torstai 21. maaliskuuta 2013

VALKOISTEN VASTAINEN RASISMIVIIKKO NÄKYY MYÖS YLESSÄYLE TV 1, 21.3.2012, klo 22.00 Ulkolinja: Hakaristin aamunkoitto

Kultainen aamunkoitto -puolue levittää pelkoa Kreikassa. Rasistiset rikokset ovat yleistyneet, ulkomaalaiset pelkäävät. Puolue haluaa Kreikasta maan, jossa on vain kreikkalaisia. Ohjaus Pertti Pesonen. 

Kah, sattuikin "sopivasti" kun Ylen päivystävät desantit löysivät ihan oikean tekosyyn tehdä propagandaa "anti"-rasismin eli valkoisten vastaisen rasismin puolesta, sillä tänään on kansainvälinen päivä rotusyrjinnän poistamiseksi. Kun teemana on "rasismin vastaisuus" on Yleltä turha odottaa tv-dokumenttia tuhansista mustien murhaamista valkoisista zimbabwelaisista maanviljeliöstä, kolmesta tuhannesta (!) mustien murhaamasta valkoisesta Etelä-Afrikan "sateenkaaridemokratiassa" tai Amerikan ja Ranskan mustien flash-mob jengien harjoittamasta terrorista valkoisia ja aasialaisia vastaan.

Mutta mitä vielä. Sen sijaan näemme universaalia valkoista syyllisyyttä indoktrinoivan dokumentin Kreikkaan luvattomasti eli rikollisesti tunkeutuneista "maahanmuuttajista", jotka Ylen Ulkolinja esittää viattomina rasismin uhreina, vaikka tosiasiassa nämä "uhrit" raiskaavat, ryöstävät ja pahoinpitelevät järjestelmällisesti heidän elämänsä kustantavia Kreikan alkuperäisasukkaita. Suurimmista rikollisista eli niistä eliitin pettureista, jotka ovat kansalta lupaa kysymättä päästäneet maahantunkeutujat sisään, ei tietenkään kerrota mitään...


Punaisen toimittajakoulun veteraanin Pertti Pesosen pusaama pelottelusatu on kliseinen taidonnäyte propagandasta, jossa omat poliittiset motiviit kätketään eikä haastateltujen "asiantuntijoiden" poliittista taustaa kerrota. Suurin osa haastatelluista kuten Dimitris Psaras on vasenta laitaa, osa taas suorainaisia kommunisteja ja anarkisteja, joilla ei todellakaan ole puhtaat jauhot pussissa mitä tulee väkivaltaan. Tuohon kaksinaamaiseen joukkoon Pertti Pesonen sopii hyvin varsinkin ohjelmansa puolesta.

Vahvasti punavärittyneen dokumentin kruunaa tällaisissa rainoissa
tuttuun tapaan taustalla suruisasti soiva mustalaisviulu, joka laukaisee ehdollistetussa liberaalikatsojassa muistijäljen holokausti-tarinan kauhugalleria-kuvastosta. Dokumentaristien tuttu keino on, että jos mikään ei tepsi, niin silloin pitää kaivaa vanhat natsit historian kätköistä esiin!  Suomalaisdokumentaristien sosialistisessa Itä-Euroopassa kuten Puolassa oppimat temput eivät ole menneet puna-Ylen suojeluksessa hukkaan, josta tämäkin ohjelma on hyvä esimerkki.YLE FEM, 21.3.2012, klo 21.00 Seportaasi: Älä lyö drag queeniä

Helsinkiläiset drag queenit lähtevät maaseudulle tutkimaan, miten heihin siellä suhtaudutaan. He käyvät tanssilavoilla, kahviloissa ja karaokebaareissa. Inbreed Film, 2013. 
 


Hyväosaisten ruotsinkielisten besserwisserien jatkuvaa itkua "suvaitsemattomuudesta". Voi kyynel, ilmeisesti näille degeneraateille pitäisi levittää jalkojen eteen alinomaan punaista mattoa ja kujerrella korvaan kuinka ah niin upeita ja ihmeellisiä nämä luonnonoikut ovat, etteivät vain tuntisi olevansa kaltoin kohdeltuja nazzi-zorron uhreja.YLE FEM, 21.3.2012, klo 22.00 Dok: Norjan verilöylystä hengissä

Vuonna 2011 norjalainen Johanne Butenschön Lindheim osallistui vasemmistonuorten leirille Utöyan saarella. Hän ehti piiloutua tappajalta, mutta näki kahden muun nuoren kuolevan. T: Anna Kari Moe, Sant & Usant, 2012.
 


Tästähän riittää punaisessa mediassa riemua joka päiväksi.


1 kommentti:

  1. TV1:

    09:45 Kuvakirjeitä maailmalta
    Rio de Janeiron kahdet kasvot. Rio de Janeiro tunnetaan upeista hiekkarannnoistaan, karnevaaleistaan ja elämäniloa pursuviata ihmisistään, mutta kaupungissa on myös valtava elintasokuilu köyhien ja rikkaiden välillä.

    VastaaPoista