maanantai 9. huhtikuuta 2012

YLE X:n NUORISOLLE RÄÄTÄLÖIDYT UUTISET
Nuorisolle suunnattu radiokanava Yle X pitää valikoidussa uutisoinnissaan yllä kylmän harkittua valkoisten syyllistämistä. Sen lähettämissä parin minuutin uutispätkissä löytyy lähes aina jokin "uutinen", joka jollain tapaa liittyy valkoisten rasismiin. Näyttää siltä kuin kanavan uutisosasto suorastaan etsimällä etsisi globaalista uutistarjonnasta uutisia, joissa uhreina ovat mustat ("nuoriso") ja pahantekijöinä valkoiset.

Pari päivää sitten nuorisokanava (sic) uutisoi Yhdysvaltojen Tulsan ampumistapauksesta, ja se olikin heti julistamassa tapauksen motiiviksi "rasismin", joka koodikieleltä suomeksi käännettynä tarkoittaa vain valkoisten muihin etnisiin ryhmiin kohdistamaa vihaa. Mitään mainintaa siitä, että ampuja oli cherokee-intiaani, joka oli kostamassa isänsä murhaa "nuorisolle" (neekereille), ei ollut.

Yle X näyttää muutenkin olevan varsinainen propagandatehdas, jonka ohjelmatarjonnalla
yritetään muokata herkästi altistuvan nuorison päätä trendikkään multikulturaaliseksi. Jo pelkästä käsittämättömän suuresta mustan rap-musiikin määrästä on helppo päätellä minkälaista identiteettiä maamme nuorisoon halutaan istuttaa. Toimittajiksi on tietenkin valikoitu ne kaikkein kritiikittömimmät maailmansyleilijät ja monikultturistit. Ilmeisesti jo työhaastattelussa jotkut kysymykset ovat koskeneet "Ylen arvoja" ja siinä vaiheessa nuivat ja kansallisesti ajattelevat hakijat on raakattu pois.

Myös maamme muut roskamediat kuten Iltalehti on niellyt kansainvälisten uutistoimistojen levittämän valheellisen uutisen, jossa cherokee-intiaania väitetään valkoiseksi. Lue Iltalehden uutinen tästä linkistä.
YouTuben suosittu kolumnisti RamZPaul esittää tapauksen todelliset taustat.
Tulsa Shooting Rampage Appears To Be Case of Racial Revenge. Jake England (age 19 and a Cherokee Indian) randomly shot "youths" in revenge for the murder of his father. Katso video tästä.


Yle ei ole suinkaan ainoa media, joka esittää rasismin yksipuolisesti. Käytännössä kaikki suuret mediat jättävät harkitusti kertomatta moninkertaisesti yleisemmän mustien valkoisiin kohdistaman väkivallan. Samalla ne ovat repimässä valtavia otsikoita, jos kerrankin löytyy valkoinen pahantekijä mustia vastaan. Ja jos sellaista ei löydy, hispaanosta ja intiaanista tehdään valkoinen vaikka väkisin, jotta oikeaoppinen käsikirjoitus pysyisi muuttumattomana. Taki magazine kertoo mistä tässä oikein on kysymys.

Onko kukaan tavallinen suomalainen uutisten seuraaja kuullut Yhdysvaltojen Wichitassa vuonna 2000 tapahtuneesta verilöylystä, jossa ryöstäjät tappoivat raa'asti viisi ihmistä ja koiran? Olisivat varmaan, jos pahantekijät olisivat olleet valkoisia ja uhrit mustia. Kansainvälinen media vaikeni murhista täysin, koska tapaus ei sopinut sen suosimaan käsikirjoitukseen, jossa mustat ovat aina uhreja. Tässä Wichitan massamurhan englanninkielinen linkki. Toimittajat niin Ylessä kuin muissakin valtamedioissa eivät ole valmiita purkamaan tämän ja lukuisten vastaavien tapausten vuoksi moraalista raivoaan.

12 kommenttia:

 1. 23:00 Primo Levi, vanki numero 174517
  Primo. Italianjuutalainen tiedemies Primo Levi koki keskitysleirin kauhut mutta selvisi hengissä korkean koulutuksensa vuoksi. Vähäeleisessä yhdenmiehen draamassa Levi kertoo kokemuksistaan. T: HBO.

  VastaaPoista
 2. 19:00 Historia: Afrikan kadonneet kulttuurit
  3/4: Suur-Zimbabwe. V. 1871 eurooppalaiset tutkimusmatkailijat löysivät Afrikan keskiosista ällistyttävän rauniokaupungin. Taidehistorioitsija Gus Casely-Hayford ratkoo kiistellyn Suur-Zimbabwen kuningaskunnan arvoitusta

  VastaaPoista
 3. 17:10 Ranskalainen kylä
  Tuhat ja yksi yötä. Crémieux löytää piilopaikan Marien luota. Koulun tilanne huononee: juutalaislapset aiotaan erottaa vanhemmistaan, mikä herättää voimakkaita tunteita Villeneuven väessä. 27/36

  VastaaPoista
 4. 22:55 Veit Harlan ja Jud Süssin varjo
  Im Schatten von Jud Süss, Saksa, 2008. Felix Möllerin dokumenttielokuva kiistellystä ohjaajasta, joka teki elokuvia Göbbelsin propagandaministeriön alaisuudessa kolmannen valtakunnan aikaan.

  VastaaPoista
 5. 17:00 Tiededokumentti: Loppuuko ruoka?
  1/4. Jimmy Doherty ottaa selvää, pystytäänkö maailman kasvava väestö ruokkimaan tulevaisuudessa. Mitä Brasilian sokeriruokopelloilla tapahtuu ja voidaanko maan sademetsät pelastaa? Tuotanto: BBC, Iso-Britannia.

  VastaaPoista
 6. 19:00 Ranskalainen kylä
  Karkulainen. Juutalaislasten kohtelusta tuohtunut Daniel irtisanoutuu pormestarinvirasta. Jean kohtaa omantunnon kysymyksen: kumpi painaa enemmän, ammattiylpeys vai sydämenasiat? 28/36

  VastaaPoista
 7. 22:45 Tekijänä: Saara Renvall
  Saara Renvall on palkittu muotoilija, jonka mielestä maailma ei tarvitse lisää turhia tavaroita. Sen sijaan muotoilijalla on työllään mahdollisuus vaikuttaa ympäristöönsä ja rakentaa parempaa maailmaa. Ohjaus Tina Cavén.

  VastaaPoista
 8. Uusintakierros alkaa:

  17:00 Historia: Ensimmäiset australialaiset
  1/7. He ovat tulleet jäädäkseen. Australian alkuperäisasukkaat joutuivat vastatusten britti-imperiumin kanssa ensimmäistä kertaa vuonna 1788. Kahden rodun kohtaaminen sujui aluksi ystävällisissä merkeissä.

  Minusta tämä on jo toinen uusintakierros.

  VastaaPoista
 9. 16:50 Yhteisvastuukeräys
  Vaimo vasten tahtoaan. LRA-kapinalliset kaappasivat 12-vuotiaan Gracen ja surmasivat hänen perheensä. Gracesta tuli sissijohtajan orjavaimo lähes 15 vuodeksi.

  VastaaPoista
 10. 20:00 Muslimielämää
  Oppilaat aloittavat muslimielämän irakilaissyntyisen Haider Al-Hellon ja mentoreiden johdolla. Heidät viedään kylmiltään shiiamoskeijan perjantairukoukseen. Kuinka ryhmältä onnistuu elämä ilman alkoholia ja sianlihaa?

  VastaaPoista
 11. 22:05 Uhma
  Defiance/USA 2008. Tosipohjainen sotaelokuva juutalaisveljeksistä, jotka Valko-Venäjän saksalaismiehityksen aikaan pakenivat metsiin partisaaneiksi. O: Edward Zwick. N: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell.

  VastaaPoista
 12. 19:00 Alice Sommer Herz - Kaikki on lahjaa
  Nykyisin 108-vuotiasta Alice Sommer Herziä pidetään vanhimpana elossa olevana juutalaisten joukkomurhasta selviytyjänä. Hän toimi Theresienstadtin keskitysleirin pianistina. Tuottaja: Christopher Nupen.

  VastaaPoista