keskiviikko 18. joulukuuta 2013

YLE TEEMA ANTAA PERINTEISTÄ LÄNTTÄ VIHAAVIEN NAISTEN HOLOHÖPÖTTÄÄ ILMAN KRITIIKKIÄ.YLE TEEMA, 18.12.2013, klo 19, Erityisiä naisia (12/13):
Ruth Westheimer


Ruth Westheimer (s. 1928). Saksalaissyntyisen Ruth Westheimerin vanhemmat kuolivat keskitysleirillä. Hän itse oli Israelin armeijan tarkka-ampuja. Nyt hän on koko Amerikan tuntema seksuaaliterapeutti. T: BBC
 

13-osaisessa, pelkästään naisia ylistävässä feministisessä dokumenttisarjan toiseksi viimeisessä jaksossa käsitellään liberaalijuutalaista siionistia, josta on anti-amerikkalaisen massamedian myötävaikutuksella tullut maailmankuulu alapään tonkija. Westheimer lienee nykyajan rappioliberaalien ym. hyödyttömien idioottien yksi suurimmista guruista, sillä hänessä yhdistyy kaikki se mikä on vihamielistä lännelle.
Simone Lagrange

YLE TEEMA, 18.12.2013, klo 23.45, Historia: Teinityttönä keskitysleirissä *uusinta*

Simone Lagrange joutui 13-vuotiaana Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin. Hän selvisi sieltä hengissä, ja Simonesta tuli yksi päätodistajia Klaus Barbieta vastaan käydyssä oikeudenkäynnissä vuonna 1987.


Linkki ohjelmatietoihin ja ohjelmaan.

Yle saa jälleen tekosyyn märehtiä holokaustista™, tällä kertaa vielä upean ja voimaannuttavan juutalaisnaisen tarinoiden muodossa.

7 kommenttia:

 1. TV1:

  05:55 Aina valmiina auttamaan
  Rolf Moi on Norjan pakolaisavun veteraaneja. Maailman kriisialueet ovat tulleet hänelle tutuiksi. Vielä 65-vuotiaana hän saa yllättävän haasteen. (U)

  11:05 Sään armoilla: lämpötila
  Lämpötilan vaikutukset näkyvät laajalti, terveydestä elinkeinoihin. Ilmaston lämmetessä Pohjola tulee muuttumaan, mutta kuinka paljon? (U)

  22:00 Ulkolinja: Rauhantyötä kriisien keskellä
  Kun diplomatian keinot loppuvat, jatkavat yksityisten organisaatioiden työntekijät etsien ratkaisuja kriiseihin. Miten rauhanneuvottelijat tekevät työtään kriisialueilla Libyassa, Sudanissa ja Filippiineillä?

  TV2:

  12:30 Minä ja mun äiti: Sunita ja Tellervo
  4/8: Sunita adoptoitiin Intiasta Lappeenrantaan 10-viikkoisena. Äiti-Tellervolle ja Sunitalle heidän suhteensa äitinä ja tyttärenä on itsestäänselvyys, vaikka muut ihmiset sitä välillä ihmettelevätkin.

  Fem:

  18:30 Suden silmä
  Kertomus afrikkalaisesta pojasta ja vanhasta sudesta, jotka tapaavat eläintarhassa. Kumpikin on elämän kolhima, mutta he huomaavat, että heillä on paljon yhteistä. Kanadalainen animaatio. buu.yle.fi/storabarn (U)

  22:00 Dok: Kohti unelmien maata
  Per Persson lähti Ruotsista 40 vuotta sitten, rakastui ja perusti perheen Pakistaniin. Tyttäret kaipasivat Ruotsiin, ja eräänä päivänä perhe päätti muuttaa onnelaan, mutta päätyikin asuntovaunuun Hässelholmin lähistölle.

  Taas annos kehitysmaalaispropagandaa.

  Katsomalla näitä ohjelmia minä näen selkeästi, että kehitysmaissa on todella alhainen väestön laatu. Miksi valta-osa suomalaisista ei ymmärrä sitä, että kehitysmaissa on alhainen väestön laatu?

  VastaaPoista
 2. Mjaa. Olisiko noin? Intiassa oli kuulemma koulu joka kylässä ja lukutaito laajaa ennen englantilaisvaltaa. Tämänjälkeen kurjuutta ja tahallisia nälänhätiä talmudististen siirtomaaisäntien taholta. Lukutaidottomuutta ennätystahtiin jne. Oletteko varmoja, että tässäei ole kyse jopa tahallisestta rrorista Joka paikassahan tuolla on in helvetillistä riistoa, velkakierrettäja rikollisia, jotka juutalaiseliitti on istuttanut valtaan.

  Tuon kaiken kurjuuden lyttääminen geeneihin on jotain niin typerää, että se on jo epäilyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intian keski IQ on vain 82.
   Lähde:
   http://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html
   Sen lisäksi siellä on korkea keskimääräinen itsekkyys (paljon itsekkäitä ihmisiä).

   lainaus: "Joka paikassahan tuolla on in helvetillistä riistoa, velkakierrettäja rikollisia, jotka juutalaiseliitti on istuttanut valtaan."

   Siellä ihmiset lähes kaikkialla paskovat asuintalojen lähellä, jättävät haisevia roskia asuintalojen lähellä, varastavat, ottavat lahjuksia, rääkkävät eläimiä jne. Laita googlen kuvahakuun india garbage, india homeless animals ja katso kuvat. Sinun mielestä juutalaiset pakottavat heidät tekemään nämä pahuudet? Millä tavalla? Joka kylässä on paljon juutalaisia aseiden kanssa, jotka sanovat jokaiselle "jos et pasko asuintalon lähellä, niin tapan sinut, jos et laita haisevia mätiä roskia talojen lähelle, niin tapan sinut, jos et rääkkää tuota koiraa, niin tapan sinut"? Voitko antaa linkin tälle tiedollе?

   Juutalaiset eivät ole harmittomia, mutta pääsyyllisiä kehitysmaiden kurjiin oloihin ovat kehitysmaalaiset itse.

   Lainaus: "Tuon kaiken kurjuuden lyttääminen geeneihin on jotain niin typerää, että se on jo epäilyttävää."

   Väite, että kaikki etniset ryhmät ovat keskimäärin samanlaisia on järjetön. Vain aivottoman apinat voivat uskoa mokuttajien satuja, että kaikki etniset ryhmät ovat samanlaisia. Eri etnisillä ryhmillä on isot keskimääräiset erot, tämä selittää valtavat erot elintasossa.

   Tutkimus geenien vaikutuksesta ihmisten käyttäytymiseen:
   http://www.youtube.com/watch?v=EUGlqZOD__8

   Poista
 3. Aivoton apina uskoo noihin IQ-mittauksiin eikä näe juutalaisia missään. IQ-mittauksia tehdään ottamatta huomioon kulttuurieroja. Riippuu aika paljon valinnasta ja juuri esim. koulujen puutteesta.

  Paskomiset ovat hommalaisen omassa päässä. Jos ei ole weeceetä, niin silloin paskotaan. Miten on totuttu tekemään.

  Hommalainen ei näe edes sitä, mikä on juutalaisuuden suhde muuhun maailmaan eikä ole oivaltanut, että siitä on valehdeltu ja sen asemasta histroiassa. Sitten hänellä on otsaa puhua älykkyysosamääristä.

  Miten voi yleensä olla juutalaissaitti Hommalla? Johan siellä tulee oksennus heti kohta.

  VastaaPoista
 4. lainaus: "Aivoton apina uskoo noihin IQ-mittauksiin".

  Jos kaikilla etnisillä ryhmillä on sama IQ, niin miksi kehitysmaalaiset harvoin pystyvät suorittamaan yliopiston? Miksi heillä on huonot arvosanat kouluissa, miksi heidän keskuudessa on vähän tiedemiehiä ja insinöörejä?

  lainaus: "eikä näe juutalaisia missään."

  Juutalaisia on paljon esim. mediassa ja eurostoliiton hallituksessa, ne aivopesevät länsimaalaisia, että kehitysmaalaiset ovat ahkeria ja ihania ja väittävät, että kehitysmaalaisia kannattaa tuoda länsimaihin. Sinä olet aivopesty heidän propagandalla. Minä en näe heitä kehitysmaiden kylissä ja kaupungeissa. Kun katson videoita ja kuvia kehitysmaista, niin näen kehitysmaalaisia, jotka riistävät toisiaan, varastavat toisiltaan, paskovat ja heittävät haisevia roskia asuintalojen lähellä, rääkkäävät eläimiä jne.

  lainaus: "juuri esim. koulujen puutteesta."

  Länsimaissa ei ole kouluja? Minä näet, että esim. malmössä on ilmaisia kouluja ja silti kehitysmaalaisilla on huonot arvosanat, hyvin harva heistä pystyy suorittamaan yliopiston.

  lainaus: "Jos ei ole weeceetä, niin silloin paskotaan."

  Miksi länsimaissa vessat on? Tippuivatko ne itse taivaalta?
  Kuivakäymälän rakentaminen on helppoa ja halpaa. Juuri se, että he ei
  eivät kykyne rakentamaan, niin yksinkertaisen asian, kuin kuivakäymälä kertoo siitä, että he ovat yhteiskuntana lähes työkyvyttömiä.

  Lainaus: "Hommalainen ei näe edes sitä, mikä on juutalaisuuden suhde muuhun maailmaan"

  Olen oivaltanut. Mutta minä en näe intian kylissä juutalaisia aseiden kanssa, jotka sanovat "riistä oman maan kansalaisia, muuten tapan sinut, älä rakenna kuivakäymälää, muuten tapan sinut, rääkkää tuota koiraa ja kissaa, muuten tapan sinut."

  Sturm22: Voitko poistaa tämän mokuttajan viestin? Hän on joko sekaisin tai vajaaälyinen. Näyttää siltä, että hän on aivopesty juutalaisten propagandalla ja uskoo, että kehitysmaalaiset ovat hyviä ja rehellisiä.

  VastaaPoista
 5. Juutalainen valta on "näkymätöntä". Koko ajan vähemmän, mutta silti. Köyhyys ja puute johtavat yleensä tuohon ulkona pskannukseen ym. Myös äo-mittauksissa on vaikutusta. Puute tas on seurausta uuskolonialismista. Tai samaa vanhaahan se on. Uskoon hurahtaneelta kuulostaa tuo että heti on mokuttaja jos ei ole samaa mieltä kaikesta tai rasisti. Kehitysmaiden ihmiset ovat ihan yhtä kyvykkätä kuin muutkin. Ei ollut kyse hyvyydestä ja rehellisyydestä. Nehän puuttuvat tämän sivun antimistakin. Sitäpaitsi mitä enemmän puutetta ja/tai juutalaisvaltaa, sitä vähemmän hyvyyttä ja rehellisyttä.

  Israel Shakak sanoo, että Talmudin globaali juutalaisdiktatuuri on jo totta. Näin on ja siksie i ole paljon toivoa tai tasoa luvassa Suomeenkaan. Ne, jotka ajattelevat, ovat kaiken jo huomanneet.

  VastaaPoista
 6. Jos juutalainen huolehtii, että ei ole rahaa tai että vessoja ei rakenneta, niin silloin niitä ei rakenneta. Tämähän on ihan selvä juttu.

  Nuo kehitys- ja muslimimaiden ihmiset ovat monessa asiassa viksumpia kuin länsimaiden ihmiset. Suomalainen ei uskalla paskantaa sakokaivoon tai kusta, koska se muka saastuttaa Itämerta. Myös vesivessassa k'ynti tuottaa sydänsurua. Kehitysmaiden puute on tehnyt ihmiset kyynisiksi. Jos heille yrittää sanoa jotain tuollaista, niin he tajuavat johtajan olevan paha. Ja pahoja siellä johtajien tiedetään olevan muutenkin. Täällä ei. Kaikki uskovat juutalaismediasta kaiken. Vaikka siellä on kaikki valhetta. Vain valkoinen ihminen on niin tyhmä, että uskoo suurelta osin ihmisen käyneen Kuussa. Esim. muslimimaissa on suurin osa huomannut kaiken olleen petosta. Holohoax on myös tajuttu naurettavaksi valehteluksi.

  VastaaPoista