keskiviikko 5. joulukuuta 2018

POLIISIJOHTO ITSENÄISPYYSPÄIVÄN AATTONA: EI SYYTÄ PELKOON

Poliisiylijohtjaja Seppo Kolehmainen.
Suomalaisia korvaamaan tarkoitetut kehitysmaiden voimavarat ovat jälleen osoittaneet kiitollisuuttaan maatamme kohtaan. Valtamediat ovat kertoneet näyttävästi, kuinka ulkomaalaistaustaisten matkustajien epäillään hyökänneen linja-autonkuljettajien kimppuun ja yrittäneen suistaa bussi vastaantulevia kulkuneuvoja päin. Tapaukset sattuivat  vuorokauden sisällä Loimaalla Varsinais-Suomessa tiistaina iltapäivällä ja Uuraisilla Keski-Suomessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tähän mennessä mm. Yleltä saatujen tietojen mukaan tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia nuorehkoja miehiä, jotka ovat kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita.

Näin itsenäisyyspäivän alla politisoitunut poliisijohto on ollut jo pari päivää varpaisillaan Oulussa alaikäisiin kohdistuneiden raiskaustapausten vuoksi. Ylen mukaan seksuaalisiin hyväksikäyttöihin epäillään osallistuneen jo ainakin kymmenen ulkomaalaismiestä, jotka näyttävät toimineen löyhähkön saalistusringin lailla. 

Kun massoja kuohuttavaan raiskausuutiseen lisätään pari bussiterrorismilta haiskahtavaa "yksittäistapausta", on Polpon johtajalla selittelemista, jotta monikulttuurin kasvukivuista kertovat uutiset eivät sataisi suomalaisten eli rasistien laariin. Ylen verkkosivujen uutisessa Poliisiylijohtaja hyökkäyksistä linja-autonkuljettajien kimppuun: Ei ole syytä pelkoon Seppo Kolehmainen yrittää niukkasanaisessa tiedonannossaan rauhoittaa sohvalla röhnöttäviä demarieläkeläisiä. Alamaisille esitetty viesti on käynyt jo moneen kertaan tutuksi: "Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää! Kaikki on kunnossa."

EU:n etuja valvovan poliisijohtajan puheet turhasta paniikin lietsomisesta ulkomaalaisrikollisuuden ja -terrorismin kohdalla ovat huvittavia, kun tietää miten hysteerinen hän on ollut viimeiset pari vuotta Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) poliittisesta toiminnasta. Kolehmainen hämärine taustavaikuttajineen vaati itsepintaisen pitkään PVL:n kieltämistä poliittisin perustein, vaikka järjestöä ei ole tuomittu edes kryptisistä "vihapuherikoksista". Samaan aikaan tuhannet laittomat maassaolijat ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin, jopa terrorismiin kuten viime vuonna Turussa, mutta mitään konkreettisia toimenpiteitä asian korjaamiseksi ei ole tehty. Näin maamme poliisijohto priorisoi eri tavalla Suomessa asuvia ihmisiä.

Seppo Kolehmaisen  Ylelle antamassa kommentissa paistaa vahvasti läpi asenne, että suomalaisia toisinajattelijoita on syytä kohdella mitä ankarimmin, kun taas kutsumattomien kleptoparasiittien väkivaltaa on syytä tarkastella punaisten demarilasien läpi:
Poliisiylijohtaja ei halua hysterisoida tapahtumia. Kolemainen perää nyt poliisille ja viranomaisille työrauhaa, ja sanoo että ei ole syytä pelkoon.  
– Rikosnimikkeet ovat kohtuullisen arkipäivää, emme puhu mistään terrorismista. Tällä hetkellä viranomaiset tekevät parhaansa, jotta Suomi on jatkossakin turvallinen maa, Kolehmainen sanoo
Kolehmaisen puheet voi jättää omaan arvoonsa, sillä poliisi lietsoo itse pelkoja ja vaatii jatkuvasti lisää määrärahoja perustellaakseen Isosiskovaltion nettivalvontaa. Se näkeekin uhkia siellä missä niitä ei ole ja toisaalta luo uhkakuvia niistä, jotka eivät sellaisia ole. Muukalaislaumojen väkivalta, seksuaalisaalistus ja muu rikollisuus on noussut maassamme monikulttuurin myötä valtavasti, mutta hallitus (sisäministeri) ja poliisi eivät tee asialle mitään paitsi antaa merkityksettömiä puheenvuoroja, joissa toistuvat sanat "järkyttävää" ja "tätä ei saa tapahtua". Siksi on syytä kysyä, mitä ihmettä pitää vielä tapahtua ennen kuin valtiovalta ryhtyy tositoimiin?


2 kommenttia:

  1. Kolehmaisen suurin pelko on että kansalaiset ottavat "oikeuden" omiin käsiin. Pelko pois matut, sillä PolPo valvoo kansalaisia.

    VastaaPoista
  2. "Itsenäisyyspäivän presidentin juhlavastaanotolla nähtiin jälleen toinen toistaan näyttävämpiä pukuja."
    https://yle.fi/uutiset/3-10542741

    Ei mitään nähtävää, hajaantukaa. Kaikki hyvin. Kukaan ei näytä masentuneelta. Oulu kiittää.

    VastaaPoista