tiistai 29. marraskuuta 2011

YLE - MEDIA-JUUTALAISTEN KÄTYRITYle Teema,29.11.2011, klo 21.45 Historia: Hitlerin kätyrit (K13)
13/13. Puolisotilaalliset poliisijoukot. Itä-Euroopassa natsit hyödynsivät syvälle juurtunutta juutalaisvihaa ja värväsivät paikallisia joukkoja tappamaan juutalaisia. Myöhemmin osastot sulautettiin Saksan armeijaan.

3 kommenttia:

 1. 17:00 Kike like me - Juutalaisena maailmasssa
  Kike like me!, Kanada 2007. . Ohjaaja Jamie Kastnerin dokumentti omasta juutalaisuudestaan. Siitä, miten ihmisten suhtautumiselle käy, kun he kuulevat toisen olevan juutalainen.

  VastaaPoista
 2. Tänään:

  21:50 S'brent - se palaa
  1979. Seela ja Elis Sella esittävät toisen maailmansodan aikaisia juutalaisia gettolauluja taistelusta ja rakkaudesta. Laulut ovat peräisin Puolan ja Baltian alueelta. O: Eija-Elina Bergholm. TV2 Teatteritoimitus.

  VastaaPoista
 3. 08:05 Tavarataivas?
  Identiteettimme rakentuu kuluttamisen ympärille. Mutta kumpi kestää pidempään: maailman luonnonvarat vai palammeko loppuun ennen sitä, turhien tavaroiden keskelle? T: MundoVision, Kanada.

  Tämän ohjelman tarkoitus on kertoa meille länsimaalaisille, että olemme niin rikkaita, että ostamme valtavasti tarpeettomia tavaroita.
  Tämän aivopesun jälkeen on helpompaa pidättää rahoja länsimaalaisten palkoista verojen muodossa kehitysmaalaisten ruokkimiseen, jotka eivät pysty elättämään itse itsensä.

  VastaaPoista