tiistai 15. joulukuuta 2015

AJANKOHTAINEN PUNA-KAKKONEN LOPETTAA, LUOJAN KIITOS
Yle TV2, 15.12.2015 klo 21:00, 
Ajankohtainen kakkonen

Ajankohtaisen kakkosen 46 vuotta kestänyt taival päättyy - Muistojen illassa mukana entisiä ja nykyisiä tekijöitä. Korpikirjailija Heikki Turunen ja kansan syvät rivit. Vatikaanin huonosti käyttäytyvät piispat. HDVuodesta 1969 lähtien sosialistista yhteiskuntakriittikkiä (ikään kuin muunlaista ei olisikaan) saarnannut ajankohtaisohjelma Ajankohtainen kakkonen lähettää tänään viimeisen jakson. 1970-luvulla sen toimittajien ideologinen viitekehys oli vasemmistolainen sosiologia, 1990-luvun kommunismin romahduksen jälkeen sen on korvannut monikultturismi ja vähemmistöjen identiteettipolitiikka. Yhtä kaikki, molemmat ovat samaa marxilaista kuonaa eri paketeissa. Valveutuneiden katsojien lienee silti turha huohahtaa helpotuksesta, sillä puna-Ylellä on todennäköisesti tarjota tilalle samankaltaista ellei pahempaa indoktrinaatiota, mutta vain eri formaatissa. Varmistinta ei siis kannata vielä poistaa.

--------------------


Yle uutiset kertoo verkkosivuillaan ja TV 1:n klo 18 uutisissa tutkimuksesta, joka tukee sen kannattamaa suomalaisvihamielistä agendaa. Verkkosivujen uutisjutussa Muslimiviha ja maailmanpolitiikka kärkisyinä lähteä Suomesta vierastaistelijaksi Syyriaan kerrotaan oikein "tutkimukseen" vedoten, että syy miksi jo tänne omalla loisivalla tavalla kotiutuneet kehitysmaalaiset värväytyvät Isisin joukkoihin Lähi-itään löytyy tavallisten suomalaisten nuivasta asenteesta maailman suurinta rauhanuskontoa kohtaan. 
Jo viime helmikuussa Yle lämmitteli tämänpäiväistä uutista kertomalla samasta tutkimuksesta jutussaan Tutkijat: Muslimien tuntema epäoikeudenmukaisuus altistaa radikalisoitumiselle Tuoreessa uutisjutussa kerrotaan mikä on pelin henki:
Muslimeille vihamieliseksi koettu ilmapiiri ja maailmanpolitiikkaan liittyvät näkemykset ovat keskeisimpiä syitä lähteä Suomesta vierastataistelijaksi lähinnä Syyrian ja Irakin konfliktialueille.  Tulos selviää Helsingin ja Tampereen yliopistojen "Syrjintä, polarisaatio, nuoriso ja väkivaltainen radikalisoituminen - yhteishankkeesta. Tutkimusta varten on tehty 20 haastattelua vierastaistelijaksi lähteneiden lähipiiristä. Taistelijoiksi lähteneitä ei ole haastateltu. Materiaalia on koottu myös Twitteristä ja Facebookista.  Tutkimuksen mukaan muslimivihamielisen ilmapiirin keskeisimpinä ongelmina nähdään islamofobia, terroristiksi leimaaminen, syrjinnän, epäoikeudenmukaisuuden ja ulkopuolisuuden kokemukset, sekä uskonnollistamisen.
Toisin sanoen kaikki vastuu sälytetään jälleen kerran valkoisen miehen ja naisen harteille. Kun Suomessa asunut irakilainen Isis-terroristi ampuu kymmenittäin alaikäisiä lapsia niskaan, liipaisinta ei oikeasti painakaan omia moraalisia valintoja tekevä murhaaja, vaan kotisohvallaan röhnöttävä nuiva suomalainen. 

Poliittisesti korrektin tendenssitutkimuksen takaa löytyy mielenkiintoisia henkilöitä. Heistä puhdasoppisin kulttuurimarxilainen lienee klo 18 uutisissakin haastateltu suomenruotsalainen sosiologi (sic) Karin Creutz, joka on surullisen kuuluisa suomalaisvihamielisistä ja eurooppalaisten matalan intensiteetin kansanmurhaa tukevista lausunnoistaan.

Viime keväänä Creutz kertoi ruotsinkieliselle Ylelle, että on "mautonta laskea rahoja kun pakolaisten elämä on vaarassa" (haastattelu suomeksi Mediaseuranta-blogissa). Jutussa käy selväksi, että tämä fanaattinen monikultturisti on valmis viemään Suomen vaikka taloudelliseen konkurssiin, kunhan vain Afrikan ylimääräistä dna-kuonaa saadaan rahdattua loputtomasti maahamme, jolla tuhotaan etnisesti suomalaiset ja kuormitetaan kohtuuttomasti luontoa. Tästä tuholaisesta voi lukea enemmän Homma-foorumin keskusteluketjussa

1 kommentti:

  1. oletan että luvassa on 0-25 vuotiaille suunnattua korvaavaa aivojen peseskelyä. tai mitä tahansa päivitettyä paskanjauhantaa. Yle Watchin pitäisi joskus katsoa mitä lastenohjelmat tarjoavat pikkuisillemme nykyään.

    VastaaPoista