perjantai 15. maaliskuuta 2019

MYÖS UUSI-SEELANTI SAI MAISTAA PAKKOMONIKULTTUURIN HEDELMIÄ


Tämän päivän ykkösuutinen on ollut Uudessa-Seelannissa tapahtunut kostoisku muslimien moskeijoihin. Samanlaista mediamyrskyä ei synny koskaan silloin, kun esimerkiksi hindut ovat tehneet paljon tuhoisampaia kostoiskuja muslimeja vastaan. Näiden iskujen seurauksena Suomessa ei ole koskaan valaistu Finlandia-talon tornia kuten nyt. Valkoisia kantavästöjään halveksuva valtamedia nostattaa raivoisan moralismin aallon vain silloin kun tekijä on valkoinen.

Yle on kertonut tapahtumista laajalti kuten uutisessaan Uuden-Seelannin moskeija-ampuja julistuksessaan: Halusin kostaa Tukholman terrori-iskussa kuolleen pikkutytön puolesta, mainitsee myös Oulun seksuaalirikokset. Uutisen mukaan "valkoihoinen [ikään kuin rotu olisi redusoitavissa pelkkään ihonväriin / toim. huom.] 28-vuotias mies" surmasi Christchurchissa perjantaina kahteen moskeijaan kohdistuneissa iskuissa ainakin 49 ihmistä.
 Iskusta epäiltynä on pidätetty kolme miestä ja yksi nainen.

Epäilty mies, Brenton Tarrant, filmasi iskunsa ja julkaisi verkossa myös manifestin, jossa hän ilmoittaa haluavansa teollaan kostaa islamilaisten hyökkääjien tekemissä terrori-iskuissa kuolleiden eurooppalaisten puolesta. Vaikka media kutsuu tekijää tietoisen ennakkoluuloisesti "valkoisen ylivallan kannattajksi", niin todellisuudessa Christchurchin ampujan ideologia koostui monista ristiriitaisista ideoista.

Hän nimittäin kannatti jossain vaiheessa kommunismia ja myöhemmin anarkismia ja libertarismia. Nykyään hän määrittelee itsensä ekofasistiksi ja ihannoi Kiinan tasavaltaa. Joka tapauksessa hänen esittämiään faktoja länsimaiden väestöllisestä kehityksestä ei voi mitenkään kiistää. Teko ei siis syntynyt tyhjästä tai "äärioikeistolaisesta pahuudesta" Deus ex machina, vaan se oli seuraus lännen liberaalin eliitin harjoittamasta ulkomaalaispolitiikasta:

Mies kertoo radikalisoituneensa vuonna 2017, jolloin hän matkusteli turistina eri Euroopan maissa. Viimeiseksi niitiksi hän kuvailee kokemuksiaan Ranskasta. Hän ei voinut sulattaa sitä, että maahanmuuttajia oli kaikissa kaupungeissa, joissa hän vieraili.
Ylen kuvaus antaa mielikuvan, että Ranskan kaupungeissa on vain muutamia yksittäisiä maahanmuuttajia, joihin mies olisi sitten tuskastunut. Tosiasiassa esimerkiksi monissa Île-de-Francen (Pariisia ympäröivä hallintoalue) kaupungeissa värilliset muslimit muodostavat asukkaiden enemmistön. Sama on tapahtumassa Suomessa, sillä vain viimeisen parin vuoden aikana Helsingin ja Turun keskustoista on tullut sietämättömiä muukalaismiehittäjien alueita. 

Kutsumattomien rotumuukalaisten ja paikallisväestön välisestä väkivallan kierteestä voi syyttää vain liberaalia eliittiä ja sen agendaa ajavaa valtamediaa. Silti medialla on otsaa teeskennellä tietämätöntä samalla kun se demonisoi Uuden-Seelannin tapauksen avulla kaikki eurooppalaisen identiteetin puolustajat. Härskeimpiä tässä ovat luonnollisesti punavihreät puolueet, jotka Suomessa kuvittelevat saavansa iskusta jonkinlaista vetoapua vaalikampanjoilleen. Niissä ne lupaavat lisää monikulttuuria eli lisää kehitysmaalaisia väestönvaihtajia. Näin he tunnustavat syyllisyytensä etnisen konflitkin synnyttämiseen.
Käytännön politiikan tasolla lännen liberaali hegemonia toimii tutulla tavalla, onhan kyseessä äärioikeistolainen terrorismi. Lähipäivinä tullaan länsimaissa kuulemaan vaatimuksia siitä, että nettiä pitää valvoa ja sensuroida enemmän, jotta siellä eivät leviäisi "äärioikeiston salaliittoteoriat" (media pitää jopa tilastotietoja väestöllisestä muutoksesta "salaliittona"!). Jo nyt tätä postausta jakaneet henkilöt ovat saanet Facebookissa bänneja, joiden avulla kuvitellaan ikävien tosiasioiden katoavan. Toiseksi, iskun avulla saadaan jälleen tekosyy riisua kunnon kansalaiset aseista, sillä Uuden-Seelannin pääministeri on jo ilmoittanut kristävänsä aselakeja. Pyhää lehmää monikulttuuria eli loputonta muukalaisinvaasiota ei kuitenkaan kiristetä, vaikka juuri se ehkäisisi parhaiten kaikenlaista terrorismia. Kolmanneksi, kaikki eliitilille epämieluisa puhe eli "vihapuhe" tulee entistä ankarammin rangaistavaksi. Nämä kaikki ovat epätoivoisia totalitaristisia keinoja pitkittää mätää järjestelmää, joka perustuu vuoden 1789 konkurssikypsille ideoille.

Lähitulevaisuudelta ei ole odotettavissa mitään hyvää niin kauan kuin "edistyksellisten" harhaiset aatteet johtavat läntistä maailmaa. Uuden-Seelannin tapaus on vain yksi esimerkki siitä, kuinka erilaiset katastrofaaliset tendenssit vain korostuvat ja alkavat lähetä toisiaan ennen  lopullista kaaosta. Siksi on turha kuvitella, että joku organisoitu monikulttuuri päättyisi muuhun kuin veriseen sotkuun. Tästä on kirjoittanut vavahduttavasti juuri äskettäin poismennyt Ranskan uusoikeiston filosofi Guillaume Faye (1949-2019) teoksessaan Convergence of Catasprophes, jonka Jarno Alander arvioi kirjoituksessaan "Kohti suurta romahdusta". Suositeltavaa lukemista on myös esseisti Timo Hännikäisen tuore kirjoitus "Nihilismin vaara", joka analysoi Uuden-Seelannin terrori-iskun poliittisia motiiveja.

Uusiseelantilaisen senaattorin lausunto.
Näköjään kaikki "konservatiivit" eivät
ole muotiaatteita seuraavien puna-
liberaalien aisankannattajia.
KLIKKAA KUVAA SUUREKSI.

3 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä ihan kiittää tuota heppua kai sitten ! Kuten kyllä Breivikkiäkin, vaikka se sangen synkeää on joutua siitä diggaamaan yhtään.
  Haluaisin lisäksi muistuttaa teitä muut Blogosfääriläiset, tämä kun ei näy ikinä uppoavan teihin, että LAKATKAA käyttämästä paitsi näiden Maailmanvaltaajamulkkujen "Orwellilaisia Termejä" kuten tuo V-puhe ja tekemästä niitä täten ihan ITSE, vitun tollot, OIKEIKSI ja todellisiksi ja käytetyiksi "termeiksi", mutta lakatkaa myös kutsumasta tuota "vihollisjengiä" minkäälaiseksi "liberaaliksi". Niillä on "liberaalin" kanssa yhtä paljon tekemistä kuin Kim Il Läskillä 100-metrin aitojen, eli ei mitään. Ne on Totalitäärisiä Raukkamaisia Kommunisteja ja Absoluuttisia Fanaattisia Aivottomia Fasisteja ja Satanisteja. Valitkaa joku noista, LOPETTAKAA käsitteen "liberaali", sangen..."liberaali", käyttö !
  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei smart-ass, jos viitsisit katsoa vanhoja YW postauksia, niin huomaisit että Yle Watch on Suomessa ensimmäisiä blogeja, jossa on purettu Amerikan itärannikon uusvasemmiston kehittämää vihapuhe-termiä.

   Huom! Blogia on nyt päivitetty!

   Poista
 2. On siinä meillä äärioikeistolainen väkivaltainen fasisti, tuo Christchurchin teurastaja:

  “I was a communist, then an anarchist and finally a libertarian before becoming an eco-fascist,” he wrote.

  Eli hän jalostui ekofasistiseksi alkaen aivan pohjamudista kommunistina...

  https://thewest.com.au/news/terrorism/australian-man-brenton-tarrant-named-as-christchurch-gunman-as-four-taken-into-custody-ng-b881137083z

  Jäämme odottamaan lisää "paljastuksia".

  VastaaPoista