perjantai 4. syyskuuta 2020

YLEN (RACE) MIX -OHJELMAN ETNISESTI POIKKEAVA KAKSIKKO TARJOAA POLIITTISTA KORREKTIUTTA VARHAISNUORILLE

Yle Mixin Jasmin Beloued ja Kiia Keskikylä.

– Mix viittaa myös sekoitukseen. Kun on Mix-karkkipusseja, niin olemme ehkä makein uutissekoitus lapsille.
Miksi verorahoin tuotetun varhaisnuorisolle suunnatun uuden uutispalvelun Yle Mixin juontajat Jasmin Beloued ja Kiia Keskikylä eivät ole ylivoimaiseen enemmistöön kuuluvia etnisiä suomalaisia? Vastaus on kaikille ilmiselvä: juontajien etninen tausta ja ulkoinen habitus on viesti sinänsä. Juontajavalinnallaan Yle haluaa antaa suomalaisuutta väheksyvän roturutsaavan viestin herkässä manipuloitavassa iässä oleville varhaisteineille. Tällä indoktrinaatiolla pyritään kasvattamaan globalistista "arvopohjaa" tunnustavaa uutta sukupolvea pian väistyvien demarieläkeläis-boomerien jatkoksi.

Suomalaisuutta väheksyvä etninen vinouma suomalaisten kustantamassa valtion valtamediassa pitäisi olla vakava julkisen keskustelun paikka, mutta Ylen uutisessa "Kommentoi tuonne alle, jos sulla on juttuaiheita" – Yle Mix on uutispalvelu lapsille, katso ensimmäinen video Areenasta tai Youtubesta juontajien poikkeuksellista taustaa ei edes sivuta, vaan jutussa käydään iloisen kepeästi läpi varhaisnuorten tarvetta "omille" uutisille.

Jokaisen vastuullisen suomalaisen, joka haluaa kasvattaa lapsistaan omilla aivoillaan ajattelevia kansalaisia, pitäisi jäkikasvunsa kanssa käydä kriittinen keskustelu Yle Mixistä ja sen katsomisen mielekkyydestä. 


On nimittäin selvää, että juontajina toimivat rotumuukalaiset eivät tule mitenkään edistämään etnisten suomalaisten identiteettiä. Päinvastoin, he tulevat tarjoamaan varhaisteineille valikoidusti mustavalkoisia uutisia, joissa vasemmistoliberaali rajat auki -globalismi on siististi cool, kun taas suomalaisten ja muiden eurooppalaisten etnonationalismi on sekä vanhanaikaista että pahaa. Lisäksi voi vain kuvitella, kuinka kritiikittömän palvovasti Yle Mix suhtautuu oman ikäpolvensa "pyhimyksen" Greta Thunbergin falskeihin mutta täynnä moralistista kiihkoa oleviin näkemyksiin ilmastosta.

Tämä kaikki on tuttua jo tavallisista Ylen uutisista, joita sen toimittajat kehtaavat vielä mainostaa "luotettavina ja vastuullisina". Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittaja Riikka Räisänen ymmärtää varsin hyvin, miksi Isosiskovaltiota edustavan Ylen täytyy osallistua kilpailuun nuorten uutistarjonnasta: 
– Kaiken somessa tarjolle vyöryävän sisällön keskelle tarvitaan myös luotettavaa ja vastuullisesti tehtyä uutisjournalismia lapsille, ikätasolle sopivasti kerrottuna, sillä lapset käyttävät todella paljon mediaa. Lapset ovat tärkeä yleisö uutisille, Räisänen sanoo.
Yle Mixin tuottaja Santtu Natri puolestaan rehvastelee kulissien takaa, että "Yle Mix kertoo sen, mitä juuri nyt on tarpeen tietää – olipa kyseessä uutiset koronasta, koulusta tai Trumpista". Orange Man Bad! Sehän tiedetään jo aikuisten uutisista, jotka voisivat yhtä hyvin olla Yle Mix.

1 kommentti:

  1. Ainoa hyvä puoli näissä viritelmissä on niiden huomattava tökeryys.
    Tietenkin moni uskoo mitä tahansa, mutta näiden ihmisten anti perustuukin pikemmin lukumäärään kuin älyllisyyteen.

    VastaaPoista