lauantai 4. tammikuuta 2014

YLEN VASTUULLISTA TIEDOTTAMISTA.
Tällainenkin sumutus on jäänyt täällä huomioimatta: Yle kertoo nettisivullaan 2.10.2013, että kuusi teini-ikäistä poikaa vapautettiin raiskaussyytteistä Svean hovioikeudessa. Yle noudatti uutisessaan tietenkin Hemánus-Nordenstrengin -linjaa, jonka vastuullisessa tiedottamisessa jätetään kertomatta rikollisten geenivarkaiden etniset taustat. Joissain muissa valtamedioissa ne tosin mainittiin, mutta vain poliittisesti korrektilla tavalla.
Se, että raiskaajien kerrotaan olevan  turkkilaisen, suomalaisen ja neljän ruotsalaisen ei sano tekijöiden todellisista etnisestä taustasta juuri mitään. 

Mikään yllätys ei ollut myöskään se, että oikeudenkäynnin nostattamissa mielenosoituksissa Femenin feministiaktivistit kirkuivat miesten yleistä pahuutta, mutta eivät maininneet sanallakaan mistä maista ja kulttuureista tekijät ovat peräisin. Jos feministit haluaisivat vähentää joukkoraiskauksia 99,5-prosenttia, täytyisi heidän vastustaa Eurooppaan suuntautuvaa vihamielistä värillistä invaasiota. Tällaista myönnytystä he eivät halua tehdä, koska heidän ideologinen päävihollinen on kiltti eurooppalainen mies.

Tästä linkistä ladattavat rikosoikeuden pöytäkirjat paljastavat, että Tukholman Tenstassa sattuneen joukkoraiskauksen turkkilaisen tekijän etunimi on Mehmet,
"ruotsalaispojat" ovat nimeltään Akrem, Jibril, Allaeddin ja Bashir ja "suomalaismiehen" etunimi on Mohamed. Nyt  joukkoraiskaus näyttäytyy sellaisena kuin se yleensä ilmenee Pohjoismaissa.

Ilman internettiä jopa aktiiviset yhteiskunnallista kehitystä seuraavat kansalaiset luulisivat, että Håkanit ja Pekat siellä taas joukkoraiskailivat. Eipä ihme, että vanhojen valtamedioiden silmäätekevät haluavat suitsia internetin, ja haaveilevat paluusta aikaan, jolloin vain heillä oli tiedotusmonopoli jolla palvella omaa ideologiaa.

2 kommenttia:

 1. TV1:

  23:45 Panorama: Syyrian lasten hätä
  Syyrian pitkään kestäneessä sisällissodassa moni pommi-isku on osunut kouluihin ja sairaaloihin. Kaksi brittilääkäriä yrittää auttaa pommien lapsiuhreja, jotka ovat joutuneet humanitäärisen katastrofin uhriksi. T: BBC.

  VastaaPoista
 2. Norja nyt on ollut aina rapparien pyörittämä maa eli siis jokin kommunistihinttien maa. Väliasema matkalla kohti maailmankommunismia, joka siis nyy kiihtyvällä vauhdilla alkaa toteutua.

  http://revisionistit.wordpress.com/2014/01/04/vidkun-quisling-ei-ollut-maanpetturi/

  Suomesta on tehty vastaava ja knsan mitta varmaan täyttynyt jo ajat sitten.

  Kansa vain ei tunnu saavan mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista