keskiviikko 6. toukokuuta 2020

OLIPA KRIISI MIKÄ TAHANSA VALTIOJOHTO PANEE KUNNIAKANSALAISET AINA SUOMALAISTEN EDELLERanskan merkittävin nykykirjailija Michel Houellebecq tunnetaan vasemmistoliberaalien kulttuurihegemonian kritiikistään. Viimeksi pari päivää sitten hän sanoi laajalle lainatussa haastattelussaan, ettei  maailma muutu koronaviruksen myötä juuri miksikään, "korkeintaan huonompaan suuntaan". Tämä tuntuu pitävän kutinsa ainakin Suomen politiikassa, jossa suomalaisvihamielinen agenda säilyy riippumatta kriisin laadusta. 

Viimeisimmässä tiedotustilaisuudessaan Isojen mädättäjäpoikien nukkehallituksena toimiva feministikokoonpano noudattaa globalistista ideologiaa viimeistä piirtoa myöten. Ylen uutinen Maatiloille saadaan lisää väkeä kevättöihin: Työntekijöitä Suomeen sittenkin Ukrainasta kertoo karua kieltä hallituksen innosta tuoda maahan EU:n ulkopuolista halpatyövoimaa vielä suuren terveysriskin aikana. Vihdoinkin kun olisi mahdollisuus päästä irti palkkoja polkevasta ulkomaalaisesta kausityövoimasta, Kepun ahneet jyväjemmarit ja ulkomaalaiskiimaiset vihreät löysivät rajojen avaamiselle yhteisen sävelen:
- Haluan myös vaiheessa kiittää Ukrainaa siitä päätöksestä, joka tällä viikolla tuli, että sieltä pääsee kausityöntekjöitä lähtemään tänne Suomeen. Nyt me mahdollistamme heidän tänne tulonsa kontrolloidusti karanteenien kautta, Leppä sanoo. 
Hänen mukaansa nyt pystytään varmistamaan kotimainen omavaraisuus ja huoltovarmuus.
Tosiasiassa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) haluaa hallituksen päätöksellä pitää kotimaisen omavaraisuuden ja huoltovarmuuden entisellä mallillaan. Se taas tarkoittaa kohtalokasta riippuvuutta ulkomaisesta halpatyövoimasta ja varmuusvarastojen pysymisen edelleen vajaina. Kerrankin kun suomalaista maatalouden työvoimaa olisi tarjoutunut yllin kyllin (yli 30 000 työhakemusta), sitä ei halutakaan ottaa vastaan, koska se rikkoisi tuottajien ja vähittäiskauppojen diiliä halvoista kustannuksista. Vakiintunut suomalainen työvoima nostaisi ennen pitää työvoimakustannuksia, mikä taas lisäisi vähittäiskaupoille painetta maksaa enemmän alkutuottajille. 

On tunnettua, että esimerkiksi leivän ja maidon hinnasta suurimman voiton käärivät ahneet vähittäiskaupat ja verottaja. Unohtaa ei sovi myöskään kuluttajaa, joka on tottunut tuloihinsa nähden aina vain halvempaan ruuan hintaan. Halpuuden kääntöpuolena on globalistisesta tuotantoketjusta syntyvä halpatyövoima ja sen vanavedessä valuvat kolmannen maailman sosiaalisiirtolaiset. Tätä noidankehää ei koronavirus muuta, vaan se näyttää jopa vahvistavan sitä.

Samaisen uutisjutun lopussa kerrotaan kuin ohimennen, että 
hallitus esittää sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) johdolla ulkomaalaislain väliaikaista muuttamista niiden henkilöiden osalta, jotka työskentelevät maa-, metsä-, puutarha- ja kalatalouden työtehtävissä. Jälleen kerran Ohisalo sai oivan tekosyyn täyttää Suomea kognitiivisesti haastellisella geenipoolilla vetoamalla huutaavaan työvoimapulaan. Tämä siis maassa, jossa on kohta puoli puoli miljoonaa suomalaista ajettu koronahysterian vuoksi kilometritehtaalle:
Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) sanookin toivovansa, että muutokset tuovat apua vaikeassa asemassa oleville yrittäjille.  
Työnteon aloittamista rajoittava karenssiaika poistettaisiin sellaisilta kansainvälistä suojelua hakeneilta, joilla on lain voimaan tullessa kansainvälistä suojelua koskeva asia vireillä joko Maahanmuuttovirastossa tai hallintotuomioistuimessa.  
Työnteko-oikeuden kestoa laajennettaisiin siten, että oikeus työskennellä jatkuisi täytäntöönpanokelpoisesta maastapoistamispäätöksestä huolimatta niin kauan kuin ulkomaalaiselle annetaan vastaanottopalveluja. Laki on tarkoitettu tulemaan voimaan mahdollisimman pian, ja se olisi voimassa 31.10.2020 asti
Vihreän sisäministerin suureelliset puheet turvapaikkasurffaajien avusta vaikeassa asemassa oleville yrittäjille ovat silkkaa silmänlumetta, johon eivät usko edes SPR:n idealistiset työntekijätkään. Ei tarvitse olla kyyninen ymmärtääkseen, että Ohisalon lausunnon ainoa poliittinen motiivi on saada työvoimatarpeen varjolla kehitysmaalaiset asettumaan lopullisesti Suomeen. 

Aivan omaa luokkaansa olevaa suomalaisuuden halveksuntaa on Ohisalon vaatimus karenssiajan poistaminen sellaisilta kansainvälistä suojelua hakeneilta, "joilla on lain voimaan tullessa kansainvälistä suojelua koskeva asia vireillä joko Maahanmuuttovirastossa tai hallintotuomioistuimessa." 

Toisaalta tämä kunniakansalaisille annettu erivapaus on sikäli täysin turha, sillä eiväthän turvapaikkashoppailijat muutenkaan noudata sääntöjä kuten karanteenirajoituksia. Tästä kertoo sopivasti tuore Yle-uutinen S-ryhmä ilmoitti poliisille vastaanottokeskuksen asukkaista – Turvapaikanhakijat ovat rikkoneet koronakaranteenia Espoossa:
Espoon Nihtisillan vastaanottokeskuksessa on todettu kaikkiaan 101 koronavirustartuntaa. Nihtisillan vastaanottokeskus on ollut karanteenissa vappuaatosta lähtien. Viikonlopun aikana vastaanottokeskuksen asukkaista kuitenkin tehtiin havaintoja Sellon kauppakeskuksessa Espoossa sekä Nihtisillan S-marketissa.
Uutinen vahvistaa laajalle levinneen ennakkotiedon, jonka mukaan loikoilun, geelitukan värjäämisen ja kameliajamisen huippummattilaiset pitäytyvät tiukasti omassa kulttuurissaan. Tämän ei pitäisi olla viranomaisille ja valtionjohdolle mikään yllätys, ovathan he jo ohjelmallisesti sitoutuneet monikulttuurin edistämiseen. Lisäksi suomalaisen vieraskorea monikulttuuri suorastaan ruokkii kehitysmaalaisten piittamattoman itsekästä käytöstä, varsinkin jos he voivat tehdä sillä kiusaa inhoamalleen kantaväestölle. 

Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden onnenonkijoiden röyhkeälle käyttäytymiselle ei ole pidäkkeitä yksinkertaisesti siitä syystä, että he eivät sovella ulkoryhmiin samanlaista moraalista vastavuoroisuutta kuin omaan sisäryhmäänsä. Suomalaisten ja muiden eurooppalaisten individualistien ongelma on siinä, että heiltä puuttuu vahva geneettinen taipumus jakaa ihmiset sisä- ja ulkoryhmään. Siksi suomalaiset sallivat itseensä kohdistuvan laajamittaisen ja systemaattisen kusetuksen, koska he näkevät tekijöissä vain yksilön riisuttunutta kaikesta ryhmäsolidaarisuudesta. Tällaisessa "pelissä" suomalaiset voivat vain hävitä, elleivät he sitten lopeta sitä alkuunsa.

Hallituksen linja jatkaa hulluuden riemumarssina tunnettua vapaata maahanmuuttoa myös koronakriisin aikana kertoo pahaenteisesti kulttuurin itsetuhoisen patologian olevan syvemmällä kuin se näytti olevankaan. Eikä kyse ole vain maahanmuutosta, vaan kokonaisesta kriisiytyneestä läntisestä elämäntavasta, jota ovat jo pitkään kalvaneet vihamieliset virukset. 

Kaikki rappiosta kertovat piirteet, jotka olivat jo ennen koronaa nähtävissä ovat puhjenneet kentes vasta nyt täyteen mittaansa. Haastattelussaan Michel Houellebecq totesikin, että "epidemian puhkeamisessa ei ole mitään epätavallista, vaan kyseessä on "normaali ilmiö"....korona-ajan sosiaalinen eristäytyminen ja etätöiden yleistyminen tulee vain kiihdyttämään teknologista kehitystä, joka eristää ja atomisoi ihmisiä".

1 kommentti:

  1. Ainoa lohdutus tähän yhä absurdimpaan tilanteeseen on se, että suoranaisella sokeudellaan Systeemi nopeuttaa omaa perikatoaan. Valitettavasti tuon kehityksen realisoituminen vaatii enemmän tuhottuina ihmisinä enemmän kuin Musta Surma, Amerikan valloitus ja Antiikin Sivilisaation perikato yhteensä.

    VastaaPoista