torstai 25. marraskuuta 2021

VASTUULLINEN YLE PIMITTÄÄ MUSTAN TERRORISTIN ETNISYYDEN JA VALKOISET UHRIT

Musta terroristi Darrel E. Brooks ja valkoiset uhrit.


Yle syyllistyy jatkuvasti harhaanjohtavan informaation levittämiseen, 
mutta sitä on silti vaikea syyttää oikeudellisesti, sillä ovela mediajätti varoo valehtelemasta suoraan. Koska vain ilmeisistä valheista voi tulla sanktioita, Ylen valhestrategia keskittyy tietojen pimittämiseen ja asioista vaikenemiseen. Vaikka journalismissa olennaisen tiedon kertomatta jättäminen ei olekaan lakiteknisesti tuomittavaa, pidetään sitä rikoksena esimerkiksi oikeuden todistajanvalassa, jossa sanotaan muun muassa: "(...) minä todistan ja kerron kaiken totuuden tässä asiassa siitä mitään salaamatta tai siihen mitään lisäämättä taikka sitä muuttamatta". Näin ollen Yle syyllistyy vähintään moraaliseen vääryyteen, kun se jättää esimerkiksi rikosuutissaan systemaattisesti kertomatta tekijän etnisyyden ja taustamotiivit. 

Viimeksi Ylelle tyypillinen pimitys sattui muutama päivä sitten, kun se kertoi Yhdysvaltain Wisconsin osavaltion Waukeshan kaupungissa tapahtuneesta tahallisesta yliajosta, jossa kuoli ainakin viisi ihmistä. Lupauksestaan huolimatta Ylen uutisessa Wisconsinin joulukulkueeseen ajanut mies saattoi olla pakenemassa rikospaikalta, kaksi lasta kriittisessä tilassa – tämä kaikki tiedetään nyt ei kerrota kaikkea mitä meidän pitäisi iskusta tietää. 

Ensinnäkään Yle ei kerro tekijän nimeä, joka on Darrell E. Brooks. Nimeä ei mainita luultavasti siksi, koska nopealla googlettamisella tekijäksi paljastuisi taitelijanimeä Mathboi Fly käyttävä musta räppäri. Ylen agendaan ei nimittäin sovi, että Amerikan mustat esitetään pahantekijöinä, varsinkin kun kaikki uhrit ovat vielä valkoisia. Koska tekijän ja uhrien etnisyyttä ei mainita, lukijalle jää uutisesta mielikuva valkoisesta mielipuolesta, joka ajoi autollaan satunnaisesti valittujen uhrien päälle.

Lähinnä vasemmistolaista CCN:ää lähteenään käyttävä Yle kiistää joukkomurhaajan terroristisen motiivin: "Poliisin mukaan tapauksessa ei ole terroristisia motiiveja". Mikä voisikaan olla kauempana todellisuudesta, sillä musta räppäri on tukenut näkyvästi valkovihamielistä Black Lives Matter -liikettä facebook-ja twitter sivuillaan. Nyt suljetuilla tileillään joukkomurhaaja on lietsonut väkivaltaa valkoisia kohtaan ja hyökännyt aggressiivisesti Donald Trumpia vastaan. Mikäli muuttujat muutettuina kuvitteellinen valkoinen tekijä olisi lietsonut vihaa mustia vastaan, uhannut presidentti Joe Bidenia ja lopulta ajanut surmatarkoituksessa mustaan väkijoukkoon, valtamedialta ei olisi mennyt nanosekuntiakaan julistaessaan teon rasistiseksi ja terroristiseksi. 

Yle myös kaunistelee mustan rotuterroristin rikoshistoriaa kertomalla ylimalkaistesti tekijän vain viimeaikaisista rikosta, joihin kuuluu mm.  pahoinpitely, järjestyshäiriön aiheuttaminen ja virkavallan vastustaminen. Tosiasiassa Darrel E. Brooks on George Floydin tapaan piintynyt taparikollinen, joka oli ennen terrori-iskuaan päässyt takuita vastaan vapaaksi, vaikka hän oli syyllistynyt niinkin vakaviin rikoksiin kuin ryöstö, yliajo (sic) ja ampuma-aseen laiton hallussapito. Brooks on saanut tuomion myös pedofiliasta ja hänen nimensä löytyy Yhdysvaltojen seksirikollisten rekisteristä. Pedofiliasta hän ei ole luopunut missään vaiheessa, sillä hän on myöntänyt eräällä nettiin lataamalla videollaan parittavansa lapsia.

Valtamedia rehvastelee mielellään kuinka se tuo esiin yhteiskunnallisia ongelmia ja rikkoo vallitsevia tabuja. Vain valkoisia surmanneen mustan amerikkalaisterroristin vähättelevä ja pimittävä uutisointi kuitenkin kertoo, ettei tällaiselle ylimielisyydelle ole katetta. Suomen tiedotusvälineistä varsinkin Yle pitää yllä Amerikan vasemmistomedialta opittuja tabuja, joissa ei vahingossakaan kerrota mustien valkoisia paljon yleisemmästä ja murhaavammasta rasismista. Koska tieto on valtaa ja tietämättömyys osattomaksi jäämistä, Yle salaa suurelta yleisöltä ne asiat, jotka voisivat havahduttaa ne todellisuuteen. 


                                                     ***************************


TV1, keskiviikko 24.11.2021 klo 19.00 Historia: Vatikaani ja holokausti 

Ohjelmassa tarkastellaan Vatikaanin ja paavi Pius XII roolia toisen maailmansodan aikana. Kiisteltyä paavia on syytetty antisemitismistä ja natsi-sympatioista, pitävätkö väitteet paikkansa? Ja mikä oli amerikkalaisten rooli Vatikaanin kulisseissa? HD 55 min. Linkki ohjelmaan.

Juutalaisyhtiön tekemä tuore dokumentti yrittää monipuolistaa mielikuvaa toisen maailmansodan aikaisesta paavi Pius XII:ta. Tosiasiassa tarkoitus on vain ylläpitää mielikuvaa juutalaisvastaisesta katolilaisuudesta ja koko ihmiskuntaa syleilelevästä juutalaisuudesta. Siksi ohjelmassa pohditaan tarkkaan katolilaisuuden juutalaisvastaisuutta samalla kun juutalaisten todistetusta vihasta kristittyjä vastaan vaietaan visusti. 

Strategia on ymmärrettävä, sillä tässä propagandafilmissa pyritään pitämään kiinni hallitsevasta valheellisesta narraatiosta, jossa juutalaiset ovat pelkkiä passiivisia uhreja, suorastaan viattomia enkeleitä. Pintapuolisesti historiaa ymmärtävälle tuulipukukansalle tämä tarina riittää, mutta asioista perillä oleville dokumentti on tendenssimäisyydessään rasittavaa katsottavaa. 

Paljon enemmän saataisiin katolilaisuuden vaietuista tabuista irti, jos tehtäisiin dokumentti piilojuutalaisista paaveista, jotka ovat historian aikana edistäneet oman ryhmänsä asiaa valkoista kristikuntaa vastaan.


Yle Teema, tiistai 23.11.2021 klo 21.00 Historia: Hitlerin aikakausi 2/3. 1936 - 40 Yhtenäinen kansa. 

Adolf Hitler nousi valtaan vuonna 1933 ja pysyi vallassa aina huhtikuulle 1945 asti. Miten hän onnistui hurmaamaan kansakunnan, viemään sen sotaan ja keskitysleirien kauheuksiin. Sarjassa käydään läpi tapahtumat arkistomateriaalin ja haastattelujen kautta. HD ohjelmatekstitys (suomi) 50 min. Linkki ohjelmaan

Sarja on vanhan kertausta, sillä mitään uutta tietoa tämä viime vuonna valmistunut dokumentti ei tuo, vaan se pelkästään toistaa virallisen narraation kulunutta levyä. 
Ohjelmasarjaa voikin pitää liittoutuneiden piintyneenä saksalaisvihamielisenä propagandana, vaikka sodan päättymisestä on jo 76 vuotta. Kunhan päästään jauhamaan ja kauhistelemaan loputtomasti natseista, onhan se on hallitsevalle nomenklatuuralle polittisesti hyödyllistä.  

Tällaisten sarjojen historiapolittiinen hyödyntäminen nykyajan poliittisiin tarpeisiin on enemmän kuin ilmeistä. Ensinnäkin, sillä pyritään pelottelemaan vaalikarjaa, jotta se voitaisiin rokottaa  (sic) omaa etuaan eli nationalismia vastaan. Toiseksi, sarja on luhistuvan liberaalin järjestelmän projektio, jolla se pyrkii siirtämään omat virheensä menneisyyden natseihin. Viestinä on, että vaikka asiat ovat menossa kovaa vauhtia päin helvettiä, kaikki on kuitenkin viime kädessä kunnossa, sillä emmehän sentään elä sellaisessa Natsi-Saksassa, josta totuudelliset hyväntahoiset dokumenteristit meille kertovat...."älkää siis yrittäkö mitään populismia tai muuta natsismia, sillä kaikki on hyvässä hoidossa kunhan vain luotatte nykyjärjestelmään".


TV1, lauantai 20.11.2021 klo 09.00: Historia: Sodan lapset (12) 

Toisen maailmansodan jälkeen 300 juutalaista orpolasta lähetettiin Englantiin Lake Windermereen aloittamaan uuden elämän. Miten sotaorvot sopeutuivat uusiin olosuhteisiin ja miten sodan traumoja käsiteltiin? Eloonjääneet kertovat liikuttavat tarinansa. HD ohjelmatekstitys (suomi) 59 min. 

Valkoisilta eurooppalaisilta pyritään taas puristamaan kyyneliä juutalaisille, jotta goyim voisi iloisin mielin alistua näiden alati kasvavaan ylivaltaan. Melko chutzpah.

1 kommentti:

  1. YLE:n valitsema linja on lyhytnäköinen vaihtoehto jopa sen oman päämäärän kannalta. Tällaisenaan se ei kykene sopeutumaan suuriin ja jopa radikaaleihin olosuhteiden muutoksiin ja kun kaikki sortuu niin mikään korjausliike ei enää toimi!

    VastaaPoista