maanantai 20. helmikuuta 2017

TRUMP SANOI ÄÄNEEN RUOTSIN TODELLISUUDEN – MEDIA AIVAN ROMUNA


"Trump valehtelee!!!" Ruotsi on maailman turvallisin maa.
Näin kertoo meille "vapaa riippumaton valtamedia". Etkö
usko? Vai oletko fasisti tai jotain?

Yle TV1, maanantai 20.2.2017 klo 21:00, 
A-studio 
Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump riitelee median kanssa ja syyttää sitä epärehelliseksi. Onko sama tulossa Suomeen? Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio HD
Globaalia monokulttuuria propagoiva liberaali valtamedia on paniikissa, koska sen yhden totuuden hegemoniaa on alettu toden teolla haastaa Donald Trumpin tultua Yhdysvaltojen presidentiksi.  Jo heti presidenttikampanjan alussa lännen valtamediat suhtautuivat Trumpiin halveksuvalla ylenkatseella, mutta kun alkoi käydä selväksi, että hänestä saattaa tulla Yhdysvaltain seuraava presidentti, media julisti sappi kiehuen häntä vastaan totaalisen sodan, jolle ei loppua näy. Härskeintä koko kuviossa on se, että media on kääntänyt asian päälaelleen ja syyttää Trumpia siitä, että hän on julistanut sodan mediaa vastaan! Tätä narraatiota tukee Ylen uutisten verkkosivujen tuore artikkeli Yhdysvaltalaistoimittaja Trumpin mediasodan keskellä: "En ole yli 30-vuotisella urallani kokenut vastaavaa", jossa on haastateltu U.S. News & World Report -lehden erikoistoimittaja Susan Milligania:
Milliganin mukaan pelissä on, ei enempää eikä vähempää, kuin koko demokraattinen järjestelmä. – Trump haluaa kyseenalaistaa kaikki, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä. Ei pelkästään median, vaan myös oikeuslaitoksen ja joitain kongressiedustajia. Se on hyvin järkyttävää, Milligan sanoo.
Millinganin purkaus on silkka projektio: valtamedia on vuosikausia saanut esittää vapaasti yhtä ainoaa totuutta, jonka todenperäisyyttä mikään merkittävä taho ei ole kyennyt valvomaan ja kritisoimaan, ja nyt vihdoin kun on tullut mies joka sen tekee, se alkaa kirkua että demokratia on uhattuna. Tosiasiassa demokratian ovat kaapanneet kansalta isänmaattomat suuryritykset, piilossa lymyilevät valtion juristit ja virkamiehet sekä media, joka propagoi kulttuurimarxilaista mädätystä läntisten kansojen intressiä vastaan.

Tätä samaa Milliganin tarinaa saatiin kuulla myös illan A-studiossa, jonka "analyysille" nyökyttelivät hyväksyvästi ohjelmaan kutsutut Helsingin Sanomien päätoimittaja Kaius Niemi ja Ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä. Varsinkin Niemi jaksoi koko ajan korostaa kuinka "vapaa riippumaton media" jaksaa kärsivällisesti välittää tasapuolista tietoa kansalaisille. Kansojaan halveksuvan eliitin puudelina olevan valtamedian henkinen korruptio on niin syvää, että siihen kuuluvat eivät itsekään ymmärrä, kuinka puolueellista ja pimittävää sen uutisanti on. Esimerkiksi Suomessa on oltu autuaan hiljaa siitä, että Pariisi on lähes sotatilassa etnojengien vuoksi. Taas saadaan jännittää, miten kauan kestää ennen kuin suomalaiset mediat ovat pakotettuja kertomaan asiasta, jotta se voisi säilyttää edes uskottavuutensa rippeet. 

Sen sijaan, että media puhuisi Pariisin sisällissotaa muistuttavasta tilanteesta, se nousee takajaloilleen Trumpin twiittauksista ja puheista. Välillä se oikein etsimällä etsii, että saisi skuupin Trumpista. Pari päivää sitten se laskikin onnesta alleen, kun päästiin uutisoimaan, että Amerikan presidentti väitti Ruotsissa tapahtuneen terrori-iskun. Kaikki valtamediat ulkomailla ja Suomessa kertoivat uutisesta täsmälleen samalla tavalla, niin Yle, Helsingin Sanomat kuin myös Iltalehti, jonka juttu Trump selittää outoa kommenttiaan Ruotsissa sattuneesta terrori-iskusta, on tyyppiesimerkki valtamedian valehtelusta. Jo otsikko on puhdasta valhetta, koska Trump ei sanonut missään yhteydessä, että Ruotsissa olisi sattunut terrori-isku. Tosiasiassa hän sanoi vain:
Katsokaa, mitä Ruotsissa tapahtui eilen illalla. Ruotsissa! Kukapa uskoisi! He ottivat suuria määriä [muslimimaahanmuuttajia] ja heillä on ongelmia, joita he eivät olisi osanneet kuvitellakaan.
Iltalehti ei kuitenkaan halunnut pilata hyvää tarinaa tosiasioilla ja jatkaa:
NBC News -uutiskanavan mukaan Trump tarkoittaa Fox News -kanavalla perjantaina näytettyä ohjelmaa, jossa Tucker Carlson haastatteli oikeistolaista elokuvantekijää Ami Horowitzia. Horowitz on hiljattain tehnyt dokumentin Ruotsin maahanmuuttopolitiikasta.
Trump puhui Nizzan ja Pariisin terrori-iskuista, mutta siirtyessään käsittelemään Ruotsia hän ei tehnyt tarpeeksi selvää eroa edellisiin sanomisiinsa, mikä synnytti mediassa riemukkaan tahallisen väärinymmärtämisen. Myöhemmin hän tarkensi twiitissään, että viittasi Fox News -kanavalta tulleeseen dokumenttiin Ruotsin maahanmuuttopolitiikasta. Tämä ei kuitenkaan medialle kelvannut, vaan se toisti itselleen uskottelemaa sanomaa, jota Trump ei koskaan sanonut ääneen: "Trump valehtelee kun se väittää, että Ruotsissa tapahtui eilen terrori-isku!".

Fox Newsin dokumentissa toimittaja Tucker Carlson ei hänkään kertonut mitään Ruotsin terrori-iskusta. Tämän tunnustaa myös Iltalehti:
Carlsonin juontamassa osuudessa ei kuitenkaan kerrottu uutista mistään hyökkäyksestä tai terrori-iskusta, joka olisi tapahtunut perjantaina Ruotsissa.
Miksi olisi kertonut, koska sellaisesta ei kukaan ole edes puhunut. Trump kertoi puheessaan vain, että Ruotsissa on valtavia ongelmia, jotka johtuvat holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta. Toisin sanoen Iltalehti laittoi Trumpille sopivat sanat suuhun ja teeskentelee sen jälkeen hämmästyneenä, kuinka presidentin tarkentava twiittaus ei selitäkään hänen sanomaansa, jota hän ei koskaan sanonut. 

Kaiken tämä pöyristymisen taustalla on se tosiasia, että ensimmäistä kertaa valtion päämies, vieläpä Yhdysvaltojen, sanoo ääneen sen mitä ylistetty Ruotsi on todellisuudessa. Medialle ja poliitikoille kuten Alexander Stubbille tämä on tietenkin aivan sietämätöntä. Stubb ei pysty kaunopuheisella lausunnollaan tekemään tosiasioita tyhjiksi, vaikka EU-venkula kuinka yrittäisi selittää, että Ruotsi on maailman turvallisimpia maita. Länsinaapurimme on toki vielä vauras, vaikka yhä suurempi osa varallisuudesta meneekin osaamattomien muukalaisten elättämiseen. Turvalliseksi sitä on silti turha väittää. Vai mitä pitäisi ajatella siitä, että Tukholma on maailman raiskauspääkaupunki ja Malmö Pohjolan tuleva Detroit; maassa on poliisin mukaan ainakin 55 maahantunkeutujien miehittämää no-go aluetta; maahanmuuttajat polttavat omaksi ilokseen yli 2000 autoa vuodessa ja etnisissä jengisodissa tapetaan vuosittain puolensataa ihmistä

Läntisellä poliittisella eliitillä ja medialla on ruotsalainen virtahepo olohuoneessaan, jota he eivät halua nähdä. Kansalaiset näkevät ja siksi he kääntävätkin selkänsä sekä politiikoille että medialle. Hollannissa ja Ranskassa tästä kuullaan piakkoin.
****************************************STOP PRESS**********************************************


Mitä Trump sanoikaan Ruotsista? Tuore Yle uutinen Mellakoita Tukholman Rinkebyssä – poliisi ampui varoituslaukauksia kertoo todellisuudesta, jota Carl Bildt ei suostu näkemään. Bildt on niin kamoissaan, että kuvitteleekin Trumpin olevan kamoissa samalla kuin huutelee pöllyissä maailman medioille, että "Ruotsissa on kaikki hyvin, täällä ei mitään nähtävää, hajaantukaa!".11 kommenttia:

 1. Taitaa olla Trumpin huhupuheita, koska EIHÄN Ruotsissa tuollaista satu, ummaijaa ummaijaa.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Niin kyllähän se nyt pitäisi tietää, kun lauantaina Trump puhuu, mitä Ruotsissa tapahtui perjantaina, että hän ei tarkoita ollenkaan eilistä vaan 5 vuotta sitten tapahtunutta asiaa. Nyt alkaa puurot ja vellit mennä todella sekaisin puolustajienkin leirissä.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ulkoministeriön päällikkö arvostelee Venäjän valeuutissivustoa:
  http://yle.fi/uutiset/3-9473513
  "Epäoikeudenmukaiset" uutiset leimattu valheiksi
  Informaatiovaikuttamista, joka ei yhtään selvennä keskustelua, sanoo ulkoministeriössä työskentelevä päällikkö uudesta venäläissivustosta.
  Tämä kommentti kertoo kaiken kuinka jessika Aroilla on kanki otsassa
  Häkkinen muistuttaa, että valeuutisten oikaisua tehdään jo eri tahojen toimesta, ja se on tarpeen, sillä varsinkin netissä liikkuu paljon valheellista tietoa.
  niin kuka tekee joku toinen globalisti liberaali jessika Aro
  Sen sijaan Häkkinen pitää sivuja yhtenä uutena informaatiovaikuttamisen välineenä, joka ei selvennä keskustelua yhtään.
  Suomenos Häkkisen toimintaan
  miksi venäjä itse puttuu meidän keksimään noita vainoon
  voi perkele mitä kaikea he voivatkaan löytää me olemme kusessa jessi
  minä ainakin otan ilomielillä vastaan tämän venäjän vasta isku sivuston sen verran lännen valtamedia varsinkin presidentin vaalien yhteydessä tuottanut potaskaa
  jolla yritetty jopa kaapata valta thrumphilta näillä Cia Myyrien paljastuksilla
  tai wikileaks on venälaisten vakojia tai itse asiassa kaikki *ei* demokratti vasuri liberaali puoleiden mediat
  niin ne väitää naama peruslukemilla johon ei voi reakoida mutten kuin sanomalla että hakeutukaa hoitoon idiootit mielummin
  huume vieroitus hoitoon sitä te tarvisette ehdotomasti harhoihinne
  oletteko vetänyt liikaa mexikolaista kokaiinia kenties

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista