keskiviikko 11. toukokuuta 2016

KESKUSTELU "UUSNATSEISTA" – YLEN VANHA KEINO SUUNNATA HUOMIO MUUALLE

Saksalaisnuoret vastustavat kansansa kansanmurhaa.

TV 1, 11.5.2016, klo 21:05,  A-studio 

Miksi äärioikeisto houkuttaa? Juontajana Susanne Päivärinta. #yleastudio HD


Ylen propaganda on nykyään hyvin ketterää, koordinoitua ja oikein ajoitettua. Kesän pian koittaessa EU:n miehitysjoukot eli kehitysmaiden maahantunkeutujamiehet alkavat kevätkiimoissaan mitä todennäköisimmin harjoittaa sitä ainoaa tointaan jonka he osaavat. 
Mediapimennosta huolimatta se aiheuttaa väistämättä ikävää julkisuutta, jota pitää "tasapainottaa" jollain todella tai kuvitellulla ikävällä, josta voidaan syyllistää kaikkia suomalaisia ja eurooppalaisia. Tähän tarkoitukseen valtamediat kuten Yle ovat käyttäneet jo pitkään nykypäivän yleisintä syntipukkia, ns. uusnatseja, joihin on voitu dumpata kaikki epämieluisa.

Sosiaalisesti vasemmalla kallellaan olevilla kansallissosialisteilla, konservatiivisilla oikeistolaisilla ja uusliberalismia kannattavilla kauppakamarinulikoilla ei ole keskenään juuri mitään yhteistä, mutta Ylen punavihreille toimittajille ne kaikki ovat "äärioikeistoa" eri konteksteissa ja siten oiva sylkykuppi oman ylimielisyyden harjoittamiselle. Illan A-studiossa käsitellään ties monennettako kertaa sitä, miksi "äärioikeistolaisuus" kiehtoo nuoria ja miten heidät saataisiin takaisin kunnollisiksi kuluttaja-zombi kansalaisiksi.

A-studion tämän iltainen keskustelu paljastaa sen, mitä nykysysteemin klienteeli pelkää eniten ja ketkä ovat todellisia kapinallisia nykyaikana. Jos punaviini- ja ganjahuuruisen vallankumousromantiikan täyttämät äärivasemmistolaiset vandaalit olisivat potentiaalinen uhka globalismin kaapanneelle Suomelle, heistä tehtäisiin samanlaisia psykologisoivia taivasteluohjelmia kuin minimaalisesta äärioikeistosta tänään.

Viimeisen 25 vuoden aikana juuri "väkivaltainen äärioikeisto" on ollut Ylen poliittisen toimitukselle lähes pakkomielle. Asian voi tarkistaa helposti: kuka muistaa nähneensä keskusteluohjelman tai tv-dokumentin, jossa pohditaan keinoja, miten nuoret saataisiin vieroitettua pois äärivasemmiston toiminnasta? Mitä turhaan, sillä äärivasemmiston kansallismasokistiset arvot ovat täsmälleen samoja, joita polittinen ja kultturillinen eliitti kannattaa! Aärivasemmiston hengenmaiseman ainoa ero viralliseen poliittisesti korrektiin Suomeen on se, että se on 
hulluudessaan johdonmukaisempi ja fanaattisempi.TV 1, 11.5.2016, klo 21:30, NSU - Saksan uusnatsimurhat (K16)

Uusi sarja (NSU - German History X) 1/3. Syylliset: Tänään se alkaa. Tosipohjainen minisarja Saksaa järkyttäneestä tapauksesta, jossa Saksojen yhdistymisen myötä alkanut nuorten radikalisoituminen johti väkivaltaan. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).

A-studio käsittelee aihepiiriä NSU – Saksan uusnatsimurhat -sarjan aloituspäivänä keskiviikkona 11.5 klo 21.05. Aamu-tv jatkaa aiheesta torstaina 12.5. klo 6.42.Sarjaa esittelevässä Ylen artikkelissa kerrot
aan se ilmeisin eli että sarjan tekemisen ja lähettämisen taustalla on puhtaat poliittiset motiivit demonisoida kaikki valkoisten kansallismielisyys ja oikeuttaa käynnissä oleva Euroopan kansojen kansanmurha vihamielisen eliitin masinoimalla kolmannen maailman invaasiolla:
"Sarjan jokaisessa osassa on sisältöä, jossa on yhtymäkohtia nykyiseen yleiseurooppalaiseen tilanteeseen ja sitä kautta myös tilanteeseemme Suomessa. Sarjan jaksot tarvitsevatkin tuekseen yhteiskunnallista keskustelua, jotta voisimme oppia jotain Saksassa tehdyistä virheistä", sanoo TV1:n ohjelmapäällikkö Pentti Väliahdet."
Tosiaan, toisen maailmansodan jälkeen anglo-sionistisen miehityshallinnon alainen Saksa on tehnyt väestöpoliittisia virheitä. Totta puhuen, kyse ei edes ole virheistä, vaan Saksan vihollisten ja petturien kylmän viileästä toiminnasta, jolla on haluttu syrjäyttää kansa ei-eurooppalaisilla barbaareilla ja bastardisoida saksalaisuus geneettisesti. Voidaan jopa väittää, että miljooniin nouseva "maahanmuutto" on sionistien ja heidän lakeijoidensa suorittama vainoharhainen kosto Saksan kansalle toisen maailmansodan väitettyjen tapahtumien vuoksi.

Kauhisteleva ja moralistinen sarja on tehty vahvistamaan lähinnä liberaalien horjuvaa maailmankuvaa, sillä on vaikea uskoa, että sillä on vaikutusta potentiaalisten kansallisradikaalien uskon lujuuteen. Mikäli sarjan tarkoitus on sittenkin toimia opetusfilminä "äärioikeistolaisille", on ensimmäisen jakson ajoitus äärimmäisen huono, sillä samaan aikaan MTV3:lta tulee Suomen jääkiekko-ottelu Unkaria vastaan.

Yle Watch tulee seuraamaan sarjaa NSU - Saksan uusnatsimurhat myös jatkossa ja kommentoi sitä läpivalaisevalla röngten-katseellaan, jolloin propagandakeitoksen salaisimmit ja likaisimmat pesäkkeet pääsevät päivänvaloon.

1 kommentti:

  1. NSU, Solingen ym. ovat yhtä törkeitä valheita kuin holohoax. NSU on niin naurettava valhe kun voi olla. Juutalaisbolshevistinen Spiegel oli jo 2010 paljstanut, että murhat olivat turkkilaisen mafian murhia. Juttua ei tutkittu, koska Mossad johtaa Turkkia, Saksaa ja maailman mafioita.

    http://blogit.mvlehti.net/tuapse/2016/04/03/satu-nsu-uusnatseista-ja-heidan-tekemista-murhista/

    http://blogit.mvlehti.net/tuapse/2016/04/27/aarioikeiston-vakivalta-saksassa-hoax/

    Tämä kaiki törkeys kertoo totaalissta juutalaisvallast aja edesä pian olevasta totaalisesta tuhosta. Kun suomalaisilta on ryöstetty kaikki, heidät kai tapetaan ainakin lähes kaikki.

    VastaaPoista