maanantai 18. joulukuuta 2023

SUOMI RÄHMÄLLÄÄN – DCA-MIEHITYSSOPIMUKSELLA AMERIKAN SOTIEN ETURINTAMAAN

Isojen globalistipoikien suljettujen ovien takana vietettiin tänään taas heprealaista riemujuhlaa kun hölmöläiskansa Suomen petokselliset johtajat allekirjoittivat amerikkalaisten sotilasmiehityksen takaavan DCA-sopimuksen. Ylen verkkosivujen uutisessa Suomi ja Yhdysvallat allekirjoittivat DCA-sopimuksen – Blinken: Historiallinen vuosi maiden yhteistyölle Washingtonin allekirjoitustilaisuudesta kerrotaan kuin kyse olisi läpihuutojutusta, vaikka tähän pisteeseen pääseminen on vaatinut vuosikausien kärsivällisen juonittelun ja oikean hetken odottamisen.

Ukrainan sota avasi suomalaisille lännen agenteille aikaikkunan romuttaa lopullisesti maamme riippumattomuus ja itsenäisyys. Samaan aikaan ajoitetun mediakampanjan kanssa luotiin sotapsykoosi, jolloin voitiin sivuuttaa kansalaisille luvattu Nato-kansanäänestys. Kaikkea tätä oli juonimassa presidentti Sauli Niinistö, joka on jo 1990-luvulta lähtien ollut mukana kaikissa projekteissa, joissa Suomen itsemääräämisoikeutta on ulosmitattu: EU-jäsenyys, Euro-valuutta, Nato-jäsenyys ja viimeisimpänä DCA-sopimus. 

Sotilasliittointegraatiossa Niinistö on toiminut kansan selän takana jo pitkään, ensimmäisenä merkittävimpänä juonitteluna 4. syyskuuta 2014 allekirjoittettu Suomen ja Naton yhteisymmärryspöytäkirja, joka tunnetaan paremmin nimellä isäntämaasopimus. Tästä sopimuksesta tehtiin lukuisia tuloksettomia kanteluita oikeuskanslerille, koska sopimus allekirjoitettiin ilman eduskunnan käsittelyä ja hyväksyntää. Kesällä 2017 Niinistö oli puolestaan tausta-arkkitehtinä kun Suomi liittyi Ruotsin kanssa Iso-Britannian vetämään nopean toiminnan joukkoon, joka tunnetaan lyhenteellä JEF (Joint expenditionary force). Tätä kansalle jälleen kerran yllätyksenä tullutta sopimusta Niinistö kommentoi Ylelle sanomalla, että "tärkeintä yhteistyössä on henkinen yhteys", vaikka tosiasiassa sopimus pitää sisällään konkreettisia vastavuoroisia velvoitteita. Joka tapauksessa sekä isäntämaasopimus että JEF-liitto olivat takaoven avaamista jo kauan valmistellulle Nato-jäsenyydelle. Kansalle pitkään populistista Nato-nuivuutta teeskennellyt Niinistö paljasti lopulta Ukrainan sodan alettua korttinsa ja sivuutti jäsenyysprosessissa aikaisemmin itse vaatimansa Nato-kansanäänestyksen. 

Nato-jäsenyys on tosiasia ja tämän hyväksyvät myös maamme sotilasliiton vastustajat. Sen sijaan DCA-sopimus tuli  kansan enemmistölle täysin puskista, koska Nato-jäsenyyden allekirjoittamisen aikoihiin sellaisesta ei puhuttu julkisuudessa vielä mitään. Ilmeisesti Niinistön johdolla lännelle rähmällään oleva oikeistohallitus päätti viedä kaikessa hiljaisuudessa maamme lopullisesti atlanttiseen "kovaan ytimeen", uppoavan laivan ankkuriksi. Kun Natoon oli liitytty, miksi ei saman tien tehtäisi vielä erityissopimus, jolla amerikkalaiset sotilasjoukot voivat miehittää maamme viittätoista aluetta. Näin Suomi-huora pääsee antamaan lännelle sekä edestä että takaa.

Kriittinen kansalaisen kysyy oikeutetusti, että eikö Natoon liittymisen pitänyt jo turvata Suomi mahdolliselta Venäjän aggressiolta. Mihin vielä tarvittiin DCA-sopimusta? Tiedotusvälineiltä on turha odottaa rehellistä analyysiä, sillä se antamat vastaukset näihin kysymyksiin ovat samat kuin sopimuksen allekirjoittaneella puolustusministeri Antti Häkkäsellä ja ulkoministeri Elina Valtosella. Vallan vahtikoirana media ei enää arvostele valtaa, vaan se ainoastaan vahtii, ettei poliittisia päätöksiä arvostella.

On hämmästyttävää, kuinka helposti Suomi on saatu mukaan ylläpitämään silmissä rapistuvaa Amerikan imperiumin hegemoniaa. Yhdysvaltojen johtamaan pakoterintamaan liittymisellä taloussuhteet ja hyvät välit Venäjään katkaistiin lopullisesti asiaa sen suuremmin pohtimatta. Naton antamilla lihaksilla sitten räksytetään itänaapurille suorastaan odottaen, että Venäjä reagoisi aggressiivisesti. Tässä Amerikalle mielistelevässä hyvesignaloinnissa pahimpia Venäjä-hysteerikkoja ovat nopeasti globalistiprostituutiksi vajonnut Elina Valtonen ja Jussi Halla-aho. Kaikein huippuna Ulkopoliittisen instituutin propagandisti Charly Salonius-Pasternakin puheet itseään toteuttuvasta ennusteesta, jossa kaikkien suomalaisten pitäisi mitä pikimmiten varustautua sotaan Venäjän varalta. Tuoreen haastattelun mukaan Putinilla ei tiettävästi ole tällaisia aikeita, mutta ehkäpä Yhdysvalloilla on...

Yhdysvaltain ulkopolitiikka ohjaaville sionisteille, neokonservatiiveille ja muille sotahaukoille Suomen asettuminen eturintamaan Venäjää vastaan sopii tietenkin hyvin. DCA-sopimuksen Yhdysvaltain puolesta allekirjoittanut juutalaistaustainen (muitahan Bidenin kabinetista ei juuri löydy) Antony Blinken myhäili sopimuksen tehtyään tyytyväisenä, koska Amerikka oli löytänyt jälleen maan, joka on valmis käymään puoli-ilmaiseksi sijaissotaa heidän maailmanvaltansa puolesta.  Blinken ymmärsi myös kehua yksinkertaisia tshunia, sillä nämä arvostusta kerjäävät heikkoitsetuntoiset sven dufvat ovat valmiita tekemään mitä tahansa, kunhan vain joku amerikkalainen taputtelee niitä lempeästi poskelle.

Huom! Mikäli luet tämän artikkelin Partisaani-sivustolta, muistathan ettet voi jakaa sitä sosiaalisessa mediassa, koska  teknotyrannit rankaisevat linkin levittäjää bannilla ja estävät jutun julkaisemisen. Jakaminen onnistuu vain käyttämällä alkuperäisen Yle Watchin linkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti