keskiviikko 9. marraskuuta 2011

YLE TOIVOTTAA EPÄSUORASTI: MAMUT TERVETUOLOA!TV2, 9.11.2011, klo 22.05 Silminnäkijä: Mamut tervetuloa! Havumetsien, erämaiden ja jääkarhujen maa ottaa avosylin vastaan satoja tuhansia maahanmuuttajia joka vuosi. Mitä Kanada opettaa? Toimittaja Eero Ojanperä.

Mielenkiintoista miten vasemmistolaisista painotuksistaan tunnettu Puna-Ylen toimittaja Eero Ojanperä ei meinaa pysyä housuissaan, kun saa ylistää kapitalismin ytimessä olevan talouskasvun autuutta. Kolmannen maailman henkisten voimavarojen siirtäminen Kanadaan talouskasvun nimissä on herkkua niille, jotka haluavat, että maan ja kulttuurin luoneet valkoiset eurooppalaiset voidaan tällä verukkeella syrjäyttää ja sulauttaa globaalin enemmistön valtamereen. Marxilaisuudella vuosikausia turhaan päätään hakanneet toimittajat ovat aatteensa romahduksen jälkeen löytäneet uuden välineen, jolla tuhota vihaamansa porvarillinen länsimainen kulttuuri. Heille talous on yhdentekevää, mikäli sillä voidaan vain propagandistisesti perustella eurooppalaisten syrjäyttäminen ei-valkoisilla.

Suomessa fanaattisimmat monikultturistit ovat posket leimuten lyöneet pöytään aina Kanada-kortin, kun on esitetty kysymys, miksi monikulttuurisuus ei toimi missään (länsi)maassa. Tv-dokumentti on rakennettu tämä kortin varaan, mutta se vääristelee siinäkin totuutta, kun se keskittyy vain harvaanasutun ja työvoimapulasta kärsivän Manitoban alueen tilanteeseen. Muualla Kanadassa ja varsinkin maan suurkaupungeissa lainsäädännöllisellä pakkointegraatiolla toteutettu monikultturismi ei ole toiminut sen paremmin kuin muissakaan onton talousajattelun varassa toimivissa länsimaissa. Esimerkikisi meille suomalaisille tutut somalit ovat samanlainen "rikkaus" Kanadassa kuin täällä. Lisäksi Kanada tunnetaan läntisellä pallonpuoliskolla nimellä "Amerikan Ruotsi", eikä tämä nimi ole todellakaan siellä suunnalla mikään mairitteleva ilmaus.

Kanadassa sanavapaus on suureen etelänaapuriin verrattuna olematon. Mielivaltainen viharikoslainsäädöntö, joka on luotu vain kulttuurin luoneen valkoisen väestönosan alistamiseksi, on jopa kryptisempi kuin ruotsalainen lainsäädännön irvikuva. Tällaista pehmeää pakkovaltiota Yle yrittää sitten markkinoida katsojille ikään kuin ratkaisuna ongelmaan, joka ei ole ratkaistavissa! Ainoa ratkaisu Suomessa ja muualla Euroopassa olisi luopua yhteiskuntaa hajottavasta ja pakolla ylläpidetystä monikulttuurikokeilusta. Nykyisen romahdusmaisen taloustilanteen alla tämän luulisi olevan selvää jo kovapäisemmällekin puna-Ylen toimittajakunnalle. Jos tämä on toimittajille liian vaikea yhtälö ymmärtää, Ylen johto voisi potkaista nämä kiiluvasilmäiset varttihullut pois ja palkata tilalle objektiivisia kansalaismielipidettä ymmärtäviä toimittajia. Kiitos.

Ylen oma mainos ohjelmasta tässä.

5 kommenttia:

 1. Tuo ohjelma oli todella informaatioköyhä räpellys. Luulisin, että muutkin katsojat olisivat odottaneet tietoja kuinka paljon ja millä perusteella pakolaiset tai työperäiset saavat sosiaalitukia.

  Myöskään yhteen provinssiin keskittyminen ei auttanut kokonaisuuden avaamista.

  VastaaPoista
 2. 20:00 Historia: Hitlerin kätyrit
  10/13. Anton Mussert, Hollanti. Anton Mussert oli Hollannin natsipuolueen johtaja, jonka toimet ovat maan virallisesta historiasta pyyhitty pois. Vainojen ollessa pahimmillaan juutalaisista maksettiin jopa tapporaha.

  VastaaPoista
 3. 21:00 Suomen historian myytit : Suomalainen sotilas
  Kuinka Väinö Linnan Tuntematon sotilas on vaikuttanut kuvaamme suomalaisesta sotilaasta? Sonja Kailassaaren johdolla puretaan kuvaa sotilaista ja sodasta, jossa Sonjan isoisä Felix Forsman oli mukana kuvaajana.

  VastaaPoista
 4. 15:50 Dokumenttiprojekti: Kerjäläiselokuva
  Ohjaaja Hanna Maylett seuraa suomalaisten ja Romanian romanikerjäläisten kohtaamisia ja joutuu yhä uudestaan muuttamaan ajatteluaan. Tuotanto Avanton Productions Oy 2011.

  13:10 Pieni moskeija preerialla
  Sormuksen ritari. Onko Amaar saanut tarpeekseen laumastaan? Häipyykö armas imaami lopullisesti sinne mistä tulikin, ja kuinka miehen paikka täytetään?
  13:32 Pieni moskeija preerialla
  Paikkaasi on kyselty. Amaar on saanut pohtimisensa päätökseen: hän haluaa palata Mercyyn. Perillä odottaa ikävä yllätys: kun kissa on poissa, mitä tekevätkään hiiret?


  18:25 Historia: Me eurooppalaiset
  3/6. Sota ja rauha - 1600-luku. Euroopan uskonnolliset jännitteet purkautuivat vuonna 1618 alkaneeseen 30-vuotiseksi sodaksi. Julma sota sai Hugo Grotiuksen luomaan sodan kansainvälisen oikeuden perusteet.

  VastaaPoista
 5. 22:10 Kovaa peliä Kööpenhaminassa Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.
  Radikaali tanskalainen vasemmistoryhmittymä teki 1980-luvulla aseellisia ryöstöjä. Draama perustuu tositapahtumiin ja jutun ratkaisseen komisario Björn Moosin muistelmiin. 5/5

  20:45 Tarinateltta
  Tarinateltassa tänään vihaa ja rakkautta sekä tarinoita Afganistanista. Kertojina S. Laukkanen, Ahmad Jalil Moradi, Sami Kero ja Niklas Meltio. Isäntänä Benjamin Oroza.

  22:05 Dokumenttiprojekti: Minä ja kidnappaajani
  Mark Henderson kidnapattiin Kolumbiassa 101 päivän ajaksi. Viiden vuoden kuluttua hän palasi tapaamaan kidnappaajaansa. Ohjaaja Mark Henderson. Tuotanto Renegade Pictures, Iso-Britannia 2009

  23:10 Silminnäkijä: Mamut tervetuloa!
  Havumetsien, erämaiden ja jääkarhujen maa ottaa avosylin vastaan satoja tuhansia maahanmuuttajia joka vuosi. Mitä Kanada opettaa? Toimittaja Eero Ojanperä.

  12:35 Silkkitie
  Osa 24/30: Samarkandin loisto. Aleksanteri Suuren aikoina Samarkand oli Silkkitien tärkeimpiä kaupunkeja. Nykyisessä Uzbekistanissa sijaitseva kaupunki eli suurimman loistonsa aikaa 1300-luvulla.

  17:00 Suomen historian myytit : Suomalainen sotilas
  Kuinka Väinö Linnan Tuntematon sotilas on vaikuttanut kuvaamme suomalaisesta sotilaasta? Sonja Kailassaaren johdolla puretaan kuvaa sotilaista ja sodasta, jossa Sonjan isoisä Felix Forsman oli mukana kuvaajana.

  VastaaPoista