sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

MISSÄ MELLAKKA JA RUUMIITA, SIELLÄ RASISTISEN (ONLY) BLACK LIVES MATTER -LIIKKEEN HULIGAANIT

Valtamedian uutisjutuissa Hietaniemen mellakoista
näkyy vain suomalaisnuoria, vaikka riehujat olivat
afrikkalaisia.

Valkoisia vihaavan rasistisen Black Lives Matter (BLM) -liikkeen liepeillä sattuu ja tapahtuu koko ajan. Kansalaisten näkökulmasta on erikoista, että valtamedia suhtautuu avoimen puolustelevasti jo lukuisia kuolonuhreja vaatineen BLM-liikkeen rotumellakointiin. Yhdysvalloissa tilanne on vain pahentunut sen jälkeen kun poliisilaitoksia on lakkautettu ja monet poliisit ovat alkaneet katsoa läpi sormien mielenosoitusten varjolla tapahtunutta ryöstelyä ja väkivaltaa. 

Esimerkiksi tänä viikonloppuna ammuttiin kahtatoista ihmistä Minneapolisissa, kaupungissa, josta BLM-väkivalta lähti liikkeelle kolmisen viikkoa sitten. Ylen uutisesta Minneapolisissa ammuttu 12:ta ihmistä – ainakin yksi kuollut on helppo päätellä mistä silmitön väkivalta tällä kertaa johtuu. Kun poliiseja on lomautettu eikä rikollisuutta ehkäisevää valvontaa ole, mustat alkavat listiä välittömästi toisiaan urakalla kuin viidakkosodissa. 

Minneapolisin tapahtumat kertovat yksiselitteistä kieltä siitä, kuinka mustan vaarallisin vihollinen on toinen musta. Silti mustien uhristatuksesta leveän leipänsä saava musta rasisti Al Sharpton  saarnaa valhesanomaa "käynnissä olevasta mustien kansanmurhasta", josta päävastuussa ovat kuulemma valkoiset poliisit. Valkoisia syyllistävässä valtamediassa tätä ilkeää valhetta levitetään ilman lähdekritiikkia surutta, vaikka tilastoista on helppo tarkistaa asian todellinen laita. Kahtena viime vuotena Yhdysvalloissa kuoli alle kymmenen aseetonta mustaa poliisien käsissä. Lisäksi näissä rikollisten pidätystilanteissa valtaosa asetta käyttäneistä poliiseista oli mustia. Liipasinherkkyys on helppo ymmärtää, sillä mustilla poliiseilla ei ole samallaisia pidäkkeitä kuin valkoisilla, jotka joutuvat heti mediamyllytykseen jos sattuvat ampumaan aseettoman mustan rikollisen.                                                     ********************************


Suomessa Black Lives Matter -liikkeen apinointi on päässyt hyvään vauhtiin. Viimeksi toissapäivänä juhannusaattona "helsinkiläisnuoriso" eli afrikkalaistaustaiset rotumuukalaiset hyökkäsivät suomalaisia "rasistipoliiseja" vastaan BLM-rotukiihotuksen innoittamina. 

Aluksi Yle vaikeni tapauksesta kategorisesti, mutta muiden tiedotusvälineiden kerrottua hyökkäyksestä valtion mediajätin oli pakko uutisoida mellakoinista jotain. Ylen verkkosivujen uutisessa Hietaniemen juhannusöinen yhteenotto vaikuttaisi esitutkinnan perusteella nuorten päähänpistolta – kolmea alaikäistä epäillään rikoksesta Polpo (Poliittinen poliisi) vähättelee rotuhyökkäyksen yhteyttä BLM-liikkeeseen. Ilmeisesti virkavaltakin on samassa rintamassa valtamedian kanssa BLM:n puhtoisuuden varjelemisessa:
Poliisin mukaan näyttää siltä, ettei tekoa suunniteltu eikä se liittyisi ajankohtaiseen Black Lives Matter -teemaan, vaikka silminnäkijähavaintojen perusteella paikan päällä oli huudettu Black Lives Matter -henkisiä huutoja.
Hietaniemen poliisihyökkäys on tyyppiesimerkki periksiantavasta monikulttuurista. Kun yhteiskunta sallii kutsumattoman vierasväestön pelata omilla säännöillään, se synnyttää tulijoissa nopeasti ylimielisen asenteen, jossa uskotaan kantaväestön olevan heidän palvelijoitaan. Varsinkin kiittämättömät ja vihamieliset muukalaisnuoret kuvittelevat Suomen olevan heille jotain velkaa. Asiaa ei paranna valtamedian hyväksyvä suhtautuminen Atlantin takaisen BLM-liikkeen rotuvihakiihotukseen. Se on vain lisännyt bensaa liekkeihin, joilla on vahvistettu kognitiivisesti haasteellisten vetelehtijöiden katteetonta ylpeyttä ja ennakkoluuloa.

Suomella ei ole mitään tekemistä amerikkalaisen Black Lives Matter -liikkeen esittämien vaatimusten kanssa, mutta kansalta kysymättä toteutetun pakkomonikulttuurisuuden ongelmat voidaan silti nivoa ovelasti BLM:n retoriikkaan. Tästä on suurimmassa vastuussa valtamediat, erityisesti Yle. Sen agendauutisissa mustien kokemaa "rasismia" (merkitsevät katseet, satunnainen nimittely) liiotellaan ja saadaan näin lietsottua muukalaiset suomalaisvihaan. Samalla mustien rasistinen rikollisuus kuten vain valkoisiin kohdistuvat joukkoraiskaukset ja julkisilla paikoilla tapahtuva vandalismi voidaan selittää pois BLM:n esittämällä propagandalla "rakenteellisesta rasismista". Jopa pääministeri Sanna Marin on antanut tukensa BLM-liikkeen mellakoinille

Rasismia, joka kohdistuu pääasiassa valkoisiin, ei edes tunnettaisi täällä, elleivät petokselliset poliitikot olisi päästäneet maahan tänne sopeutumattomia ulkoeurooppalaisia joutomiehiä ja synnytyskoneita. Tässä yhteydessä on jälleen syytä muistuttaa Helsingin kaupungin pormestari Raimo Ilaskiven kuolematonta lausetta: Suomessa ei ollut rasismia ennen kuin somalit tulivat.


                                                     ********************************


Äbälä wäbälä, tarkotit loukata! Ma tapan!! Jotain tämän suuntaista tapahtui viikonloppuna Englannin Readingissa, jossa 25-vuotias libyalaismies puukotti kolmea valkoista kantabrittiä Black Matter Lives -mielenosoituksen jälkeen. Olennaisia tietoja pimittävässä Ylen uutisessa Britannian poliisi tutkii puukotusta terrorismina: Kolme kuoli, kun mies hyökkäsi puistoon Readingissa vakuutellaan poliisin suulla, ettei iskulla ollut yhteyttä BLM:n mielenosoitukseen.

Jokaiselle medialukutaitoiselle kansalaiselle on selvää, että BLM-liikeellä on vaikutusta kaikkiin valkoisissa maissa maleksiiviin rotumuukalaisiin. Liike on rähinöinnillään antanut "oikeutuksen" purra ruokkivan kantaväestön kättä, joten valkoisten vastaisesta liikehdinnästä on tullut suoranainen epidemia kaikkien värillisten keskuudessa. 

Vaikka libyalaisen arabimiehen terrori-isku liittyy todennäköisesti islamilaiseen fundamentalismiin, on vallitseva valkovihamielinen BLM-ilmapiiri varmasti alentanut kynnystä suorittaa terroriteko. Yle ei sitä vastoin halua edes muistuttaa islamistisesta terrorista, sillä se jättää uutisessaan kertomatta, että tekijä oli huutanut iskulauseita ennen tekoon ryhtymistään. Pohjoisafrikkalaisten terroritekojen yhteydessä on aina huudettu jotain ja lähes poikkeuksetta huuto on sisältänyt sanat Allāhu akbar eli Allah on suurin. Olisi epätodennäköistä, että arabitaustainen terroristi olisi kiljunut jotain muuta. 

3 kommenttia: