tiistai 4. heinäkuuta 2017

"VIHAPUHEEN" VARJOLLA TOSIASIOISTA PUHUMINEN HALUTAAN KIELTÄÄ VERKOSSA


Internet on tällä hetkellä ainoa vapaa tiedonvälityksen turvasatama, jossa on voitu ratkaisevasti taistella tosiasioin valtamedian propagandaa vastaan. Muualla se ei onnistu, koska suurin osan perinteisistä massatiedotusvälineistä on ylikansallisten mediatalojen ja yleisradioyhtiöiden omistuksessa. Nämä yhtiöt eivät ole pitkiin aikoihin olleet tavallisten kansalaisten äänitorvia, vaan ne ajavat pääasiassa hallitsevan poliittis-taloudellisen eliitin asiaa, joka on vuosi vuodelta etääntynyt kantaeurooppalaisten ja valkoisten amerikkalaisten eduista. 

Varsinkin EU sekä Englanti ja Saksa ovat etsineet keinoja suitsia Internet. Sensuurin perusteeksi on käytetty erilaisia tekosyitä kuten Englannissa, jossa  19. kesäkuuta sattunut valkoisen brittimiehen onneton yritys surmata muslimeja pakettiautolla antoi pääministeri Theresa Maylle "perusteet" toimille, jotka antavat viranomaisille mahdollisuuden lukea Internetissä yksityisviestejä ja luvan poistaa eliitin ideologioihin kohdistuvan kritiikin leimaamalla se vihapuheeksi ja ekstremismiksi. On selvää, että "terrorismin  vastaiseen kampanjaan" perustuva valvonta ja sensuuri on suunnattu pääasiassa tavallisia eurooppalaisia vastaan, jotka eivät hyväksy nykyistä pakkomonikulttuuria, islamisaatiota ja EU-diktatuuria. Suuret hyväuskoiset massat eivät tätä itseensä kohdistuvaa ilmaisuvapaudenriistoa ymmärrä, vaan sietävät kaiken, koska valtio lupaa turvallisuuden parantumista ja terrorismin kitkemistä.

Kaikkien jyrkintä linjaa on edustanut Saksa, joka hyväksyi hiljattain lain, jossa Internetin palvelunantajia uhataan tähtitieteellisillä sakoilla, elleivät ne poista keskustelupalstoilta vuorokauden kuluessa havaittua totuuspuhetta. Ylen uutisessa Netin vihapuheesta voi tulla Saksassa miljoonasakko kerrotaan, että 
Keskustelusivustoja hallinnoivien yhtiöiden, kuten Facebookin, Twitterin ja Youtuben on poistettava laiton aineisto 24 tunnin kuluessa siitä, kun ne ovat saaneet asiasta ilmoituksen tai varoituksen. Määräyksen noudattamatta jättäminen voi tuoda enimmillään 50 miljoonan euron sakot.
Käytännössä tämä tarkoittaa länsimaisen oikeuskäsityksen vastaisen ennakkosensuurin hyväksymistä, koska aineistoa vaaditaan poistamaan ilman oikeuden antamaa päätöstä. Se, mikä tulkitaan laittomaksi ei olekaan enää lain ja tuomarien hallinnassa, vaan asiasta päättää vasemmistoliberaalit ilmiantajat ja verkkosivujen mielipidepoliisit, jotka tekevät sensuurivaatimuksensa  globalisti-eliitin suosiman poliittisesti korrektin ideologian perusteella. Suomen kielessä ilmiö tunnetaan nimellä mielivalta. 

Jos joku luulee, että orwellilainen mielipiteen tukahduttaminen koskee vain Eurooppaa, hän erehtyy. Myös sananvapauden ihannemaa Amerikassa ilmenee samankaltainen sensuuri kuin EU:ssa, vaikka Yhdysvaltain korkein oikeus puolustaakin tiukasti sananvapautta. Tämä on mahdollista siksi, koska todellinen sensuuri tapahtuu foorumeilla kuten sosiaalisessa mediassa, jotka ovat yksityisessä omistuksessa eivätkä näin Yhdysvaltain perustuslain ensimmäinen lisäyksen suojeluksessa. Korkeimman oikeuden näyttävillä päätöksillä on saatu paljon julkisuutta, joilla on luotu mielikuvaa että maassa on täydellinen sanavapaus julkisessa elämässä. Tällaisella teatterilla sivuutetaan todellinen sanavapausongelma, joka on vain pahentunut USA:n yksityisissä yliopistoissa (ne parhaat johtavat yliopistot) sekä yksityisissä palveluissa kuten Facebookissa, Twitterissä, Googlessa, Netflixissä ja Amazonissa.

Vahvan perustuslain vuoksi Yhdysvaltain liittovaltio ei voi suoraan vaatia yksityisiä yrityksiä poistamaan poliittisesti kiusuallista materiaalia miljoonasakkojen uhalla, vaan sensuuri on yritysten omalla vastuulla. Erilaisten painostuskampanjoiden ja vaikutusvaltaisten painostusryhmien vuoksi monet liberaaleiksi mielletyt firmat ovat  Amerikassa ryhtyneet "vapaaehtoisiin" verkon puhdistustoimiin. 

Euroopassa tällaiselle ei ole tarvetta, sillä EU on voinut määrätä lain, jossa kaikkia verkossa toimivia palveluntarjoajia velvoitetaan miljoonasakkojen uhalla poistamaan poliittisesti epäkorrektiksi tulkittu aineisto. Käyttämällä tällaisia yrityksiin kohdistuvia puolisalaisia painostuskeinoja EU voi julistaa, ettei se itse harjoita sensuuria ja että teknisestä näkökulmasta Euroopassa vallitsee edelleen sananvapaus, vaikkei sitä käytännössä enää olekaan.

Tällaista kieroutta vastaan voidaan silti taistella. Arvokonservatiivit, kansallismieliset ja sanavapauden puolustajat voivat esittää liberaalien yritysten sivuilla vallitsevia ideologioita kritisoivia kirjoituksia niin valtaisalla joukolla, ettei mikään yhtiö kykene poistamaan niitä teknisesti riittävän nopeasti. Yhtiöt eivät voi myöskään estää kaikkia kirjoittajia, sillä muutoin firmat menisivät konkurssiin. Siinäkin tapauksessa, että sakkoja annettaisin, laki muuttuisi kuolleeksi kirjaimeksi, koska firmat eivät voisi maksaa satojen tuhansien tai jopa miljoonien kirjoittajien 50 miljoonan euron yksittäisiä sakkoja.
                                                               *********************Yle TV1, tiistai 4.7.2017 klo 18:30, Suomi on venäläinen 

Ortodoksisuus ja kommunismi eivät ole venäläisiä keksintöjä, mutta Suomessa ne yhdistetään Venäjään. Jaksossa tutustutaan suomalaisen kommunismin historiaan itänaapurin varjossa. Mukana mm. tutkija Hanna Smith. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle TV1, tiistai 4.7.2017 klo 20:00, Liftarit 

Itä-Suomi. Kyydin tarjoavat mm. Sulkavan soutuun matkaavat Mohamed ja Ali sekä transshowpainija Jessica Love. Kotona jo odetetaan. Sarja päättyy. Pia Asikaisen liftausmatka suomalaiseen mielenmaisemaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi

Kappas vaan, tällainenkin sarja pyörii Ylessä. Mikä kumma siinä on, että Yle ei kykene tekemään ainuttakaan reality-ohjelmaa ilman että sinne on tungettu väkisin monikulttuuria, kiintiökongoideja ja transsukupuolisia. Olkoon kyse sitten Hula Hula Suomesta tai Liftareista, niin epäsuomalaisen marginaaliväestön esillä pidon tarkoituksena on hieroa tavallisen suomalaisen naamaa itsenäisyyden juhlavuoden häpäisemikseksi. 


Yle TV2, tiistai 4.7.2017 klo 23:30, Ali Show: Sanna Ukkola 

Ali Jahangiri saa vieraakseen Sanna Ukkolan. Toimittaja on tullut tutuksi Ylen aamu-tv:stä sekä Ylen blogeista. Syksyllä Ukkola nähdään Pressiklubin juontajana. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Yle Fem, tiistai 4.7.2017 klo 14:55 , Historia: Euroopan juutalaisten tarina (12) 

2/8. Ansa laukeaa. Saksan hyökättyä Puolaan Hitlerin kuolemanpartiot ryhtyivät vainoamaan juutalaisväestöä, joka eristettiin gettoihin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).


Yle Fem, tiistai 4.7.2017 klo 19:47, Ajankuvia Tukholmasta  

Ilmasuojia ja mustalaisia. Vuoden 1943 taistelu Stalingradista oli sodan käännekohta. Mustalaisleirissä kuvattiin reportaasi, joka ei aiemmin olisi tullut kyseeseen. Sarja Tukholmasta vuosina 1939-49. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

2 kommenttia:

 1. Minua vain kovasti ihmetyttää: Mitä eliitti kuvittelee kaikesta tästä hyötyvänsä? Vai onko koko käsitys eliitistä väärä? Onko kyseessä vain pieni mutta äänekäs lauma huomionhakuisia ja alemmuudentuntoisia hölmöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi 300:n komitea:
   "300:n komitea

   300:n komitea on suurimpia vaikuttajia yhdessä Bilderberg-ryhmän kanssa. Myös The Committee of 300:n käynnistävänä moottorina toimii sionistisen oligarkia, jonka yksi vaikuttavimmista henkilöistä on yllä mainittu David Rockefeller. Kolmensadan komitea on muodostanut valtavan ja täydellisen salaliiton, jota on käytetty Euroopassa jo pitemmän aikaa. Näistä asioista on puhunut esimerkiksi John Coleman, joka on brittiläisen M16 tiedustelupalvelun entinen agentti ja tuntee perusteellisesti kyseiset kuviot. Hänen mukaansa 300:n komitea koostuu ihmisistä, jotka eivät ensinkään tunnusta kansallisia rajoja. Ja täten katsovat olevansa kaikkien maiden lakien yläpuolella. He valvovat jokaista näkökulmaa poliittisissa tapahtumissa kaupan, teollisuuden, kaivosalan, uskonnon, pankkitoiminnan, vakuutusalan ja myös huumekaupan aloilla planeetallamme ja katsovat olevansa vastuussa vain oman organisaationsa jäsenistä."

   http://markkujuutinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143372-ketka-ovat-euroopan-unionin-arkkitehdit-ja-luojat

   Poista