torstai 26. kesäkuuta 2014

TOIMITTAJA SARI HELIN, MILTÄ TUNTUU OLLA HYVÄ IHMINEN?Ylen moniarvoinen keskustelu näkyy sen toimittajien kirjoittamissa blogeissa, joissa kuullaan vain yhtä totuutta, oli kysymys sitten monikulttuurisuudesta tai homoudesta kuten toimittaja Sari Helin viimeisimmässä (25.6.2014) blogikirjoituksessaan Lapsen pitää nähdä homojen hirttäjäiset todistaa vahvastiKirjoituksessaan Helin tulee tunnustaneeksi, että omien lasten aivopesemiseksi ei riitä omat voimat ja kyvyt, vaan se vaatii avukseen sähköisen propagandakoneen, television Yle Teeman:
Lapsissa on elämän yhdenvertaisuuden toivo ja sen odotus. Kun lapsen kanssa katsoo Yle Teeman ansiokasta homovihasta kertovaa dokumenttia, hän menee täyteen raivoon homojen puolesta. Ja kun lapsi ilmoittaa venäläisten olevan idioottimaisen vaarallisia homovihaajia, häntä ei voi siitä ajatuksesta moittia.
Kovakalloisemmallekin median kuluttajalle pitäisi olla jo pikku hiljaa selvää, että toimittajat eivät ole tekemässä työtään siksi, että he haluavat kuvata maailmaa sellaisena kuin se on, vaan he ovat tulleet alalle siksi, jotta voisivat ajaa omaa poliittista agendaansa, "parantaakseen maailmaa". Kun Sari Helin ravistaa päältään viimeisetkin toimittajan objektiivisuuden rippeet, saadaan homokiimaisen kiihkoilevaa tekstiä, joka alkaa muistuttaa surrealistisia hippitytön päiväunelmia: 
Kun uudet sukupolvet tulevat valtaan, olemme toivottavasti ajassa, jossa kirkkohäät kuuluvat kaikille, verenluovutus kuuluu kaikille ja adoptio kuuluu kaikille. Uusien sukupolvien näkökulmasta suomalainen homopostimerkki on hauska historiallinen yksityiskohta esihistoriallisilta ajoilta.
Vielä 15-20 vuotta sitten Sari Helin tuskin ajatteli homokysymyksestä aivan tällä tavalla eikä hän olisi pitänyt homojen puolustamista elämää suurempana eettisenä missiona. Arkisemmin sanottuna hän kuuluu siihen samaan muotiaatteita seuraavien laumasielujen joukkoon, jotka olisivat itse olleet leikkisästi tölvimässä sodomiitteja vielä pari vuosikymmentä sitten, koska siitä ei silloin seurannut sosiaalisia sankitoita. Sosiaaliseen ryhmäpaineen alla sarihelinit ovat sitä samaa maan suolaa, jotka kulloisenkin trendin harjalla kannattavat milloin natseja, kommunisteja tai monikulttuurisuutta. 

Nyt kun Setan solutuksen ja mediavyörytyksen ansiosta homot on saatu nostettua ihmeellisten enkelien asemaan, herättää jokainen yhteiskunnalinen toimi, jossa ei alistuta kaikkiin sodomiittien oikkuihin ja vaatimuksiin valtavan moralistisen raivon sarihelineissä. Syynä tähän on se, että Hyvät ihmiset ovat viime kädessä vain farisealaisia opportunisteja, jotka haluavat signaloida omaa oikeamielisyyttään muodikkaan yhteiskuntamoraalisen kysymyksen avulla.
*****  ******  ******


Mitäs Teemalla tänään?
Yle Teema, 26.5.2014, klo 20.00, Kun nainen rakastaa naista

Osa 4/4. Perheenmuodostus. Tänään tutustumme perheisiin, jossa on äiti, äiti ja lapsia. Bettina ja Mette etsivät spermanluovuttajaa saadakseen toisen lapsen. Erotapauksissa perheeseen voi tulla uusi äiti - tai isä. HD


Yle Teema, 26.5.2014, klo 20.30, Homomiesten maailma

(7) 4/8. Tiesitkö, että on olemassa homojoogaa ja vain homoille tarkoitettuja hotelleja? Millaisia homoyhteisöjä maailmalta löytyy? Tutustutaan mm. Antwerpenin Outgames-festivaaliin HD


Yle Teema, 26.5.2014, klo 21.00, Isäksi syntyneet

Jerome ja Francois ovat halunneet omaa lasta kauan. Vihdoin he kuulivat kohdunvuokrauksesta. Auttaisiko se miesparia? Dokumentti seuraa miesten matkaa Yhdysvaltoihin ja kahden perheen yhteistä odotusta. HD 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti