torstai 5. elokuuta 2021

JOKAVUOTISESTA ROKOTERULETISTA JA KONTROLLIHAKUISESTA ROKOTEPASSISTA UUSI NORMAALI


Eikö pitkään toivotun rokotteen pitänyt ennalta ehkäistä koronaviruksen tartuntaa, sairastumista ja leviämistä? Eipä näytä siltä, joten olemme luultavasti suuren valheen äärellä. Toisin sanoen miten on mahdollista, että vaikka suuri osa kansalaisista on pelottelulla ja valtavalla suostuttelukampanjalla saatu Suomessakin rokotettua, tauti leviää samalla intensiteetillä ja tartuntamäärillä kuin vuosi sitten, jolloin rokotetta ei ollut? Montako rokotusta kansalaiset ovat vielä valmiita ottamaan siinä uskossa, että sen seuraavan piikin jälkeen asiat palautuvat sellaisiksi jollaiset ne olivat ennen koronaa? 

On melko selvää, että ihmiset joutuvat jatkossa ottamaan vuodesta toiseen uusia koronamuunnosrokotteita, joilla ei kuitenkaan saada tukahdutettua viruksen leviämistä. Toisaalta: miksi ylipäätään pitäisi päästä viruksesta eroon, koska se on jo nyt osoittautunut valtavan hyödylliseksi välineeksi teknotyranneille ja globalistisen talouseliitin tavoitteille matkalla kohti kapitalismin resetointia.

Hysteerisen rokoterulianssin ulottamisen koko väestöön voisi vielä jotenkin ymmärtää, mikäli koronapandemia olisi suurelle osalle väestöä kuolemanvaaraksi. Kuitenkin virallinen lääketiede myöntää viruksen olevan harmiton lapsille ja nuorille, mutta silti sivuvaiktuksiltaan kyseenalaista rokotetta ollaan pakottamassa heillekin. Monet nuoret "sairastavat" taudin oireettomana ja nekin jotka saavat oireita, eivät joudu koskaan sairaalahoitoon. Tehohoidossa on tällä hetkellä koko Suomessa vain toistakymmentä vanhusta ja 
edellisestä tautiin kuolleesta alkaa olla jo kuukausi aikaa, mutta koronarajoituksiin ja koveneviin roketevaatimuksiin näillä tosiasioilla ei tunnu olevan vaikutusta. 

Väestön suuresta rokotekatteesta huolimatta tämä ei riitä Euroopan globalistiselle talouselämälle ja sen talustusnuorassa oleville "kansallisille" pysyville hallituksille. Monessa Euroopan maassa on otettu viime aikoina pikavaudillla käyttöön rokotetepassit, vaikka ne rikkovat selvästi maiden perustuslaillista yhdenvertaisuutta. Koska EU:n talutusnuorassa kulkevalle Suomen nukkehallitukselle on mahdotonta tehdä itsenäisiä päätöksiä, se on kärsimättömänä valmistelemassa Maailman talousfoorumin masinoiman rokotepassin käyttöönottoa. Asiasta kertoo Yle uutisessaan Koronapassin valmistelu alkaa, hallitus haluaa teatterit auki syksyllä – Hallitus päätti uusista ravintolarajoituksista ja nuorten rokottamisesta.

Ylen uutista lukiessa varmistuu, ettei länsimaita hallitse edustuksellinen demokratia, vaan pieni keskenään verkostoitunut globalistikapitalistien klikki, joka antaa ohjeet "eduskunnan luottamusta nauttivalle" hallitukselle. Suomessa talouselämän johto vaati jo huhtikuussa rokotepakkoa edellyttävän rokotepassien käyttöönottoa ja nyt halllitus näyttää toteuttavan tämän toiveen. 
Missä on RAF ja Punainen armeijakunta kun niitä kerrankin tarvittaisiin? Kenties pokakonttorin kassalla odottamassa uutta ilmaista lounasta kuten "hyvinvointivaltion" lahjomilla punaradikaaleilla on nykyään tapana.

Koronapassilla ei ole juuri mitään vaikutusta taudin hallintaan, mutta sitäkin enemmän globalistiseen väestökontrolliin. Ennen kaikkea passilla on helppo seuloa alistumattomat ja itsenäisesti ajattelevat kansalaiset. Sen sijaan normikansalaiset ovat valmiita vaikka mihin vaatimuksiin, kunhan lupauksena on pala tulevaisuutta, joka muistuttaa edes hieman aikaa ennen koronaa. Kepillä ja porkkanalla alistetun kansan sokea luottamus näkyy päivittäin esimerkiksi ruokakaupoissa, joissa n. 95 % asiakkaista käyttää edelleen maskia rokotepiikkien jälkeenkin. 

Nykyinen "hyvää tarkoittava" kehityssuunta tuo eittämättä mieleen taloustieteilijä Friedrich von Hayekin sosialismikritiikin Tie orjuuteen (1944). Muuttujat muutettuina se sopisi mainiosti tähän päivään. Tosin Hayek olisi tuskin voinut kuvitella, että monopolisoituva globaalikapitalismi voi kriisitilannetta hyväksikäyttäen muuttua itse vapautta uhkaavaksi totalitarismiksi, sosialismiksi uusissa vaatteissa.


                                                        ****************************


Yle Radio Suomi ja Yle Areena: Armi Aavikko - siinä välissä olin elossa

Linkki radiosarjaan.

Joka kesäinen Ylen radiosarja jostain maamme (yleensä edesmennneistä) pop- ja iskelmätähdistä käsitteli tänä vuonna vuorovetoisesti naisartistia. Vaihtelun taustalla on pakkomielteinen tasa-arvoajattelu, vaikka kaikki tietävät suurimmman osan maamme merkittävimmistä viihdetähdistä olleen miehiä. 

Koska sarjassa naisia pitää kuitenkin päästää eetteriin yhtä paljon kuin miehiä, saavat omaa musiikkia tehneet Gösta Sundqvist ja Dingo vastinpareikseen kevytsarjalaiset Kikan ja Armi Aavikon. Jos ohjelmasarja tehtäisiin musiikillisten meriittien perusteella, muiden lauluja ohuella äänellä laulaneen missi-Armin sijaan olisi pitänyt valita joku omia biisejä tehnyt miesartisti. 

Armin elämä saattoi olla traaginen, mutta niin on unohdettujen siivoojienkin eikä heistäkään tehdä radiosarjoja. Se ei ole tietenkään edesmennen Armin syytä, että Ylen jälkibolsut laittavat hänet esille valheellisen tasa-arvo-ideologian vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti