maanantai 5. elokuuta 2013

YLE YLISTÄÄ GLOBAALIN RAPPIOLIBERAALIN ELIITIN HYÖDYLLISIÄ IDIOOTTEJA


YLE TV 1, 5.8.2013, klo 21.30 Dokumenttiprojekti: Pussy Riot, kapina kirkossa


Kolmen nuoren naisen performanssi kirkossa muutti venäläistä yhteiskuntaa. Mutta miten nuorista naisista kasvoi modernin Venäjän sananvapauden ikoneja, joiden pidätyksestä tuli koko maailman puheenaihe?Meillä öyhöfeministisen Pussy Riotin soittotaidottomia tyttöparkoja on kuvattu jonkinlaisina sananvapauden marttyyreina, vaikka käytännössä he ovat lännen johtavien rappioliberaalien ja kulttuuri-imperialistien provokatiivinen työrukkanen Venäjällä. Tällaisen yksipuolisen ohjelman esittäminen voisi olla perusteltua, jos sen  vastapainoksi lähetettäisiin venäläisiä perusarvoja tukeva
tulkinta. Näihän Yle ei tietenkään tee, vaan se haluaa julistaa katsojille, että läntinen liberaali arvorelativismi ja nihilismi ovat ihmiskunnan viimeinen sana ja joka toista väittää on taantumuksellinen fasisti.

Internetistä löytyy paljon hyviä kirjoituksia ja analyysejä suomeksi siitä, mistä tässä kirkuvien PMS-hysteerikkojen hypetyksessä on oikein takana. Esimerkiksi Verkkomediassa 26.8.2012 ilmestyneessä artikkelissa "Pussy Riot, amerikkalaisen hegemonian hyväuskoiset hölmöt" kirjoitetaan:


TUNNEN MYÖTÄTUNTOA kolmea rock-yhtye Pussy Riotin muodostavaa venäläisnaista kohtaan. He joutuivat Venäjällä toimivien, Washingtonin rahoittamien kansalaisjärjestöjen huijaamiksi. Pussy Riotille annettiin tehtävä, joka oli selvästi lainvastainen.

Näiden naisten sisua on ihailtava ja arvostettava, mutta heidän hyväuskoisuuttaan voi vain surkutella. Washington tarvitsi jotain, jolla vedota kansaan voidakseen demonisoida Venäjän hallitusta, joka vastustaa Washingtonin aikomusta tuhota Syyria siten kuin se on tuhonnut Irakin, Afganistanin ja Libyan ja kuten se aikoo tuhota myös Libanonin ja Iranin.

Loukkaamalla tarkoituksellisesti uskonnonharjoittajia – mikä olisi viharikos Yhdysvalloissa ja sen eurooppalaisissa nukkevaltioissa – naiset rikkoivat Venäjän lakia.

Ennen oikeudenkäyntiä presidentti Putin toi esiin mielipiteensä, että naisia ei pitäisi rangaista ankarasti. Tuomari otti presidentin vihjeen huomioon ja määräsi amerikkaisrahoitteisten kansalaisjärjestöjen huijaamille ja pettämille naisille kahden vuoden rangaistuksen seitsemän vuoden sijaan.

On ilo huomata, että Suomesta löytyy kriittisiä kansalaisia, jotka kykenevät näkemään globaalin liberaalimedian tuotteistaman Pussy Riot -hypetyksen ja sumutuksen läpi. Illan tv-dokumentista kertovalla Ylen sivulla löytyy paljon puhuvaa ja asiantuntevaa kansalaismielipidettä:


"On naivia väittää, että Pussy Riot muutti Venäjää, ei todellakaan. Väite Pussy Riotin vaikutuksesta Venäjään on tyypillinen postmodernin ihmisen harha mediatodellisuuden muovaamasta keinotodellisuudesta. Todella säälittävää "hypetystä" täysin typerästä ryhmästä. Julkisuus luo harhoja joihin vain idiootit uskovat"

"Olen samaa mieltä. On uskomatonta, että länsimainen media tarttui tähän tapaukseen ja kuvitteli, että kysymyksessä on Putinin politiikka. Nähtävästi samalla tyhmyydellä on tehty oikein dokumentti. On itsestään selvää, jos lakia rikotaan tieten tahtoen, niin siitä seuraa rangaistus. Sama rangaistus kyseisestä teosta olisi seurannut, vaikka Putinin nimeä ei olisi mainittu kyseisessä esityksessä. Yksikään taho ei ollut aikaisemmin kiinnostunut niistä propaganda yrityksistä, joita PussyRiot yritti tehdä ennen tätä viimeistä. Media on tehnyt itsestään pellen menemällä mukaan tähän PussyRiot propagandaan ilman kriittistä ja analyyttistä tutkimista. Suosittelisin juornalisteja tutkimaan niitä yrityksiä joita kyseinen yhtye teki aikaisemmin."

"Tältä seliseli:ltä menee taas puurot ja vellit sekaisin. Puuttin/Venäjä kritiikkiä pitää ja täytyy olla, mutta Pussy Riot on säälittävä ryhmä "taiteilijoita" joita toiset säälittävät taiteilijat ihannoi. Perinteistä postmodernin ihmisen säälittävää ininää. Putinin toiminta Venäjällä on hyvin verrattavissa diktatuuriin, mutta ei sitä muuteta "taiteilijoiden" toimesta. Todellisuus ei ole se mitä esim. Pussy Riot edustaa. Olen käynyt Venäjällä yli kaksikymmentä kertaa, tutustunut tavalliseen kansaan, taiteilijoihin ja toisinajattelijoihin. Julkisuus luo harhaista kuvaa juuri näiden "julkisuustemppujen" kautta. Perehtykää Venäjän historiaan, nykypäivään ja sen kulttuuriin. Venäjä on iso maa, ei sitä yksi "taiteilijaryhmä" muuta miksikään. On todella säälittävää kun tätä Pussy Riotia lännessä paapotaan, osoittaa suurta typeryyttä, mutta ei ilman riittävää asioihin perehtymistä voi odottaakkaan. Venäjä tarvitsee muutosta - ei typeriä "taiteilijaryhmiä"
Tätä dokumenttia alettiin filmata jo puoli vuotta ennen kohuttua kirkko-performanssia, mikä todistaa, että tekijät ehkä tiesivät mitä "suurta" on tulossa. Dokumentin tekeminen myös maksaa, eikä niitä tuoteta fanipohjalta varsinkaan bändille, joka on jo punk-standardien mukaan kuuntelukelvotonta paskaa. Ohjelman lopussa selviää elokuvan rahoittajat ja tuottajat: kymmenkunta suurta länsimaista televisio-yhtiötä, mukana muun muassa pahamaineiset liberaalit mädättäjät amerikkalainen HBO ja brittiläinen BBC. Tarkoitus ja motiivi lienevät päivänselvät.

5 kommenttia:

 1. Myös Verkkomedian tarkoitus lienee monelle päivänselvä. Ei sinne kannata linkittää mitään.

  Pussy Riot ja Femen ovat ihmisyyden vastaista saastaa, jota tuhoomme tähtäävät voimat mainostavat ilmeisesti vapaamuurarien ym. kautta käskytettynä.

  Putinin Venäjä on yllättävän paljon Lännen kaltainen, vaikka nyt saattoi napata pisteet konservatiiveilta. Samaa mössöä ja NWO-menoa kuitenkin ja Putte on kommunisti.

  VastaaPoista 2. Kolumni: Pussy Riot ja Jussi Halla-aho

  Artikkeli katsottu 2 423 kertaa, Mikko Ellilä, 30.08.2012  Oikeustieteen professori Terttu Utriainen kommentoi äskettäin Helsingin Sanomissa (17.8.) venäläisen Pussy Riot -performanssiryhmän saamaa tuomiota toteamalla, että Suomessakin vielä muutama vuosikymmen sitten (1960-luvulla) Hannu Salama sai tuomion uskonnon loukkaamisesta. Professori ei siis näytä huomanneen, että kansanedustaja Jussi Halla-aho sai tuomion “uskonrauhan loukkaamisesta” vain pari kuukautta sitten.

  Monet niistä, jotka ovat paheksuneet Pussy Riot -ryhmän tuomiota, tuntuvat hyväksyvän Halla-ahon tuomion.

  Viime päivinä mediassa nähty kauhistelu Pussy Riotin tuomiosta on siis äärimmäisen tekopyhää. Toimittajat ja heidän haastattelemansa “asiantuntijat”, kuten professori Utriainen, eivät äskettäin nähneet mitään ongelmaa siinä, että Suomessa on kiellettyä kertoa tosiasioita islamista. Juuri tämä prof. Utriainen piti HS:n haastattelussa (8.6.) Halla-ahon saamaa tuomiota “erittäin hyvänä” eli kannatti sitä, että Suomessa annetaan rikosoikeudellisia rangaistuksia islamia koskevien tosiasioiden kertomisesta. Nyt sitten Utriainen yhtäkkiä teeskentelee, että Suomessa ei muka ole tuomittu ketään uskonnon loukkaamisesta 1960-luvun jälkeen!

  Mediassa on siis suhtauduttu täysin kaksinaismoralistisesti Pussy Riotiin ja Halla-ahoon.

  Pussy Riot -ryhmä tuomittiin siitä, että he pitivät oman esityksensä kirkossa kesken jumalanpalveluksen eli häiritsivät kirkonmenoja.
  Halla-aho tuomittiin siitä, että hän kirjoitti internetiin tosiasioita islamin perustajasta Muhammedista. Venäjällä ei ole millään tavalla kiellettyä kirjoittaa tosiasioita islamista, Suomessa on. Suomessa siis loukataan sananvapautta pahemmin kuin Venäjällä!

  Miksi yksikään toimittaja yhdessäkään sanomalehdessä ei ole tuonut tätä esille?

  Miksi kaikkien sanomalehtien pääkirjoituksissa otettiin kantaa Halla-ahon tuomion puolesta eli sananvapautta vastaan?

  Miksi Suomen kaikkien sanomalehtien päätoimittajat vastustavat sananvapautta?

  http://www.magneettimedia.com/kolumni-pussy-riot-ja-jussi-halla-aho/

  VastaaPoista
 3. mitä nuo pillunpäretyypit oikein kapinoivat? Onko telaketjufeministien panssarivaunusta bensa loppunut?

  VastaaPoista
 4. Koska tässä toisessa MMedian kirjoituksessa on typerää putinismia ja Lubavichien johtaman Venäjän valhepropagandaa, en aluksi viitsiyt linkittää sitä:

  http://www.magneettimedia.com/pussy-riot-salaiset-motiivit/

  Toisesta kirjoituksesta suosittelen kommenttiosuutta, jossa Halla-ahon päättömyydet tuomitaan. Tietenkään Hallista ei oliis pitänyt tuomita kuin moraalisesti eli hän häpäisi teoillaan itse itsensä.

  VastaaPoista
 5. http://kaivanto.blogspot.fi/2012/08/pillumellakka-halla-aho-ja-seppo.html

  http://kaivanto.blogspot.fi/2013/08/seppo-lehto-ad-nauseam.html

  VastaaPoista