keskiviikko 16. toukokuuta 2018

YLE: ITALIASSA KANSANÄÄNESTYKSET "KANSAINVÄLISISTÄ SOPIMUKSISTA" ON KIELLETTY. MITEN SUOMESSA?Yle Radio 1, keskiviikko 16.5.2018 klo 07.30, Ykkösaamu


Linkki ohjelmaan. Italialle populistihallitus? Tietokirjailija Anton Monti ja poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen Helsingin yliopistosta. Miksi EK on kiinnostunut kaupungistumisesta, vaikka hallitus perustaa maakuntia? Tilanne Israelin ja Gazan rajalla. Suomi-Palestiina -yhteystoimiston päällikkö Anna-Kaisa Heikkinen Ramallahissa. SAK:n historian osa "Laatua ja vapaa-aikaa". Blogistina Sanna Ukkola. Miksi empatia voi tehdä sinusta ihmishirviön? Juontaja Jari Mäkäräinen.


Yle on kertonut niukasti Italian hallitusneuvotteluista, vaikka niiden lopputuloksen uskotaan vaikuttavan ratkaisevasti Euroopan Unionin tulevaisuuteen. Esimerkiksi uutissivusto Kansalainen kertoo, että maahanmuuttoa vastustavan Lega Nord -puolueen johtaja Matteo Salvinin ja populistisen Viiden tähden liikkeen johtaja Luigi Di Maion neuvottelut hallituksen muodostamiseksi ovat lukkiutuneet kerta toisensa jälkeen, mutta toisaalta neuvotteluiden onnistuminen johtaisi hallitukseen, joka olisi EU:lle painajainen.

Euroopan Unioni on yrittänyt jatkuvasti sabotoida neuvotteluja vaatimalla että uusi hallitus ei saisi muuttaa merkittävissä asioissa vanhojen EU-mielisten hallitusten politiikkaa. Yksi suurimmista kiistakapuloista on luonnollisesti (laiton) maahanmuutto. Unionin maahanmuuttokomissaari (kuulostaako bolshevismilta?) Dimitris Avramopoulos varoitti Italiaa muuttamasta edellisen hallituksen lepsua rajavalvontapolitiikkaa, jonka ansiosta Italiasta on tullut yksi tärkeimmistä laittomien maahanpyrkijöiden ja turvapaikanhakijoiden pääväylistä Eurooppaan.

Ei ihme, että Brysselissä on hermoiltu viime päivinä hallitusneuvotteluiden etenemisestä, koska molemmat mahdollisen hallituskoalition puolueet ovat luvanneet rajoittaa maahanmuuttoa. Se miten rajoitukset toteutettaisiin Italiassa ovat hämärän peitossa, koska maan lainsäädännössä on monta kohtaa, joihin vetoamalla kaikki yritykset massainvaasion hidastamiseksi voidaan vesittää.

Tämä kävi selväksi tämän aamun Ylen Ykkösaamussa, jossa Italialaistaustainen vasemmistolainen vapaa kirjoittaja ja Anni Sinnemäen miesystävä Anton Monti kertoi, että Italian perustuslaki kieltää kansanäänestykset kansainvälisistä sopimuksista! Toisin sanoen kun demokratuurin juristit ovat saaneet sorvattua "kansainvälisessä yhteisössä" sopimuksen, joka velvoittaa ottamaan maahan kaikki ne kehitysmaalaiset, jotka vain osaavat päästää suustaan taikasanan Asyl, kansa ei voi sen jälkeen tehdä asialle laillisesti mitään. 

Olisi mielenkiintoista tietää, missä muussa Euroopan maassa kansalaisilta on estetty peukaloidun perustuslain turvin äänestämästä näin elintärkeästä kysymyksestä. Mikä on Suomen tilanne? Tässä olisi nyt jatkossa tutkivan journalismin paikka.

Lega Nordin Matteo Salvini.


                                                          *************************


Punaliberaalin roskakulttuurin uutisia. Yle on riemuinnut näkyvästi näyttelijä Jasper Pääkkösen pääsyä Cannesin elokuvafestivaalin punaiselle matolle. Uutisessa Jasper Pääkkönen hehkui Cannesin punaisella matolla - Esittää roistoa Spike Leen uudessa Ku Klux Klan -elokuvassa Pääkkönen on tyytyväinen saadessaan olla osallisena elokuvassa, jossa valkoiset esitetään demonisen pahoina roistoina ja mustat puolestaan moraalisesti siveellisinä uhreina. Rahan vuoksi Pääkkönen on valmis pilkkaamaan valkoista perimäänsä muiden etnisten ryhmien eduksi. Yksikään musta tai aasialainen näyttelijä ei nykypäivänä olisi valmis tälläiseen aisankannattamiseen.

On selvää, että tehdäkseen uraa juutalaisten hallitsemassa vasemmistoliberaalissa Hollywoodissa näyttelijän täytyy omaksua tuon propagandatehtaan länsimaista tuhoa edistävät epäarvot. Tämä tuskin tuottaa vaikeuksia elokuvateollisuuden muotiaatteita kannattavalle Pääkköselle, joka on aiemmin esittänyt mm. olkiukkoamaista karikatyyriä natsiskinheadista surkuhupaisassa propagandapläjäyksessä Leijonasydän.

Ylen toisessa uutisjutussa Jasper Pääkkönen roolistaan Spike Leen elokuvassa: Jos joku olisi sanonut vuosi sitten missä olen nyt, olisin pitänyt harhaisena "näyttelijäsankarimme" ylistää mustaa elokuvaohjaajaa, joka ei olisi mitään ilman liberaalijuutalaisten elokuvamogulien hyväksyntää. Pääkkönen pitää mustien etua ajavaa etnosentristä "kansalaisoikeustaistelijaa" lähes pyhimyksenä, vaikka tämä on ohjannut häpeämättömän propagandaelokuvan rotuseparatisti Malcolm X:stä. 

Hollywood ei tulisi koskaan tekemään kriittistä elokuvaa 1960- ja 70-luvun Black Power -liikkeen rasistisista aktivisteista, jotka murhasivat ja raiskasivat valkoisia naisia, koska he halusivat näin nöyryyttää valkoista miestä. Löytyyköhän näistä mustien joukkoraiskauksista selvinneistä naisista innokkuutta antaa uudet kasvot Me Too -kampanjalle? 

Jutun lopussa Pääkkönen päästää suustaan vielä tyypillisen liberaalin valheen, jonka vihjailu ei kestä tilastollista tarkastelua:
– Kyllä tämä leffa tänä päivänä on valitettavasti tärkeämpi ja ajankohtaisempi kuin pitkään aikaan.
Black Lives Matter -liikkeen näkyvästä mölinästä ja globaalin valtamedian kritiikittömästä asenteesta huolimatta mustat ovat Yhdysvalloissa (ja Euroopassa) niitä, jotka murhaavat, ryöstävät ja raiskaavat muunrotuisia moninkertaisesti enemmän kuin vaikkapa valkoiset. Kun mustat päästettiin kansalaisoikeusliikkeen seurauksena mellastamaan vapaasti seuraus oli tämä:
Yhdysvaltain Kansallisen rikosuhritutkimuksen (National Crime Victimization Survey, 2010) mukaan 62 593 mustaa joutui valkoisten väkivallan kohteeksi. Samana tutkimusvuonna 320 082 valkoista oli mustan väkivallan uhreja. Valkoisten uhrimäärä on viisi kertaa suurempi, mutta luvut ovat silti harhaanjohtavia, koska mustien ja valkoisten populaatiot ovat eri kokoisia. Kun mustien ja valkoisten keskinäisessä väkivallassa 38 miljoonan musta väestö tekee viisi kertaa enemmän väkivaltarikoksia kuin 197 miljoonaa valkoista, tarkoittaa tämä suhteellisin luvuin mitattuna sitä, että valkoisia uhreja on KAKSIKYMMENTÄVIISI KERTAA ENEMMÄN kuin mustia. Lisäksi kun tarkastellaan erityisiä väkivaltarikoksia kuten törkeitä pahoinpitelyjä ja murhia, mustien valkoisiin kohdistamat rikokset ovat KAKSISATAA KERTAA KORKEAMMAT kuin valkoisten mustia vastaa. Tästä huolimatta emme kuule ihmisoikeusjärjestöjen ja rasismin vastaisten kampanjoiden kertovan mustien rasismista kovaan ääneen missään. Syynä lienee kieroutunut ajatus, että mustien rasistisesta väkivallasta kertominen on itsessään rasistista, jonka vuoksi siitä pitää vaieta.


                                                          *************************


Yle TV1, keskiviikko 16.5.2018 klo 20:00, Laulu sisällissodasta 

Osa 3/3. Loppu: Laulu sisällissodasta on valmis. Sadan vuoden takaisen sodan loppu oli humanitaarinen katastrofi. Suomen menestystarina on ehkä se, kuinka sisällissodasta lopulta selvittiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Ajatelkaa, että vähämielistä heimokilinää papattavalle Karri "Paleface" Miettiselle on vielä maksettu valtion kukkarosta siitä, että hän voi tehdä äärivasemmistolaisen propagandatulkinnan vuoden 1918 vapaussodasta. Melko Chutzpah! (Linkki ohjelmaan)


Yle TV1, keskiviikkon 16.5. klo 23:00, Ulkolinja: Trumpin vuosi presidenttinä 

Donald Trumpin ensimmäinen vuosi Yhdysvaltojen presidenttinä on ollut täynnä ristiriitoja. Myrsky on riehunut myös hänen edustamassa republikaanisessa puolueessa, jonka veteraaneille huipulle nopeasti nousseen Trumpin keinot ovat vieraita. Äänitekstitys: suomi.

Ylen taas lempiaiheensa parissa, ties monennettako kertaa. Tämäkin jo kolmatta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti