torstai 27. joulukuuta 2018

YLE PIMITTÄÄ HELSINGIN LAPSENMURHAAJAN NIMEN JA ETNISEN TAUSTAN, MUTTA KANSALAISET SELVITTIVÄT TEKIJÄN

Helsingin Arabianranta. Lieneekö kuvan kiikut varattu
lapsimurhasta epäillylle kehitysmaalaiselle?

Monikulttuurisuus on alkutalvesta lähtien tuottanut entistä mätäisempää satoaan, eikä tämä ole jäänyt ainoastaan Oulun pedofiiliraiskausliigan tehtailuksi. Joulunpyhinä saimme kuulla, että 36-vuotias mies on murhannut Helsingin Arabiarannan alueella koulupojan. Yle uutisessa Poliisi esittää koulupojan murhasta epäiltyä vangittavaksi – käsittely huomenna perjantaina jätetään tuttuun tapaan visusti kertomatta tekijän nimi ja etninen tausta. Ylen toisessa uutisessa Koulupojan murhasta epäillyllä rikostaustaa: 4 pahoinpitelyä, näpistelyä ja rattijuopumus valotetaan tekijän rikostaustaa, mutta suurta yleisöä kiinnostavasta kansallisuudesta ei ole mitään mainintaa.

Jo se, että juttu julistetaan kiireellä salaiseksi pitäisi saada tarkkaavaisessa uutistenlukijassa varoituskellot soimaan. Poliisi ja media haluavat vaieta tekijästä yksinkertaisesti siksi, että poikkeuksellisen teon takana on kehitysmaalainen. Se taas on myrkkyä valtaapitävien agendalle, jossa monikultuurisuutta mainostetaan väistämättömänä ja maallemme edullisena asiana. 

Kun tällaisia uutisia tulee kasvavan maahanvyöryn seuraksena yhä enemmän, suomalaisista piittaamattoman "eliittimme" on entistä vaikeampi perustella monietnisen yhteiskunnan rakentamisen järkevyyttä. Heidän ainoaksi hätäratkaisuksi jääkin sensuuri, jolla 1) peitellään värillisten ulkomaalaisten rikollisuus ja 2) rangaistaan näistä rikoksista ääneen puhuminen etnisessä kontekstissa.

Koska totuusmediana esiintyvä valtamedia ja Polpo eivät ole halunneet kertoa lapsimurhaajan nimeä, ovat aktiiviset kansalaiset selvittäneet asian itse. Tämä hetkisten tietojen mukaan tekijä on Zulfigar Ali Sohrab (290482-). Jos joltain lukijalta liikenee ylimääräistä aikaa, murhasta epäillyn voi tavata huomenna klo 14 Helsingin käräjäoikeuden salissa 208. Nimen perusteella tekijä on luultavasti irakilainen.

Ali Sohrabilla on myös vaikutus-
valtaisia multikultituttuja.

12 kommenttia:

 1. Mikäli historia toistaa itseään, niin lähipäivinä alkaa päivittely siitä, että persujen kannatus nousee tämän vuoksi.

  VastaaPoista
 2. Olisikohan syytä alkaa selvittää tuon Afgaani noidankin taustoja?

  VastaaPoista
 3. Tää nyt mitään uutta että Yle pimittää tietoja..minä en ullattunu 😊

  VastaaPoista
 4. Ikävä kyllä, näinhän se nykyään meillä menee....Poissa silmistä, poissa mielestä. Meidän ei nyt kannattaisi päitämme pensaisiin piilotella.

  VastaaPoista
 5. Sulfigar ali Butto oli Pakistanin presidentti. Nimen perusteella siis pakistanilainen, sinänsä toisarvoinen yksityiskohta.

  VastaaPoista

 6. Zulfigar Ali Bhutto minullekin tuli nimestä mieleen, mutta Junes Lokan lähteiden mukaan kyseessä olisi irakilainen. Ehkä tekijä on onnistunut aikoinaan esittämään itsensä irakilaiseksi saadakseen pakolaisstatuksen.

  VastaaPoista
 7. 12 vuotta linnaa, ja sitten karkoitus maasta.

  VastaaPoista
 8. Onko SDP irtisanoutunu järkyttävästä tapahtumasta?

  VastaaPoista
 9. Eikös tämä ole surmatun pojan eno? Onkohan pojan äitikin Irakista?

  VastaaPoista
 10. Eikös tämä ole surmatun pojan eno? Ainakin jonkun uutisen mukaan... Onkohan pojan äitikin Irakista?

  VastaaPoista
 11. Ihmeellistä salailua ja hyssytystä jos tekijä olisi suomalainen kaikki olisi heti avointa nimet ym.tiedot esiin..nyt minusta tämä uutispimento saa loppua ensikeväänä uusi hallitus ja rajat kiinni sekä loppu tälle murha aallolle mikä suomea nyt riivaa maahanmuuttajien toumesta

  VastaaPoista
 12. Mikä vittu siinä on että näitä murhaajia ja kaikenmaailman raiskareita edelleenkin hyysätään ja ymmärretään, heidän veriteoistaan vaietaan -ja toisaalta sitten meitä nationalisteja ahdistellaan ja vainotaan; meitä jotka uskallamme vastustaa tätä kieroutunutta rasistista Suomalaisiin kohdistuvaa ajojahtia ja kansanmurhaa.
  Ainoa hyvä asia tässä oli se, ettei tällä kertaa vuodatettu Suomalaista verta, sitä kun on vuodatettu jo aivan liikaa näiden "hätää kärsivien" toimesta.

  Pienten lasten äitinä ihmettelen suuresti näiden "muka suvaitsevaisten" äitien ja isien arvomaailmaa. Eikö jokainen vanhempi halua lapselleen turvallista elinympäristöä omassa maassaan? Vaikuttaa siltä, että vuosikymmeniä kestänyt kulttuurimarxilainen aivopesu ja mädätys on tehnyt selvää osasta kansaamme ja saanut heidät menettämään jopa luonnolliset viettinsä suojella jälkikasvuaan rotumuukalaisten väkivallalta ja lopulta kansamme sukupuuttoon ajavalta mokutukselta.

  VastaaPoista