelkkä vitsi, sillä niissä nousee poikkeuksetta pintaan päälleliimattu poliittinen korrektius, sukupuolinarsistinen feminismi ja globaalin värillisen enemmistön identiteettipolitiikka. Huvittavin esimerkki kouristuksenomaisesta "vähemmistöjen" roolituksesta on sarja Vera Stanhope tutkii, jossa pääroolissa on yksin elävä vanha lapseton nainen (kuinka voimaannuttavaa!) ja hänen tiiminsä valittu "eläintarha", jonka muodostaa kaikki mahdolliset vähemmistöt alkaen vammaisista, värillisistä, muhamettilaisista ja seksuaalisesti poikkeavista. 


Sarjaa pitääkin katsoa tahattoman koomisena fantasiana, jossa (valtion salaa pakottama) poliittisesti oikeaoppinen diversitieetti toimii kuin rasvattu koneisto. Virtuaalimaailmassa jopa monikulttuuri saadaan toimimaan.

Viimeisin näyte kulttuurimarxilaisen BBC:n rimanalituksesta on tv-sarja 
McDonald & Dodds, jossa tutkijapariksi on luotu todellisuudesta mahdollisan paljon poikkeva tutkijakaksikko: vanha heteronormatiivinen mies ja nuori värillinen nainen. Hyvää tv-iltaa, demarieläiset!


Yle TV1, 22.8.2020 klo 21.00 Epäilyksen siemen (12)

3/4. Täydellinen elämä. Oliko Kendrickin onneliselta näyttävän perheen elämä sittenkään silkkaa auvoa? Kysymys omista teoista ja osasyyllisyydestä tekee kipeää uhrien läheisissä. HD 45 min. Linkki ohjelmaan.


Tämä brittiläinen tv-draama on puolestaan suunnattu 
liberaalin keskiluokan nokkelina itseään pitäville yli 30-vuotiaille uraohjuksille. Kuten arvata saattaa sarjassa vilisee Eurooppaan kuulumattomia värillisiä, joiden läsnäolo kuvataan ikään kuin normaalina asiantilana. Roturutsaiset suhteet näytetään tavanomaisena käytäntönä keskiluokkaisessa arjessa, vaikka tosiasiassa vain harvat suvaitsevaiset liberaalit hankkivat kongoloidien kanssa jälkeläisiä. Sen verran hekin ymmärtävät älykkyyden periytyvyydestä, vaikka julkisesti kiistävätkin populaatioiden so. geneettisten klusterin keskimääräiset kyvykkyyserot.

Tämä ei ole kuitenkaan estänyt sarjan juutalaistaustaista tuottajaa Caroline Levyä edistämästä rodullista mongrelisaatiota ns. paremman väen keskuudessa. Israelissa hän tuskin voisi tai edes haluaisi tehdä tällaista propagandaa, mutta länsimaissa se tuntuu olevan kivasti heprealaisten etnisen edun mukaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti