keskiviikko 12. joulukuuta 2018

SUOMI ALLEKIRJOITTI YK:N SIIRTOLAISSOPIMUKSEN – YLE ASIASTA VAITI

Sisäministeri Kai Mykkänen (Kok.) tekemässä valtio-
petosta Marokon Marrakeshissa 10.11.2018.

Toisin kuin monessa perustuslakia kunnioittavassa Euroopan  maassa,  ei maamme eduskunta käsitellyt historialliseksi luonnehdittua YK:n siirtolaislaissopimusta (GCM) sen enempää kuin vallan vahtikoirana toimiva valtamediakaanSiksi oli mahdollista, että sisäministeri Kai Mykkänen sai  viime maanantaina kaikessa hiljaisuudessa allekirjoittaa Marokon Marrakeshissa GCM-siirtolaissopimuksen, jossa kansan vastustamasta laittomasta siirtolaisuudesta voidaan tehdä laillista. 

Ainoa "keskustelu", jota mediassa on sopimuksen tiimoilta käyty, liittyy väitteeseen, ettei sopimuksella ole oikeasti juridista sitovuutta. Tätä pääviestiä varten isot mediat ovat marssittaneet haastateltaviksi sopivasti valittuja asintuntijoita, jotka puolustavat punaliberaalin hegemonian universaalikommunismia. Siksi ei ole yllättävää, että asiantuntijoiden joukkoon ei ole kutsuttu vaikkapa ulkopoliittisena asiantuntijana tunnettua emeritusprofessori Timo Vihavaista. Syykin on ilmeinen, joka käy selväksi hänen eilisestä blogikirjoituksestaan  Joutavan paperin johdosta, jossa hän kommentoi YK-sopimusta mm. seuraavasti:

Spiegel ei pysähdy jauhamaan tätä puoluekantaisuuden asiaa, josta Suomessa olisi luultavasti tehty koko asian ydin ja unohdettu se helkkarin paperi. Haastattelussa pohditaan todella nyt sen paperin merkitystä. Schorkopfin mielestä puhutun kaltaisella sopimuksella on niin sanotun pehmeän lain voima ja se tarkoittaa, että se voi pesiytyä oikeusjärjestykseen ja saada velvoittavia muotoja. Sitä paitsi paperi sisältää runsaan joukon kaikenkarvaisia väittämiä ja suosituksia, joilla on selkeä ideologinen sisältö ja suuri mahdollinen merkitys. Asia riippuu ilmeisesti siitä, miten niitä käytetään. 
Vihavainen tarkastelee kirjoituksessaan eräiden historiallisten esimerkkien avulla lähinnä siirtolaissopimuksen velvoittavuutta eikä niinkään sen sisältöä, vaikka hän maahanmuuttoa jonkin verran siinä käsitelleekin. Sinänsä mainioissa kirjoituksessa jää kokonaan huomiomatta, kuinka GCM-sopimus vaikuttaa myös sananvapauteen ja riippumattomaan mediaan. Sopimuksessa nimittäin halutaan kriminalisoida valkoisten eurooppalaisten maahanmuuttokritiikki. 

Ylipäätään sopimus on suunnattu vain eurooppalaisten päänmenonksi, sillä Itä-Aasian taloustiikereillä ei ole aikomustakaan ottaa elätettäväkseen arvaamatonta Afrikan ylijäämäväestöä, jota varten sopimus on todellisuudessa sorvattu.

Kansalaisten kukkarolla väkisin käyvä Yle ei ole kertonut tämän viikon uutisissaan yhtään mitään toissapäiväisestä Marrakeshin sitoumuksesta. Tosin samoin toimivat myös muut suomalaisvihamieliset valtamediat kuten Helsingin Sanomat. Siksi HS:n marraskuussa ilmestynyt Yleä vahingoniloisesti arvioiva uutisjuttu Luottamus Yleen kääntyi alamäkeen – kansa ei ole unohtanut kaksi vuotta sitten alkanutta poikkeuksellista tapahtumaketju on kaksinaamainen, koska lukijoiden luottamuspula on vaivannut yhtä lailla "Brysselin Pravdaa" kuin sen sähköistä vastiketta Yleisradiota. Lehti, joka vaikenee itse YK:n siirtolaislaissopimuksesta ei ole toista valtamediaa parempi.

Viimeksi tänään saatiin kuulla mitä EU-eliitin juonimasta vapaamielisestä maahamuutosta seuraa. Yle uutisessa Tämän tiedämme nyt Strasbourgin epäillystä terroriteosta: Epäilty yhä pakosalla, perhe otettu kuulusteluihin, uhrien joukossa thaimaalaisturisti kerrotaan viimeisimmistä maahanmuuttajan tekemästä terroriteosta Ranskassa. Ampuessaan joulutorin ihmisiä, Pohjois-Afrikasta kotoisin oleva Cheriff Chekatt, 29, huusi islamistien sotahuudon "Allahu Akbar!". Tämän hetkisten tietojen mukaan muukalaisterroristi on edelleen vapaalla jalalla. 

On selvää, että kun GCM-sopimusta aletaan aikanaan kuin varkain toteuttamaan, Strasbourgin kaltaiset terroriteot tulevat kasvamaan samassa suhteessa kuin petoksellisen eliitin lailliseksi tekemä laiton siirtolaisuus.

2 kommenttia:

  1. Kuvassa on Mykkänen maireana kun on päässyt oikein kansainväliseen seuraan leikkimään suurta vaikuttajaa.
    Tuonne pääseminen oli tälle pöntölle paljon tärkempää kuin suomalaisten edunvalvonta.

    VastaaPoista
  2. Näinhän Suomalaisia viedään kuin pässiä narussa anarkiaan,on tuo Mykkänen paha mieheksi!

    VastaaPoista