tiistai 26. maaliskuuta 2013

YLEN TARJONTA: JEWSROOMTV 1, 26.3.2013, klo 21.00 Newsroom

Uusi sarja alkaa 1/10. Päätöksiä. Kaapelikanava ACN:n uutisankkuri Will McAvoy palaa lomalta työpaikalleen, josta väki on kaikonnut kilpailijan leipiin. Miten Meksikonlahden öljyvuodon uutisointi hoidetaan? T: HBO.
 


TV1, 26.3.2013, klo 22.10 Amerikkalaisen tv-sarjan tarina

1/4 Itsenäinen nainen. Naisen rooli tv-sarjoissa on muuttunut rajusti vuosikymmenten aikana. Ennen he hoitivat perhettä ja kotia, tänään he elävät omaa itseään varten. Miten tv-sarjojen veteraanit kokivat muutoksen?


Kuka hallitsee Amerikan mediaa? Tässä vastaus.

Yle, juutalaisen Bonnierin hallitsema MTV3 ja Helsingin Sanomien omistama Nelonen levittävät amerikkalaisilla tv-sarjoillaan eurooppalaisperäiselle väestölle mentaalista myrkkyä. Tämän mindfuckin tarkoitus on esittää itsetuhoinen rodunsekoitus, homoseksuaalinen sukupuolihurjastelu ja sukupuolista sotaa lietsova feminismi hienoina ja tavoiteltavina asioina.

1 kommentti:

 1. TV1:

  19:00 Historiaa: Göringin salaisuus
  Herman Göring oli Saksan kansallissosialistisen puolueen johtohahmoja, mutta hänen veljensä Albert valitsi toisen tien. Hän pelasti sodan aikana monia ihmishenkiä käyttäen röyhkeästi veljensä asemaa hyväkseen. T: BBC.

  23:05 Ulkolinja: Hakaristin aamunkoitto
  Kultainen aamunkoitto -puolue levittää pelkoa Kreikassa. Rasistiset rikokset ovat yleistyneet, ulkomaalaiset pelkäävät. Puolue haluaa Kreikasta maan, jossa on vain kreikkalaisia. Ohjaus Pertti Pesonen

  VastaaPoista