maanantai 7. joulukuuta 2015

YLEN KÄYTTÄMÄT ASIANTUNTIJAT, NUO PÄIVYSTÄVÄT DESANTIT
Viime vuoden tapaan punavihrertävälle Yleisradiolle ottaa koville isänmaallinen 612-soihtukulkue. Koska yleläisten harmiksi osallistujamäärältään (ilta-Sanomien mukaan noin 600 osallistujaa) yli kaksinkertaiseksi paisunut tapahtuma sujui omalta puolelta rauhallisesti, toimittajen on pitänyt löytää joku sopiva muttei pätevä asiantuntija kaivaamaan soihtukulkueesta jotain negatiivista. Samalla se yrittää ymmärtää loputtomasti punaisten anarkofasistien katuhuliganismia ja kauhistella sitä kuinka poliisi on käyttänyt paineilma-asetta herttaisia apurahakapinallisia vastaan. 

Tämän vuoden aikana Yle on kertonut moneen kertaan Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Erkka Railon suulla, että äärioikeisto sitä ja äärioikeisto tätä, kieltäähän se mystinen kabaali vähintään pitäisi. Yle Watchin toimitukselle ei äkkiseltään tule mieleen niin vastenmielistä hallitsevan nomenklatruuran lipojaa kuin Erkka Railo. Asian voi tarkistaa Ylen verkkosivujen uutisesta "Tutkija: Äärioikeisto yrittää kääntää itsenäisyyteen liittyvän isänmaallisuuden nationalismiksi". Hän on juuri sellainen omahyväisesti partaansa myhäilevä yliopistopyrkyri, jonka "asiantuntemusta" valtamediat haluavat kuulla.

Herran asiantuntemus esimerkiksi oikeiston ja vasemmiston eroista lähenee nollaa, kun hän väittää, että "äärioikeiston" aikaisempiin marsseihin on kuulunyt luokkaprotesti, vaikka kansallismieliset eivät tunnusta luokkajakoa, vaan taustalla on ajatus yhteisestä jakamattomasta kansasta.


Todellisen nilkkiliberaalin karvansa tämä muka objektiivinen yliopistomies paljastaa kun hän tutkijan roolissaan toivoo, ettei kansallismielisyys lisääntyisi:
Hänen mukaansa kansallismieliset yrittävät hyödyntää itsenäisyyspäivän juhlaan liittyvää isänmaallisuutta omien tavoitteidensa saavuttamisessa.  – Yritetään tehdä itsenäisyydestä vääräntyyppistä nationalismia, joka ei ole rakentavaa eikä hyödyksi Suomelle. Täytyy toivoa, että he eivät siinä onnistu. Kyllä he siitä tavoitteesta vielä hyvin kaukana ovat.
Mikähän mahtaa sitten olla Railolle sitä oikeanlaista nationalismia, joka olisi hyödyksi Suomelle? Varmaan sellaista, jossa ovet on avattu lopullisesti maahantunkeutujille ja menty täysin rinnoin mukaan EU:n liittovaltiokehitykseen. 

1 kommentti:

  1. http://magneettimedia.com/itsenaisyyspaivan-mediamyrakka-kenen-vakivalta-sallitaan/

    VastaaPoista