maanantai 30. toukokuuta 2016

YLEN TUTTUA UUTISPIMITYSTÄ

Monikulttuurista rotusotaa: Afgaanit ja sudaninlaiset Calais'ssa.

Suomen valtamediat ovat sisäisen sensuurin suhteen kärkijoukkoa Euroopassa, ainoastaan Ruotsi voittaa ne häikäilemättömässä pimityksessään. Ero Iso-Britanniaan on huikea, sillä kaikki suuret mediat kuten vaikutusvaltainen Express-lehti kertoi näyttävästi Ranskan Calais'in pakolaisleirillä 
viime viikonloppuna syttyneestä rotusodasta, jossa 200 afgaania ja sudanilaista silpoivat ja ampuivat toisiaan. Yksi ammuttiin hengiltä, 57 loukkaantui, joista ainakin viisi on edelleen kriittisessä tilassa. Loukkaantuneiden joukossa oli kaksi poliisia ja viisi hyväntekeväisyystyöntekijää. "Turvapaikanhakijat" olivat silminnäkijöiden mukaan varustautuneet kivillä, kepeillä ja viidakkoveitsillä ja he sytyttivät myös tuleen koko joukon telttoja, joista ainakin yksi kuului Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Tulipaloja sammuttamaan tarvittiin 70 palomiestä ja verenhimoisia riehujia oli lopulta rauhoittamassa 250 poliiisia.

Syytä maamme suurimman median eli Ylen vaikenemiseen voi vain arvailla. Saattaa olla, että muukalaisvyöryyn positiivisesti suhtautuva Yle ei katsonut uutisen julkaisun palvelevan sen asiaa, varsinkin kun samaan aikaan Välimerellä hukkuneet sadat kansainvaeltajat ovat synnyttäneet ehdollistetuissa massoissa suuren empatiapiikin. Silloin pitää takoa kuin rauta on kuumaa! Uutinen väkivaltaisista ja kiittämättömistä pakolaispoloisista Calais'ssa ei sovi perinteiseen uhri-narraatioon, joten mediajätti päätti "unohtaa" koko tapauksen.

Jälleen kerrran Yleisradio ampui itseään jalkaan, sillä tieto rotumellakasta on vuotanut suurelle yleisölle ulkomaisten uutistoimistojen ja vaihtoehtomedioiden kautta.                                                              ************************


Maanantain propagandasessiot:
Yle TV1, 30.5. klo 19:00, Historia: Hitlerin jättiläislentokone

Italialaiset sukeltajat löysivät Hitlerin jättiläislentokoneen hylyn vuonna 2012 Sardinian rannikon edustalta. Dokumentti perehtyy lentokoneen historiaan ja sen uhreihin, joista yksi oli Arthur Busch. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kas kun ei Hitlerin jättiläiskalsarit.Yle TV1, 30.5.2016 klo 21:30, Dokumenttiprojekti: Kymmenen luotia 

Floridassa vuonna 2012 valkoinen Michael Dunn riitautui huoltamon pihalla mustan teinin Jordan Davisin kanssa. Dunn ampui Daviesin ja pakeni paikalta. Tragedian oikeudenkäynti paljastaa syvälle juurtuneen rasismin. HD Äänitekstitys: suomi.


Länsimaiden massamediat pitävät sitkeästi yllä myyttiä, että mustat ovat vielä tänään valkoisen väkivallan uhreja ja että oikeuslaitos on rasistinen eli valkoisia suosiva (mikä jo itsessään on rasistinen olettamus valkoisia kohtaan). Tilastotiedot sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa ovat kumonneet tämän propagandan aikaa sitten niin vakuuttavasti, että pelkkiin faktoihin vetoamista pidetään rasistisena, sillä se antaa ikävän - rasistisen - kuvan mustista, jotka mukiloivat, tappavat, raiskaavat ja ryöstävät systemaattisesti valkoisia:
Yhdysvaltain Kansallisen rikosuhritutkimuksen (National Crime Victimization Survey, 2010) mukaan 62 593 mustaa joutui valkoisten väkivallan kohteeksi. Samana tutkimusvuonna 320 082 valkoista oli mustan väkivallan uhreja. Valkoisten uhrimäärä on viisi kertaa suurempi, mutta luvut ovat silti harhaanjohtavia, koska mustien ja valkoisten populaatiot ovat eri kokoisia. Kun mustien ja valkoisten keskinäisessä väkivallassa 38 miljoonan musta väestö tekee viisi kertaa enemmän väkivaltarikoksia kuin 197 miljoonaa valkoista, tarkoittaa tämä suhteellisin luvuin mitattuna sitä, että valkoisia uhreja on KAKSIKYMMENTÄVIISI KERTAA ENEMMÄN kuin mustia. Lisäksi kun tarkastellaan erityisiä väkivaltarikoksia kuten törkeitä pahoinpitelyjä ja murhia, mustien valkoisiin kohdistamat rikokset ovat KAKSISATAA KERTAA KORKEAMMAT kuin valkoisten mustia vastaan. (Yle Watch 19.3.2015).
Olisiko siksi liikaa vaadittua, että Yle tai mikä tahansa muu suuri media, lähettäisi edes yhden kerran ohjelman mustien valkoisiin kohdistamasta väkivallasta. Sellainen dokumentti kun kuvaisi paremmin todellisuutta kuin paljon harvinaisemmat valkoisten mustiin kohdistamat rikokset.


Yle Teema, 30.5.2016 klo 21:00, 
Auschwitzin seitsemän kääpiötä  

Ovitzin pienikasvuinen näyttelijäperhe esiintyi Itä-Euroopassa vuoteen 1944. Sitten he joutuivat Auschwitziin, Mengelen tutkimuskohteiksi. Tv-dokumentissa näyttelijä Warwick Davis jäljittää perheen uskomatonta tarinaa. HD Äänitekstitys: suomi.

Tarina seitsemästä pienestä kääpiöstä. Modernisoitu satu vanhasta klassikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti