maanantai 23. kesäkuuta 2014

YLEN YHTEISKUNNALLINEN KESKUSTELU? YKSIPUOLISTA PROPAGANDAA DEGENERAATTIEN PUOLESTA.
Ylen Blogit / Avoin Yle (17.6.2014):

Pride-viikko Ylellä - vahva panos ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun"


"Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöasiat ovat ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja sekä Suomessa että globaalisti. Yle haluaa ottaa osaa keskusteluun vähemmistöjen asemasta.
"

Linkki Ylen blogiin.

Kun julkisuudessa puhutaan "yhteiskunnallisesta keskustelusta", tarkoittaa se käytännössä vasemmistoliberaalista moralismista kumpuavaa yksinpuhelua, saarnaamista ja propagandaa. Kyse ei ole todellakaan keskustelusta, sillä vastapuoli on suljettu siitä kokonaan. Tässä "demokraattisessa keskustelussa" poliittisen vihollisen legitiimejä argumentteja ei ainoastaan sivuuteta, vaan kriitikot leimataan hengenvaarallisiksi Ilmestyskirjan pedoiksi mutta silti samalla heitä ylenkatsotaan ressukoina, jotka kärsivät irrationaalisista fobioista. 

Miksi homot mustien ja juutalaisten tapaan ovat julkisuudessa kritiikin ulkopuolella? Ei Yle Watchissa eikä muissakaan kansalaispiireissä kukaan ole kieltämässä homorynkytystä ja matonnylkytystä. Siinähän rynnyyttävät niin paljon kuin musta sielu sietää. He saavat myös kaikessa rauhassa "rakastaa" toisiaan sitä kenenkään estämättä.

Prinsessan asemaan päässeet homot ja heitä puolustavat liberaalit homoemot eivät taida vain kestää sitä, että myös heitä voidaan kritisoida ja aivan perustellusti. Kun he eivät kitisevien ja lellittyjen kakaroiden tapaan saakaan kaikkia ylimääräisiä herkkuja kuten "sukupuolineutraalia avioliittoa" (rekisteröity parisuhde takaa heille jo nyt samat oikeudet), he alkavat rakentaa mielessään skenaarioita, joissa oveen kolkuttaa Seksipoliisi, joka estää bakkanaalien jatkumisen. Lähes samankaltainen omaa hedonismia fanaattisesti puolustava vainoharhainen asenne löytyy arkijuopoilta, jotka saavat hepulin, jos joku kehtaa ehdottaa ravintoloiden sulkemisajan aikaistamista ikään kuin virkavalta veisi heiltä näin mahdollisuuden nautintoon, vaikka viinaa voi yhteiskunnassa hamstrata Virosta saakka aina alkoholimyrkytykseen asti. Mutta kun minun-minun-ja-vain-minun ikuisesti määrätyt ja saavutetut nautintaoikeudet...

***** ****** *******


Kulttuurimarxilainen strategia psykopatologisoida vastapuolen kiusallisesti validit argumentit näkyy erityisesti uhriutuvassa identiteettipoltiikassa kuten feminismissä ja LGBT-"kansan" (lesbo, gay, bi ja transsukupuoli) vaatimissa erityisoikeuksissa. Loka-Laitista jälleen lainatakseni, viimeistään 1990-luvulla Suomessakin Marxismi-Leninismi vaihtui Homoseksualismi-Feminismiin....

Siksi Ylen tapa käsitellä nyt alkavaa Pride-viikkoa ei yllätä. Median ja kulttuuripiirien Homomafian ekstaattinen hurmos on vain kasvanut ja tänä vuonna Yle revitteleekin peräsuoli pitkällään myötäkarvaista homoteemaa Ylen TV 1:ssä, Yle Teemassa ja Yle Puheessa. 

Lopuksi: ihmeellisiksi pyhimyksiksi nostettujen homojen tiputtaminen alas jalustalta ei tietenkään tarkoita, että normiväestö eli heterot olisi kritiikin ulkopuolella. Holtiton ja vastuuton promiskuiteetti, huoraaminen, pelimies"kulttuuri", puolijulkinen irstailu, itsekkyys ja avioliiton tuhoaminen ovat yhtä lailla heteroiden hommaa, jonka ääneen sanominen on sekin monelle hyväkkäälle silkkaa "ahdasmielisyyttä", joskaan ei niin Pahaa kuin vaatimus homojen kaapin sulkemisesta ja astumisesta ruotuun jonne he kuuluvat. 


Yle Puheessa sodomiitteja ylistetään koko viikon ahkerasti: Pride-viikko Yle Puheessa (linkki)

YLE TV 1, 23.6.2014, klo 24.00, Gay Pride

Homojen vapautusliike syntyi kesäkuun 28. päivänä vuonna 1969, New Yorkissa. Tuolloin homot astuivat kadulle vastustamaan Stonewall Inn -kapakkaa ratsanneita poliiseja. Mitä neljässä vuosikymmenessä on saatu aikaan?

Paljon paskaa, mutta ei lasta.


YLE Teema, 23.6.2014, klo 20.00, Kun nainen rakastaa naista

Kaapista ulos. Millaista on elää lesbona Tanskassa? Avausjaksossa [neljä osaa!] keskitytään siihen tilanteeseen, jolloin läheisille on kerrottava lesboudestaan. 22-vuotias Anne Sofie valmistautuu huolella suureen hetkeen. HD

Yleä komppaavan Hyysärin linkki ohjelman esittelyyn.
Kansanvihollisten hääräämässä Homomafiassa yhteistyö toimii saumattamasti valtamediasta toiseen.


YLE Teema, 23.6.2014, klo 20.30, Homomiesten maailma


(7) Uusi sarja 1/8: Seksi. Tiesitkö, että homomiehet pitävät lähetyssaarnaaja-asennosta jopa enemmän kuin heteromiehet? Tanskalaissarjan kussakin jaksossa pohditaan poikkeavatko homomiehet sittenkään paljon heteroista. HD .


YLE Teema, 23.6.2014, klo 21.00, Stephen Fry homofobian jäljillä

1/2. Millaista on homojen elämä eri puolilla maailmaa tänään? Fry selvittää, mistä homofobia oikein syntyy. Millaiset lait ja moraalikoodit säätelevät yhteisöjen ja ihmisten suhtautumista homouteen? HD


Termin ”homofobia” teki ensi kertaa tunnetuksi marxilainen juutalainen George Weinberg kirjassaan Society and the Healthy Homosexual (1975). Saman poliittisesti motivoituneen psykopatologisoinnin jäljillä on myös toinen juutalainen ja homo, näyttelijä Stephen Fry. Syytön tämä blogi on siihen, että vaikutusvaltaisimmat mädättäjät tuppaavat olemaan juutalaisia - pitäisikö nämä faktat jättää kertomatta? 

Näiden kulttuurin rauniottajien motiiveja lukee kuin avointa kirjaa paitsi hyödylliset Goyim-idiootit, jotka sekä narsismissaan että naivismissaan kuvittelevat tekevät parempaa maailmaa jonka nimi Sodoma.

1 kommentti:

 1. lainaus:
  _____________________________________________________
  YLE Teema, 23.6.2014, klo 21.00, Stephen Fry homofobian jäljillä

  1/2. Millaista on homojen elämä eri puolilla maailmaa tänään?
  _____________________________________________________
  Kertoiko ohjelma millaista on homojen elämä muslimikehitysmaissa?

  VastaaPoista