tiistai 29. joulukuuta 2015

YLE KAMPANJOI EU-DIREKTIIVIÄ, JOSSA KANSALAISISTA TEHDÄÄN ASEETTOMIA MIELIVALTAA VASTAAN

  Rikolliset pitävät aseettomista uhreista  
ja diktaattorit aseettomista kansalaisista.

Yle uutiset kampanjoi pitkässä ja yksipuolisen progandistisessa vuodatuksessaan Metsästykseen vedotaan, toisiamme tapetaan (29.12.2015) kaikkien aseiden riisumista kansalaisilta. Brittisyntyinen Ylen toimittaja on samoilla hysteerisillä linjoilla punavihreiden poliitikkojen kuten Heidi Hautalan kanssa, joka kertoo
Verkkouutisissa 27.13.2015 puoltavansa EU:n uutta asedirektiiviä. Ylen jutun insertissä kerrotaan, että
Suomalaisia kuolee ammuttuna suhteessa enemmän kuin muita EU-kansalaisia. Mielenterveysprofessorin mukaan aseiden helppo saatavuus on kansanterveydellinen ongelma. Silti väitteet maan ampuma-aseongelmasta tyrmätään usein, kirjoittaa Yle Newsin toimittaja Sam Kingsley.
Tilastoharhaa selittää helposti se, kun Suomea verrataan sellaisiin EU-maihin kuin Iso-Britannia, jossa on täysi asekielto. Tosin sielläkään väkivalta ei ole kiellon jälkeen vähentynyt, vaan värillisten maahanmuuton vuoksi katuväkivalta, erityisesti teräaseilla tehty, on kasvanut räjähdysmäisesti.

Tyypillisenä aina vain rajoituksia vaativana liberaalina (!) Sam Kingsleyn itkuvirsi on klassinen vahvistusvinouma, jossa toimittaja
 puoltaa omia ennakkokäsityksiään tukevaa valikoitunutta informaatiota. Vakavasti otettavat vasta-argumentit hän jättää huomioimatta kuten sen, että suurin osa aseilla tehdyistä tapoista ja murhista on tehty luvattomilla aseilla. Käytännössä luvallisten aseiden riisuminen tarkoittaa sitä, että ampuma-aseita on vain rikollisilla ja valtion väkivaltakoneistolla, jonka vuoksi kansalaiset ovat kummankin mielivallan armoilla. Mitä sitten tulee luvanvaraisiin aseisiin, niitä on käytetty enimmäkseen itsemurhiin, jotka nekin lasketaan surmiksi:
Suomi kuitenkin pitää hallussaan myös varsin ikävää ennätystä: Suomessa kuolee EU-maista suhteessa eniten ihmisiä joka vuosi ampuma-aseella tehdyissä murhissa, ampumaonnettomuuksissa ja itsemurhissa. Tuorein tilasto on vuodelta 2013, jolloin Suomessa kuoli 177 ihmistä jollakin edellä mainituista tavoista. Useimmiten kuolema oli itse aiheutettu.
On järkevää olettaa, että ne – yleensä miehet  jotka ovat vakavasti päättäneet tekevänsä itsemurhan, tekisivät sen joka tapauksessa jollain muulla tavalla kuin ampumalla, mikäli aseiden omistaminen kiellettäisiin. Edes aseilla tehtyjen itsemurhien määrä ei ole kovin korkea, kun ottaa huomioon, että Suomessa on asukasta kohti EU:n eniten ampuma-aseita, tosiasia, jonka tunnustaa myös toimittaja Kingsley, vaikka hän tekeekin sen vain kauhistellaakseen niiden suurta määrää:
5,4 miljoonan asukkaan maassa on lähes 1,6 miljoonaa rekisteröityä ampuma-asetta ja joka kahdeksas suomalainen omistaa laillisen ampuma-aseen. Se on korkein määrä koko EU:n alueella.
Suomessa luvallisten aseiden suhteellinen määrä ei kuitenkaan heijastu rikostilastoissa ja murhissa. Varsinkin tiukkojen aselakien Ruotsissa ja Norjassa suurkaupungeissa ammuttuja kuolleita ja loukkaantuneita on moninkertaisesti enemmän kuin Helsingissä. Tämä 2010-luvun trendi johtuu pitkälti maahanmuuttajarikollisten käyttämistä luvattomista aseista. Vaikka Ruotsin valtionkanava SVT ei verkkosivullaan paljastakaan tekijöiden etnistä taustaa ovat sen antamat tilastot silti paljon puhuvia. Ampumisissa kuolleet ja loukkaantuneet:
Kuolleet 2013 - syyskuu 2015 
Tukholma (lääni) 21
Göteborg 17
Malmö 7
Oslo 3
Kööpenhamina 6
Helsinki 2

Haavoittuneet 2010 – vuoden ensimmäinen puoli 2015 
Tukholma (lääni) 189
Göteborg 109
Malmö 63
Oslo 30
Kööpenhamina 30
Helsinki n. 10
Kansalaisten on syytä pohtia ääneen, mikä motivoi monikulttuurisesta sateenkaariyhteiskunnasta unelmoivaa toimittaja Sam Kingsleytä ja punaviherään eltiitiin kuuluvaa Heidi Hautalaa, kun he haluavat riisua suomalaiset ja kaikki muutkin valkoiset eurooppalaiset luvanvaraisista aseista.
 
Tosiasia on, että he 
molemmat kuuluvat punavihreään eliittiin ja tietävät siksi varsin hyvin, että jos kansassa syttyisi kumous, olisi se suunnattu täysin syystä juuri heidänlaisiaan suomalaisvihamielisiä tahoja vastaan. Vaatimus aseiden riisumisesta kertoo selvästi eliitin pelosta ja epäluulosta kansaa kohtaa. Siksi se haluaa pedata säilymisensä myös levottomuuksien aikana keräämällä hyvissä ajoin aseet pois kansalaisilta. Vaikka he eivät tätä ääneen sanokaan eivätkä välttämättä edes asiaa tiedosta, he ymmärtävät alitajuisesti kysymyksen hyvin, sitä valtaapitävät pelkäävät aina arvaamatonta kansaa. Halu kerätä aseet kansalta kertoo tuosta epäluulosta, vaikka se päällisin puolin perustellaan muilla syillä. 

Nyt kun Eurooppa elää kohtokasta kansainvaelluksen aikaa, joka on pitkälti EU-klikin itsensä tarkoituksella aiheuttamaa, tilanne tulee synnyttämään kuohuntaa alkuperäisasukkaiden enemmistön keskuudessa. Kansalaisten oikeutettu viha maanpettureita vastaan voi nousta aseelliseksi kansannousuksi, jonka vuoksi EU-eliitti ja sen punavihreät pikku apulaiset haluaa tehdä kansasta itselleen vaarattoman uhrilampaan riisumalla sen aseista ja jatkaa näin demokratuurista monikultuuri-diktatuuriaan. 

Jotta tämä Vuonna 1984 -mallinen Isosisko-skenaario ei toteutuisi, valppaiden kansalaisten on pidettävä EU:n aselaki -direktiiviä jatkuvasti esillä ja painostettava kansanedustajia hylkäämään sen nykyisiltä osin.

1 kommentti:

  1. Huolimatta kaikesta moraalikuorutuksesta meidän onkin syytä nähdä blogistin tavoin asedirektiivin pohjimmainen tarkoitus, joka on kansakuntien riisuminen aseista puolustautumistaitojen ja -kyvyn estämiseksi. Tämä on oleellista Euvostoliiton karmean olemuksen nostattaessa yhä enemmän vastareaktioita.

    Brysselin roistojoukko on kansakuntien tappaja ja Euroopan nujertaja. Imperiumi tahtoo ehkäistä ennalta kansojen nousemisen vastarintaan. Terroristit ja rikolliset kyllä pitävät huolen omasta aseistuksestaan.

    Asedirektiivin esittäminen juuri nyt on hyytävässä linjassa mainitun kansojen tuhoamisen kanssa Euvostoliiton jo antauduttua rajoillaan. Luuleeko Brysselin väki kaaoksesta syntyvän jonkin uuden uljaan euvostoihmisen?

    http://euvostotaivas.blogspot.fi/2015/12/onko-rintama-pian-suomalaiskodeissa.html

    VastaaPoista