maanantai 16. toukokuuta 2016

MITEN OLISI VAIHTEEKSI....NATSIDOKKARI?

Suomalaisille kolmoisvoitto 10 000 metrillä Berliinissä.

Yle TV1, 16.5.2016 klo 19:00, 
Historia: Berliinin olympialaiset 1936 

Berliinin olympialaiset 1936 olivat monella tapaa mullistava tapahtuma historiassa. Ensimmäiset modernit olympialaiset saivat nykyiseen muotoonsa ja toimivat samalla diktatuurin propagandavälineenä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Linkki ohjelmaan.

Isoveli Ylen tarjoamat ohjelmat eivät olisi tuttuja ja turvallisia ilman perinteisiä natsidokumentteja. Miten katsojat ovat voineet tulla toimeen ilman tätäkin dramatisoitua dokumenttinäytelmää? Onneksi on Ylen maanantain Historiadokumentti, jossa ostataan tiiviistää ihmiskunnan historia ajanjaksoon 1933-45 ja sekin vielä yhteen valtioon.Yle TV1, 16.5.2016 klo 21:30, Dokumenttiprojekti: Pako Syyriasta 

Parhaillaan maailmassa vaeltaa yli 2 miljoonaa pakolaislasta, moni yksin. Syyrialainen 15-vuotias Ghaith kuvaa itse pakomatkaansa Turkista kohti Saksaa. Kreikassa hän kohtaa orvon Abdun, joka suuntaa kohti Ruotsia. HD Äänitekstitys: suomi.


Suomen kannalta dokumentti Syyrian pakolaisista on yhdentekevä, sillä heitä on vain kolme prosenttia viime syksystä asti tulleista turvapaikanhakijoista. Suurin osa maahamme pakolaisstatuksen turvin tunkeutuneista vapaamatkustajista on puhtaita elintasopummeja Irakista, Afganistanista ja Somaliasta. Syyriasta puhuminen on pelkkää harhautusta, sillä valtaosa tulijoista tulee muista maista, joissa ei ole akuuttia sotatilaa.

1 kommentti:

  1. SYY miksi Vasemmisto niin pörrää tuon Natsiaiheen ympärillä, on yksinkertaisesti SE että he OVAT Natseja, mutta koska Kaikki Muut Ihmiset on arvottaneet sen huonoksi ja pahaksi, täytyy heidän vain tyytyä totisesti; kiertelemään sitä kuin kissa kuumaa puuroa. Mouruten toki, isoon ääneen, siinä samalla.

    Kuin aviomies joka tuijottaa netistä tissejä yms, jää kiinni ja sanoo vaimolleen että "annas kun katson vielä varmuuden vuoksi, miten KUVOTTAVIA kaikki ne tissit oikein olikaan!"

    VastaaPoista