keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

VAIN YLE KERTOI ENGLANNIN KIRKON ORWELLILAISESTA PAKOTTEESTA.


Ylen verkkouutiset 3.6.2014: "Englannin anglikaanikirkko varoittaa papistoa rasismin synnistä
"

Linkki uutiseen. 

The Guardian sanomalehden perusteellisempi uutinen aiheesta.

Toinen uutinen siitä, ketkä muut kuin kulttuurimarxilaiset ovat soluttautuneet anglikaaniseen kirkkoon.


Tähän mennessä suurista mediataloista vain Yle on kertonut anglikaanisen kirkon punaliberalismia myötäilevästä totalitaarisesta pakkotoimesta:
Englannin anglikaaninen kirkko kieltää papistoa liittymästä kahteen äärioikeistopuolueeseen. Myös rasististen puolueiden muunlainen yksityinen tai julkinen tukeminen on kielletty heinäkuusta alkaen.  Anglikaanikirkon piispainkokouksen mukaan Britannian kansallispuoluetta tai Kansallista rintamaa tukevat papit syyllistyvät rasismin syntiin.
Eilispäiväinen anglikaanisen kirkon päätös kieltää pappejaan kannattamasta kansallismielisiä puolueita eron uhalla tulee olemaan seuraksiltaan historiallinen. On selvää, että kirkon päätös rohkaisee monia muita uusmarxilaisten soluttamia Länsi-Euroopan kirkkoja seuraamaan perässä.  

Anglikaanisen kirkon päätös on veret seisauttava, koska se tulee samalla julistaneeksi sodan kaikkia kansalaisia vastaan, jotka puolustavat etnistä kotimaataan. Kuvottavan tekopyhäksi ratkaisun tekee se, että nimenomaan "rasismista" - koskee rasistisesti tietenkin vain valkoisia - tehdään peruste pappien erottamiselle toisin kuin vaikka Raamatun tuomitsemasta homoilusta. Mutta eihän homous olekaan enää 68-sukupolven valtaaman kirkon mielestä synti, vaan syntisiä ovat ne, jotka nyrpistävät nenäänsä ulosteenkäryiselle perverssille homoaktille.

Suomessa kirkon rappio ei ole päässyt etenemään vielä niin pitkälle kuin Englannissa, mutta kyllä täälläkin näköjään uusvasemmistolaiset ovat osanneet soluttautua ja verkostoitua. Tästä kertoo kuvaavasti verkkolehti Sarastuksen asiantunteva mutta joskin hieman pitkä artikkeli "Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon".

 

Sama (post-)marxilainen solutus vaivaa myös katolista kirkkoa:


2 kommenttia:

  1. Kannattaisi perustaa YLE-watch watch koska teitä anglomedian on yhtä helppo viedä kuin YLE:ä. Nykyinen paavi Franciskus taisi tuomita vapautuksen teologian ennenkuin te olitte siitä kuulleetkaan. Nyt te pokkana väitätte hänen edustavan jotain kommunismia, koska Guardian kirjoitti niin :D

    Katolisen kirkon papit eivät saa kuulua mihinkään poliittiseen puolueeseen. Maallikot voivat osallistua vapaasti ja sitä suositellaankin. Mikäli BNP:ssä on katolisia maallikoita, niin aivan varmasti voivat toimia siellä vapaasti. Kysykää niiltä, jos ette muuten usko.

    Toisaalta on tietenkin selvää, että kirkko, joka keskittyy kristinuskoon ja rakentuu sille, on nykymaailmalle käsittämätön.

    VastaaPoista
  2. Paavi on merkitty juutalaisessa laatulehdessä 100 vaikutusvaltaisimman juutalaisen listalle. Hän jatkaa siitä, mihin edellinen pavi jäi. Benedictus julisti koko kristikunnan Nooan lakien alaiseksi. uusi paavi epäsi Erich Priebkeltä hautajaiset ja kutsui tätä rikolliseksi. Häntä mainostettiin konservatiivina, mutta hän erotti heti konservatiivisen amerikkalaisen kardinaalin ja nimitti jonkun "uudistajan" tilalle. Homomyönteisyyttäkin on ilmennyt ym. Totta kai hän Argentiinassa aikoinaan on tuominnut Vapautuksen teologian, mutta silloinkin edusti aina juutalaisten etuja (80-luvulla ja aikaisemmin Argentiinassa, josta on tullut erittäin juutalainen maa). Siis paavi onkin uuden maailmanjärjestyksen eli kommunismin asialla. Sitä globalisaatio on. Talmudistinen utopia.

    VastaaPoista