perjantai 16. maaliskuuta 2018

MEDIAN KAUHISTELUSTA HUOLIMATTA MAAHANMUUTTOKRIITTISTEN "KOVAT PUHEET" MUUKALAISISTA PELKKÄÄ SANAHELINÄÄ

Ihanko oikeasti maahanmuuton ongelmat johtuvat vain
 islamista?

Aika ajoin populistiset puliveivaavat ja niiden kannattajakuntaa mielistelevät vanhan vallan poliitikot laukovat "rankkoja" näkemyksiä kehitysmaiden vapaamatkustajista. Suomessa tunnetuin kaksilla korteilla pelaaja on Kokoomuksen Ben Zyskowicz, joka on hämmentänyt virallista humanistivetoista maahanmuuttokeskustelua esittämällä epäkorrekteja näkemyksiä esimerkiksi 
paperittomien "siirtolaisten" laillisuudesta

Tällaisialla ulostuloilla ei ole tosiasiassa mitään vaikutusta harjoitettuun ulkomaalaispolitiikkaan, jonka orpolaiset päälinjat myös juutalaistaustainen Zyskowicz hyväksyy mielihyvin. Ainoa mihin räväkät lausunnot vaikuttavat ovat äänestäjät, joista osa saattaa äänestää "maahanmuuttokriittistä" Zyskowiczia ja antaa näin hyväksyntänsä kokoomuslaiselle liberaalille ulkomaalaispolitiikalle, toisinajattelijoiden tehovalvonnalle ja sananvapauden rajoittamiselle. 

Saksassa tätä härskiä äänten kalastelua on viimeksi harjoittanut konservatiivisen CSU-puolueen tuore sisäministeri Horst Seehofer. Koska korruptoitunutta järjestelmää puolustavalle medialle poliitikon sanat eivät maksa mitään, se kauhistelee mielellään "rasismin valtavirtaistumista" kuten Yle uutisessaan Saksan sisäministeri kohautti: "Islam ei kuulu Saksaan".

Teeskenneltyä moraalista närkästystä aiheuttanut kohu Saksassa on rinnastettavissa niihin pöyristymisiin, joita ovat synnyttäneet Suomessa joidenkin Persu-poliitikkojen yhdentekevät kommentit kuten "maassa maan tavalla". Demokratiailveilyyn kuuluu, että poliitikko voi esittää virallisen agendan vastaisia näkemyksiä, mutta kenenkään on turha odottaa, että ne johtaisivat mihinkään päätöksiin. Tarkoitus on vain tyynnytellä tyytymätöntä kansansosaa, jolle luodaan illuusio, että heidänkin näkemyksiä kuullaan välillä julkisessa poliittisessa keskustelussa.

Tietyistä yhteiskunnallisista aiheista kuten koiraveron tarpeellisuudesta voidaan keskustella loputtomasti ilman, että sillä on juuri mitään merkitystä kansankunnan säilymiselle. Sen sijaan maahanmuutto käy kansan olemassaolon ytimiin, jonka vuoksi se ei ole rinnastettavissa eduskunnan jokapäiväisiin kiistoihin veroeurojen käytöstä. Tilanne on sama kuin syövässä, jonka eteneminen pitäisi saada välittömästi loppumaan. Jos lääkärit jäävät päättämättömyyden tilaan ja jumittuvat keskustelemaan siitä mitä syövälle pitäisi tehdä, se antaa syöpäsoluille vain lisäaikaa moninkertaistua ja lopulta mahdollisuuden tuhota isäntänsä ja sen mukana itsensä. Aika ja sen kuluminen on tässä ratkaisevaa.

Ulkoeurooppalaisten maahanmuutto on eräänlainen syöpä, koska se hyödyttää pääasiassa muukalaisia ja lopulta uuvuttaa kuiviin isäntäkansan. Kansallismielisinä esiintyvät poliitikot, jotka osallistuvat loputtomaan keskusteluun maahanmuutosta, eivät tee muuta kuin pelaavat aikaa kansanvihollisille. Niin kauan kun ei edes vaadita mitään radikaalia peruuttamattoman tuhon estämiseksi, "rajut puheet" eivät ole muuta kuin vihollisen näännytyspeliin osallistumista. Varsinkin, kun puheissa tyydytään moittimaan vain muukalaisten tapoja ja uskomuksia, mutta ei sitä, että nämä ylipäätään ovat maassa, jossa heidän ei pitäisi alun alkaenkaan olla. Juuri tätä harjoittaa Saksan uusi sisäministeri:
Kristillis-sosiaalista unionia (CSU) edustava Seehofer täsmentää, että muslimit voivat kyllä pysyä maassa. 
– Meillä [Saksassa] asuvat muslimit kuuluvat luonnollisesti Saksaan, hän toteaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että saksalaisten pitäisi "vääränlaisen huomioonottamisen takia luopua tavoistaan ja traditioistaan".
Tämän kaltaista näennäisradikaalia puhetta on kuultu muualtakin Euroopasta, myös Suomesta. Seehoferin kaltaiset haihattelijat eivät halua ymmärtää, että peruuttamaton vahinko on jo tapahtumassa, jolloin sitä voidaan lieventää ainoastaan muukalaisvyöryn pysäyttämisellä ja jo maassaolevien massakarkottamisella. 

Maahanmuuttokriittiset hommareinot jaksavat rasistiksi leimautumisen pelossa jankuttaa vain uskonnosta, vaikka se on muukalaisten kohdalla suhteellisen pieni kysymys koko paletissa. Todelliset erot, jotka jyräävät peruuttamattomasti saksalaisuuden ja suomalaisuuden alleen, löytyvät ei-eurooppalaisten vieraspopulaatioiden erilaisesta perimästä ja sen kantajien esteettömästä levittäytymisestä. Geneettiset erot eivät ilmene vain kehitysmaalaisten kognitiivisissa kyvyissä ja temperamentissa, vaan  eksistentiaalisen olemistavan erilaisuudessa, jota ei mikään kotouttaminen voi koskaan aidosti yhdistää. Integraation terminaalivaiheessa massainvaasio tuhoaa kansakunnan luoneen alkuperäispopulaation joko väestösekoituksella tai lukumääräisellä syrjäyttämisellä, josta kulttuurinsa menettäneet alkoholisoituneet intiaanit ovat surullinen esimerkki. 

On historiallisesti ainutlaatuista, että melko suuren äänestäjäsegmentin muodostavat vasemmistoliberaalit kannattavat avoimesti politiikkaa, joka johtaa heidän oman väestönsä kansanmurhaan. Tietysti tehtävää helpottaa se, että heitä vastassa on Seehoferin kaltaisia "rasisteja", jotka allekirjoittavat pitkälti samat itsetuhoiset opit kuin he itse.                                                           **********************National Geographic, torstain 15.03. klo 21:00 Suomalaissukeltajat natsimysteerin jäljillä 

Suomalaiset sukeltajat onnistuvat löytämään Itämerestä kaksi toisen maailmansodan aikaista saksalaista sukellusvenettä ja selvittävät, mitkä ne ovat. Dokumentti, National Geographic Channel.

Nyt porilaisten marssi, Suomi mainittu! Tosin hieman erikoinen otsikko ohjelmalla, sillä sukellusveneen miehistö ei ollut osa natsipuoluetta, vaan kuului sotalaivastoon, Kriegsmarineen. Ohjelmassa kerrotun von Trothan sotilasarvo sattui olemaan kapteeniluutnantti, joka ei ole SS-arvo. Kyse ei siis ole "natsimysteeristä" vaan merisotamysteeristä.

Mitä tulee ohjelman lähettäneeseen National Geographiciin, sen tieteellinen arvo ja objektiivisuus on nykyään samaa luokkaa kuin Valitut Palat ja Vartiotorni-lehdellä. Ennen niin arvostettu ja tasapuolinen julkaisu on sortunut viimeisten vuosien aikana poliittisesti motivoituneeseen natsihitlermaniaan ja poliittisesti korrektiin mutta epätieteelliseen oppiin ihmisestä. 


Lehti ja sen tv-kanava ovat jo pitkään olleet vasemmistolaisten egalitaristien miehittämiä, mutta lopullisesti verho vedettiin sivuun kun NO:n päätoimittajaksi valittiin juutalainen Susan Goldberg. Sen jälkeen aloitettiin toden teolla valkoisten vastainen kampanja, josta kertoo HS:n artikkeli National Geographic tunnusti rasistisen menneisyytensä. Juttua lukiessa käy selväksi kuinka absurdista progandatempusta on kyse, sillä Goldbergin johdolla lehti pyytää anteeksi yli sata vuotta sitten julkaistuja kirjoituksia. Uutisjuttu on anglismit (mm. ignoroida) mukaan luettuna niin posketon, että se herätti jopa Hesarin lukijat itsenäiseen ajatteluun. Kommentit ovat herkullista luettavaa:
En ymmärrä tätä nykymenoa, entä sitten vaikka joku artikkeli on vuonna 1913 väittänyt jotain jota nyt pidämme rasistisena? Nyt tiedämme enemmän, mutta saattaa olla että 100 vuoden päästä nykyiset uskomuksemme ja rasismihössötys aiheuttaa planeetallamme lähinnä myötähäpeää. Artikkelit jostain vaikkapa 100 vuoden takaa kuvastivat silloista maailmaa ja sen aikaista ajattelua. Ei kait kukaan fiksu ja ajatteleva henkilö usko enää sen aikaiseen maailmankuvaan? Meno näyttää maapallolla äityvän päivä päivältä hullummaksi. 
Nettomaksaja Stadista "Lehdessä julkaistussa kirjoituksessa vuonna 1916 esimerkiksi väitettiin, että aboriginaalit eli Australian alkuperäiskansat ovat villi-ihmisiä, joiden älykkyysosamäärä on alhaisempi kuin millään toisella tunnetulla ihmisrodulla." Sittemmin on varmaan tehty joitakin älykkyystutkimuksia, joista asian todellinen laita on käynyt selväksi. Niistä tutkimustuloksista olisi mielenkiintoista lukea enmmänkin. Sarkastinen kommentti tietysti mutta otetaan nyt vakavasti. Käytännössä kaikki tehdyt äo-testit ovat tehneet melkein saman havainnon kuin National Geography vuonna 1916: "Lynn's meta-analysis lists the average IQ scores of East Asians (105), Europeans (99), the Inuit (91), Southeast Asians and indigenous peoples of the Americas each (87), Pacific Islanders (85), Middle Easterners (including South Asians and North Africans) (84), East and West Africans (67), Australian Aborigines (62) and Bushmen and Pygmies (54)" (Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Lynn) Eli aboriginaalit ovat kuitenkin vasta toiseksi viimeisellä sijalla. Eli uutinen heijastelee poliittista korrektisuutta. 
Nykypäivän moraalikoodiston perusteella ei pidä lähteä tuomitsemaan menneisyyttä. Jokainen aika on erilainen ja sen ajan ihmisille täyttä todellisuutta. Historiallisia aatevirtauksia ja käsityksiä voi tutkia menneiden aikojen ihmisten ajatuksina ja vertailla miten ne eroavat nykypäivän vastaavista. Monet Eilispäivän hyveet ovat tämän päivän kauhistuksia. Otetaan nyt esimerkiksi Suomessa ennen koululaitoksessa opetetut arvot "koti, uskonto ja isänmaa". Ne olivat myös kansallisen kokoomuksen puolueohjelmassa. Nykyään noiden arvojen viljelystä väärässä paikassa saattaa tulla jopa rikostutkinta, ainakin mediakohu.

Yle Teema, keskiviikko 14.3.2018 klo 22:00 Kino: Saksalainen lääkäri 


(Wakolda, Argentina 2013) Tositarinaan perustuva draama patagonialaisesta perheestä joka 1960-luvun alussa ystävystyy lasten kehityksestä kiinnostuneeseen saksalaiseen lääkäriin jonka taustat ovat hämärän peitossa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus). 

Jos ei nazeja Euroopassa, niin sitten Argentiinassa...Teemassa pysytään.


2 kommenttia:

  1. 30v tätä syöpää on nyt maahantuotu kiihtyvällä tahdilla ja hintalappu vain kasvaa ja pennin vertaa hyötyä tästä ei ole ollut eikä tule olemaan ikinä.

    VastaaPoista
  2. Maahanmuuttokriittiset hommareinot jaksavat rasistiksi leimautumisen pelossa jankuttaa vain uskonnosta

    Kyllä. Tämä blogi on yksi harvoista tahoista Suomessa jossa ymmärretään että arabien ja muiden lähi-itäläisten käytös ei johdu heidän uskonnostaan, vaan heidän uskontonsa heijastelee heidän rotunsa luonteenlaatua.

    VastaaPoista