keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

SOMALIEN ETNISTÄ ETUA AJAVA TARINANKERTOJA SUOMALAISEEN EDUSKUNTAAN


Suomen asioista päättävissä Brysselin suljetuissa looseissa on naureskeltu vahingoniloisen huvittuneena suomalaisen kansanvallan viimeisintä nöyryytystä. Syyn kalergilaiseen riemujuhlaan antoi Vasemmistoliiton riveistä varapaikalta eduskuntaan livahtanut suomalaisvihamielinen Suldaan Said Ahmed

Globalistien kontroilloimassa valtamediassa julkeaa parasiittirasismia ja etnosentrisyyttä edustavan Said Ahmedin änkeytyminen suomalaisen "kansanvallan" kehtoon on otettu vastaan suurella mielihyvällä:

Said Ahmedin historiallinen nousu eduskuntaan kiinnostaa kansainvälisestikin.  Hän kertoo, että keskiviikkona on tiedossa haastattelu brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n kanssa. 

– Olen huomannut, että tämä on monille iso juttu niin Suomessa kuin maailmalla. Ihmiset ovat kertoneet minulle, kuinka iloiseksi tämä on heidät tehnyt. Ymmärrän, että esimerkillä on suuri vaikutus, ja uskon, että parempia päätöksiä syntyy, kun kaikkien suomalaisten kirjo on edustettuna.
Edelliinen lainaus on Ylen viidakkokuumetta potevan Tiina Karpin ja tämän aisankannattajapari  Miika Koskelan fanikirjoituksesta Musta Leijona oli pilkkanimi, jonka Suldaan Said Ahmed käänsi voitokseen – nyt hänestä tulee kansanedustaja, mikä on uutinen myös maailmalla. Sosialistimaiden henkilöpalvontaa muistuttavassa kritiikkivapaassa kirjoitelmassaan toimittajat vetävät yläfemmoja, koska suomalainen kansanvalta siirtyi taas hitusen muualle, tällä kertaa omaa etnistä etuaan ajavalle nurkanvaltaajalle. Siitäs saitte suomalaiset eli rasistit! Tosin osalle zombikansalaisille olisi yhdentekevää, vaikka EU:n kumileimasimena toimivassa eduskunnassa istuisi 200 verotaakkaamme lisäävää arfrikkalaista. Mitä välii, onhan vain yksi ihmisyys!

Toimittajat ja haastateltava Said Ahmed ovat selvästi iloisia siitä, että etninen suomalaisuus on häviämässä ja vaihtumassa globaalin ylijäämäväestön termiittilaumaan. Huomatkaa, mitä toimittajien koodisanastossa "kansainvälisyys" tarkoittaa: vähemmän eurooppalaisia ja enemmän rotumuukalaisia:

Itä-Helsingissä on hänen mielestään kaikkea: lähiluontoa, ravintoloita ja kulttuuria. Said Ahmed kertoo olevansa mielellään ihmisten parissa ja viettävänsä vapaa-aikaansa myös Itäkeskuksessa ja Puotinharjun ostoskeskuksessa.  

– Tämä on monikulttuurinen kaupunginosa. Helsinki muuttuu koko ajan kansainvälisemmäksi, ja on hienoa olla muutoksessa mukana.

Uutisessa toistuu myös median tapa kääntää etniset ongelmat päälaelleen, jolloin jatkuvasti väkivallan ja ryöstelyn kohteena olevista valkoisista tehdään pahantekijöitä ja rotusortajia. Somalit tunnetaan tilastollisesta väkivallan yliedustuksestaan, mutta viittaamalla erääseen sosiaalitanttojen verorahoitteiseen projektiin, väkivalta liitetäänkin "rasismiin", joka on kiertoilmaus valkoisesta kantaväestöstä:

Vihreän Langan mukaan Said Ahmed tunnetaan myös Ei väkivallalle -liikkeestä, joka partioi aikanaan viikonloppuisin Helsingin rautatieasemalla rasismia ja väkivaltaa vastaan. 

Vanhaa kunnon neuvostojournalismia kunnoittaen kiiltokuvajutussa vääristellään ja pimitetään totuutta, koska toimittajat tietävät kansan olevan huonomuistista: 

Said Ahmed kertoo saavansa yhä kymmeniä vihaviestejä päivittäin. Maaliskuussa 2019 hänen kimppuunsa käytiin Itäkeskuksen metroasemalla.

Internet ja Yle Watch eivät kuitenkaan unohda. Koko poliittisen uransa aikana Said Ahmed on jäänyt kiinni valehtelusta, mutta metroaseman tapaus lienee niistä kaikkein härskein. Aikanaan suurta julkisuutta saaneessa skuupissa Said Ahmed väitti rasistisia solvauksia huutaneen polkupyöräilevän suomalaismiehen käyneen hänen päälleen Itäkeskuksen metroasemalla. Sittemmin hän muutti tarinaansa niin, että välikohtaus olisikin tapahtunut metrovaunussa tai aseman ulkopuolella. Tiiviistä etsinnöistä huolimatta viranomaiset eivät ole vieläkään tavoittaneet mystistä rasistipolkupyöräilijää ja vastuullisessa valtamediassa uutiskohu on sittemmin haudattu  kaikessa hiljaisuudessa. Nyt tämä uutisankka on nostettu uudelleen esiiin ikään kuin todisteena rasismin sokaisemista suomalaisista. Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.

Kansalaisten verorahoja omalle etniselle viiteryhmälleen kuppaava Said Ahmed on pannut tarkasti korvan taakse vasemmistotoveriensa suositukset, kuinka syyllistää suomalaisia tekeytymällä "rasismin uhriksi":

Hän on kuitenkin pyrkinyt kääntämään itseensä kohdistuvan vihan voimavaraksi. Osa saattaa tuntea Said Ahmedin nimellä Musta Leijona, joksi hän on itseään tituleerannut vaalikampanjoissaan.  

– Musta Leijona -nimi sai alkunsa vihasivustoilta. Minulla oli Leijonien pelipaita päällä ja minusta otettiin kuvia, joita jaettiin netissä. Siellä haukuttiin ja sanottiin, että hän ei ole suomalainen, vaan joku Musta Leijona.  Said Ahmed tukiryhmineen kuitenkin ajatteli, että pilkaksi tarkoitettu nimi oli mainio.  

– Otimme haukkumanimen haltuun ja teimme siitä brändin.

Kertomus mustasta leijonasta voisi kuulua afrikkalaisen narrauksen tarinankerrontaan, jossa paahtunut shemeikka uskottelee kantaväestölle olevansa suomalainen, koska kantaa leijonakorua. Jos Said Ahmed olisi vielä maininnut tykkäävänsä saunasta, maistelevansa Koskenkorvaa ja syövänsä HK:n sinistä Turun sinapin kera, Yle olisi ollut valmis julistamaan hänet suomalaisemmaksi kuin suomalaiset.

2 kommenttia:

  1. "etninen suomalaisuus on häviämässä ja vaihtumassa globaalin ylijäämäväestön termiittilaumaan" :) hahahaa, tuo on oikein hyvä kuvaus ! Hahahaaaaaaaaa. Aijaijaijai. Totisesti. Ja on myös oikein hyvä nimitys tuo "nurkanvaltaaja", sitä ne tottavie on. Kuten meidän paikalliset katujätkätkin ym Saatanan Saastat, mustaloiset ym. Ne VALTAAVAT niinsanottua Julkista Tilaa, 24/7/365. Ja periaatteessa nauravat päälle. Sitä tässä on meneillään.

    VastaaPoista