keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

URHEILURUUTU MUUN URHEILUMAAILMAN KANSSA PALVOO PELOISSAAN MUSTIA VALKOISTEN KUSTANNUKSELLA

Jake Hepple haluaa puolustaa valkoisten elämää. Se sai
tavallisia valkoisia halveksuvat "liberaalit" raivoihinsa.

Kaikista trendejä haistelevista surkeista perässähiihtäjistä surkeimpia ovat urheilutoimittajat. Nuorten feminististen naistoimittajien jälkeen he lienevät kaikkein uskollisimmin järjestelmän tuhoisia arvoja noudattava porukka.

Sekä eilen että tänään Urheiluruudussa vaahdottiin rasismista, joka selkokieleksi muutettuna tarkoittaa ilmiötä, jossa pahantekijä on aina valkoinen ja uhri värillinen. Tuollainen asenne on tietenkin itsessään rasistinen, mutta Yle ei anna sen häiritä hyvää tarinaa kaikkialla läsnäolevasta valkoisesta syyllisyydestä. Yle Watch tiivisti mustia palvovan Cuck-Urheiluruudun kieroutuneen rasismikäsityksen jo kahdeksan vuotta sitten ilmestyneessä tekstissä Yleltä ja vähän muiltakin normi indoktrinaatiopäivä:

Tarkkaavaisen katsojan korvaan otti uutistenlukijan tapa kertoa rasismista, sillä hän ei maininnut ollenkaan minkä rotuinen mahdollinen rotusyrjintään syyllistynyt pahantekijä oli ja vastaavasti minkä rotuisia olivat ne viattomat karitsat, jotka olivat tämän paholaismaisen rikoksen uhreja. Syy on yksinkertainen, sillä lähes kaikki valkoiset kaikkialla maailmassa on ehdollistettu rasismi-sanalle siten, että kuullessaan sen he automaattisesti olettavat, että rasisti on lähtökohtaisesti aina valkoinen ja uhri aina joku muu kuin valkoinen - yleensä musta tai juutalainen. Virallinen uutistiedotus noudattaa uutisoinnissaan täsmälleen tätä taustaoletusta, eikä se siksi puhu koskaan mustien valkoisiin kohdistamista rikoksista - silloin kuin se sattuu niistä ylipäätään uutisoimaan - rasismina. Uutismaailman "kuvaama" reaalitodellisuus on tietenkin toisenlainen, jos sattuu esimerkiksi uskaltautumaan valkoisena "maahanmuuttajien" miehittämälle vyöhykkeelle.
Noista ajoista Urheiluruudun ja koko urheilumaailman toimittajakunta on vaihtunut entistä pahemmiksi maailmankylähalaajiksi, sillä mukaan kyytipojaksi on tullut sekopäinen LGBT-jne. ideologia. Nuorisossa on tosiaan aivoapestyä voimaa valkovihamielisen järjestelmän tarpeisiin.  

Eilinen Urheiluruutu oli hypännyt kokonaan väkivaltaisen Black Lives Matter -liikkeen vaalivankkureihin. Jutussa "rasistinen kannaotto kuohutti Valioliigassa" toimittaja Jaakko Parkkinen kertoo, että BLM-liikkeen kritisointi on rasismia. Urheilun miljonääriammattilaiset ja cuck-toimittajat olivat raivoissaan vain siksi, että Mancester Cityn ja FC Burnleyn välisessä jalkapallo-ottelussa stadionin yllä lensi pienlentokone, jonka perässä kulki teksti "White Lives Matter Burnley". Globaaliyhtiöiden urheilutoimittajien ja Urheiluruudun mielestä tämä oli ilmaus "valkoisesta ylivallasta" (!), josta pitää rangaista ankarimman mukaan. Burnleyn seurajohto onkin antanut tempauksen tekijöille jo nyt elinikäisen porttikiellon otteluihinsa ja auttavansa kaikin keinoin poliisia rikollisten (sic) kiinnisaamiseksi.

Normaalijärjellä ajateltuna mielenilmauksessa oli kyse rodullisesta tasa-arvosta, sillä kertoihan plakaati, että myös valkoisten elämällä on merkitystä, varsinkin jos tarkastellaan missä määrin mustat tappavat valkoisia. Pakkomonikulttuurisuudella mädätetyssä typerässä pallopelissä valkoisilla ei kuitenkaan saa olla merkitystä ja siksi kaikki Valioliigajoukkueiden raharikkaat pelaajat, valmentajat ja tuomarit ovat viime päivinä  tehneet ennen ottelun alkua polvistus-eleen, jolla nöyristellään mustaa ylivaltaa edustavaa BLM-liikettä. 

Pelkästä oikeutetun mielipiteen ilmauksesta moralistisen raivokohtauksen saaneen urheiluelitiin aisankannattajamaiset reaktiot ovat tietenkin halpamaista ilveilyä maksavan yleisön silmissä. Onneksi tapaukseen liittyy sentään yksi suoraselkäinen sankari, nimittäin lentokonetempauksen järjestänyt nuori brittimies Jake Hepple. Kunnioitus miestä kohtaan on noussut kaikissa niissä kansalaispiireissä, joiden sydän sykkii alkuperäisen valkoisen Euroopan puolesta. Varsinkin, kun hän on brittimedian mukaan kieltäytynyt mitenkään pyytämästä tekoaan anteeksi, jossa ei ole mitään rikollista. Nyt merkki seinään, vuonna 2020 on vihdoin löytynyt valkoinen mies, joka ei pyydä anteeksi tekoaan, josta ei pidäkään pyytää anteeksi!

Samaisen Urheiluruudun lähetyksessä kerrottin Amerikan vasemmistoliberaalia mediaa pöyristyttäneestä tapauksesta, jossa Nascar-autoilusarjan ainoan mustan kuskin Bubba Wallacen tiloista oli löytynyt hirttosilmukka. Enimmäkseen valkoisten seuraaman lajin suurimpana alennustilana voidaan pitää sitä, että hirttoköyden löytymisen jälkeen kaikki muut sarjan valkoisen kuljettajat työnsivät "solidaarisuuden eleenä" Wallacen auton lähtöruutuun Alabaman osakilpailussa.

Viimeisimpien FBI-tietojen mukaan köysi ei ollutkaan hirttosilmukka, vaan kuukausien ajan paikalla ollut vetoköysi. Asian oikoi yllättäen myös Yle uutiset ja tämän iltainen Urheiluruutu. Kyseinen uutinen on vain yksi esimerkki uusmaolaisesta joukkohysteriasta, jossa rasismia (pahat valkoiset vs. viattomat mustat) nähdään kaikkialla. Jos ei nähdä, sitä luodaan itse kuten monet takavuosien tapaukset mustien itsensä polttamista kirkoista ja juutalaisten vandalisoimista omista hautausmaista kertovat.

Urheiluruutu jatkoi myös tänään rasismi-teemaansa pääjutullaan "Rasismi on myös ongelma Suomen urheilussa". Kuten arvata saattoi, rasismin ongelmalla viitattiin rasistisesti valkoisiin. Vain he ovat rasisteja Suomen urheilussa, eivät vieraanvaraisesti maahan päästetyt rotumuukalaiset. Jutussa haastateltiin pelkästään mustia koripalloilijoita, jotka väittävät kohdanneensa rasismia eli valkoisen kantaväestön nuivuutta. Toimittajalle ei sitten tullut mieleen haastatella suomalaisia urheilijoita, jotka ovat saaneet tuta värillisiltä.


                                                   *****************************TV1, 24.6.2020 klo 18.20, 8 minuuttia

Suomessa esimerkiksi Punainen kortti rasismille -kampanja on kitkenyt rasismia urheilun avulla jo yli 15 vuotta. Kuinka hyvin urheilukentillä on onnistuttu rasisminvastaisessa taistelussa? Vieraana palkittu erotuomari Mohammad Al-Emara. #yle8minuuttia HD ohjelmatekstitys (suomi) 10 min. Linkki ohjelmaan.


Koko 8 minuttia -sarja on aiheista päätellen uusien punavihreiden kesätoimittajien mahdollisuus tuoda ideologiaansa esiin valitsemalla sopivat haastatteluvieraat.

Tämän kertaisen jakson kuvio oli perin juurin tuttu valtamediasta: rotumuukalainen Mohammad Al-Emara arvostelemassa suomalaisia rasismista. Sikäli huvittavaa, että somalit ja pohjois-afrikkalaiset ovat etnosentrisintä ja rasistisinta väkeä koko maailmassa.

Mitä sitten tulee toimittajan peräänkuuluttamaan rasisminvastaiseen taisteluun, niin se ei tarkoita muuta kuin taistelua valkoisia vastaan. Se on rasistista ja siihen syyllistyivät tällä kertaa sekä toimittaja että musta erotuomari.


TV1, 24.6.2020 klo 22.00: Dokumenttiprojekti: Seksitohtori Ruth

Yhdysvaltain tunnetuin ja kiitetyin seksiterapeutti on Ruth Westheimer. Nyt 90-vuotias terapeutti on yksi harvoista Saksan keskitysleiriltä selviytyneistä. HD 1 h 35 min. Linkki ohjelmaan.


Yksipuolinen ylistysdokumentti juutalaisesta kestävien arvojen lahottajasta. Kriittinen näkemys olisikin jo nykytulkinnan mukaan antisemitismiä. Siksi mukaan on otettu pitkä jakso holokaustista jankuttamista, jotta katsoja voidaan pehmittää seksiterapeutin tuhoisille ideoille. Se voi tosin olla turhaa, sillä katsojalla alkaa todennäköisesti särkeä silmät jo pelkästään seksiterapeutin naaman tuijottamisesta puhumattakaan korvia ärsyttävästä pistävästä juutalaisnasaalista.

Vapaata seksiä, perheen uudelleen määrittelyä ja aborttia vaikutustavaltaisesti edistänyt juutalaisradikaali sionisti (Israelin armeijan tarkka-ampuja) kuvataan fanitusfilmissä epäpoliittisena henkilönä, vaikka juuri Ruth Westheimerin kaltaisten vaikuttajien propagoima "seksuaalietiikkaa" on koettu 1960-luvun lopulta lähtien poliittisena.

Sen sijaan että satunnainen tv:n katsoja tuhlaisi aikansa Ylen levittämään amerikanjuutalaiseen propagandaan, hänen tulisi tutustua psykologian professori Kevin Macdonaldin kolmiosainen tutkimusarjan viimeiseen osaan Culture of Critique (pdf-versio). 


Se kun antaa riittävät taustatiedot mihin Westheimerin päälle päin humanismilta näyttävät opit viime kädessä tähtäävät. Macdonaldin kirjassa kerrotaan valtavan ja hyvin dokumentoidun lähdeaineiston voimalla, kuinka juutalaiset ovat varsinkin 1900-luvulta lähtien olleet keskeisissä rooleissa kaikissa kumousliikkeissä, joilla on pyritty heikentämään valkoisen valtaväestön koheesiota, identiteettiä ja valtaa. Tämän kun pitää mielessä Westheimer-dokumentti avautuu aivan eri tavalla kuin katsojalle, joka ottaa Ylen lähetykset vastaan sellaisenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti