keskiviikko 16. marraskuuta 2016

MEDIAN PISTELIÄÄT JÄLKILÖYLYT USA:N VAALIEN JÄLKEEN

Valkoisen talon tuleva päästrategi Stephen Bannon.

Suurelta osin vain medialle, gallup-laitoksille ja tavallisille sopuleille yllätyksenä tullut Yhdysvaltain presidentinvaalien tulos on ennakoidusti herättänyt valtavia ilmavaivoja mediassa. Eniten on kauhisteltu tulevan presidentin Donald Trumpin valitseman neuvonantajakabinetin jäseniä. Myös Ylessä päähuomion sai 62-vuotias Stephen Bannon, josta tulee Valkoisen talon päästrategi. Ylen verkkosivujen jutussa Trump valitsi esikuntansa päälliköt – hillitty puoluemies ja räyhäkkä populisti Bannonista kerrotaan, että
Ennen kampanjapäälliköksi ryhtymistään Bannon johti äärikansallista, rasistiseksi sanottua Breitbart-nettisivustoa. Breitbartista tuli Bannonin johdolla foorumi ”vaihtoehtoiselle oikeistolle”, jossa äänensä saivat kuuluviin myös uusnatsit, valkoisen vallan kannattajat ja juutalaisvastaiset ainekset. Breitbart on vastustanut monikulttuurisuutta ja puolustanut "läntistä arvomaailmaa”.
Samoin kuin Yle tv-uutisissa edellisessä lainauksessa on kiinnitettävä huomioita sanapariin "rasistiseksi sanottua". Mitään lähdettä sille, kuka tai mikä taho on tällaista väittänyt ei anneta, vaan sen sijaan annetaan ymmärtää, että kyse on yleisesti hyväksytystä tiedosta. Väitteen takana ovat tietenkin demokraateille myötämieliset vasemmistolberaalit mediat ja äärivasemmiston räyhäräähkät, mutta sen ääneen sanominen veisi näin herkulliselta skuupilta pois uskottavuutta, joten väite ilmoitetaan sopulilaumalle persoonattomassa passiivimuodossa.

Puheet Bannonin antisemitismistä ovat koomisia, sillä hänet tunnetaan kiihkeänä AIPAC:in, juutalaiskansan ja Israelin valtion ystävänä, tosiasia, jonka tunnustaa myös hänen "valkoista ylivaltaa" (sic) kannattava sionistinen Breitbart-sivusto. Syytökset Bannonin antisemitismistä tekee vielä huvittavammaksi se, että hän on kerännyt omaisuutensa arkkijuutalaisesta televisiosarja Seinfeldistä saamillaan tuloilla Hollywoodissa. Bannon on toiminut myös sijoituspankkiirina Wall Streetillä, jonka vuoksi hän tuntee läheisesti myös Itärannikon juutalaiset. 


Vakuuden vuoksi äärioikeistolainen sionistiräyhääjä Newt Gingrich antaa Bannonille selustatukea The Huffington Postin jutussa Newt Gingrich: Steve Bannon Can’t Be Anti-Semitic Because He Worked In Finance And Hollywood. Tahattoman hirtehisesti nimettyä uutisjuttua voisi pitää antisemitistisenä, sillä siinä tunnustetaan juutalaisten valta samaan tapaan kuin esitään kysymys "vieläkö hakkaat vaimoasi?" ikuiseksi vaimonhakkaaksi tuomitulle miehelle. 

Näillä näytöillään Bannon lienee maailmanhistorian laimein antisemiitti ja varsinainen antisemitismisyytös näyttää liittyvän ainoastaan ikivanhaan huoltajuuskiistaan, josta kirjoittaa vasemmistolainen The Guardian -sanomalehti verkkosivuillaan. Globaalin median ärhäkkäät reaktiot saattavat liittyä vanhaan sanontaan, että jos sanot kerran elämässäsi jotain ikävää juutalaisista kuten esim. totuuden, olet heidän kirjoissaan ikuisesti antisemiitti, vaikka pyytäisit kuinka anteeksi.
                                                            **********************


Toinen presidentinvaalien jälkeiseen aikaan liittyvä kansainvälistä huomiota saanut uutinen on USA:n presidentti Barack Obaman viimeiseksi jäävä Euroopan kiertue. Ylen uutisessa Obama viimeisellä ulkomaanmatkallaan: Halusin käydä juuri Kreikassa nykyinen presidentti ylistää vanhaa ateenalaista demokratiaa, vaikka sillä ei juuri mitään tekemistä nykyaikaisen plutokraattien hallitseman massojen gallup-demokratian kanssa. 

Aito demokratia voi toimia vain etnisyyteen perustuvassa orgaanisessa yhteisössä eikä monikultturisissa, globaaliin panmixiaan, rotufobiaan ja pelkkään taloudelliseen hyötyyn perustuvissa atomisoituneiden yksilöiden mielivaltaisissa kokoonpanoissa kuten Yhdysvalloissa. Sellaisen "demokraattisen valtion" keulakuvaksi toki sopiikin mitä parhaiten mulattitaustainen Obama.

Vielä toistaiseksi hallitsevat juurettomat kosmopoliitit ovat ymmärrettävästi olleet huolissaan Trumpin voitosta, joka näkyi myös Obaman puheessa Kreikassa. Ylen toisessa jutussa BBC: Obama varoittaa nationalismin noususta lainataan suoraan Obamaa:

– Meidän täytyy varoa kahtiajakautumista, ettei ole "me” ja ”he" -asetelmaa, hän sanoi Kreikan matkallaan pitämässään puheessa.
Vanha viisaus tietää myös sen, että aita luo parhaan naapurisovun ja toinen taas sen, että rajat ovat rakkautta. Ihmisyksilöiden ja ihmispopulaatioiden erilaisuus on fakta, jonka vuoksi siinä voi olla mitään väärää, että ihmiset kokevat mielekkääksi auttaa ja tehdä uhrauksia omiensa puolesta. Juuri tätä varten on luotu lähinnä etnisyyteen perustavat valtiot, joiden tehtävä on ajaa siihen kuuluvien ihmisten etua eikä seitsemän miljardin muun. Silti erottaminen meihin ja heihin ei tarkoita vihamielisyyttä, vaan ymmärrystä meidän ja muiden erilaisuudesta, erilaisuudesta, joka säilyy vain jos identiteetit säilyvät ominaan. Tällaista kulttuurista rikkautta suojelee parhaiten etnovaltio, jonka perusta on orgaanisessa demokratiassa.


                                                           **************************


Yle Teema, eskiviikko 16.11.2016 klo 21:30, Phoenix 

Saksa 2014. Ohjaaja Christian Petzoldin suosikkinäyttelijä Nina Hoss esittää noir-maisessa draamassa keskitysleiriltä selviytynyttä naista, joka palaa kohdatakseen rakastajansa, joka ilmiantoi hänet. HD K12 (ahdistus).


Jälleen eräs näyte siitä, kuinka Saksa on siirtynyt kansallissosialismista kansallismasokismiin.

1 kommentti:

  1. Jos aivokuolleet suvakit on kerran oikeasti niin huolissaan kasvavasta anti-semitismistä niin ehkä kannattaisi lopettaa muslimien rahtaaminen länsimaihin? Nykymaailman juutalaisvastaisimmat ihmiset löytyvät nimitääin muslimien joukosta.

    VastaaPoista