tiistai 17. elokuuta 2010

Yle: Islam on ratkaisu länsimaiden ongelmiin

Ylen uusi ohjelma:

Muslimielämää

perjantaisin alkaen 27.8. klo 21.00

Suomi kärsii länsimaisista ongelmista. Alkoholi virtaa, ihmiset ovat masentuneita, ja avioliitot hajoavat. Osa meistä elää tosin. Nopeasti kasvava vähemmistömme, muslimit. Voisiko ratkaisu Suomen haasteisiin olla islam?
Yle siis suosittelee suomalaisille islamiin kääntymistä ratkaisuna alkoholismiin, masennukseen ja avioeroihin.

Ylen mukaan "osa meistä" elää toisin: "Nopeasti kasvava vähemmistömme, muslimit." Tässä siis katsotaan, että muslimit ovat osa meistä. Lähes kaikki Suomessa asuvat muslimit ovat kuitenkin maahanmuuttajia. Muslimit eivät ole suomalaisia, vaan Suomessa asuvia ulkomaalaisia. He eivät siis todellisuudessa ole "osa meistä".

Yle kuitenkin muotoilee asian ikään kuin muslimit olisivat osa Suomen kansaa. Tämä on kansallisen identiteetin vääristelyä. Suomalaisvastaiseen propagandaan kuuluu tällainen ajatus, että kaikki Suomessa asuvat ihmiset, ml. somalit ja arabit, ovat ihan yhtä suomalaisia. Tämä on suomalaisuuden vääristelyä; jos ihminen tulee automaattisesti suomalaiseksi yksinkertaisesti asumalla Suomen rajojen sisäpuolella, suomalaisuuden käsitteellä ei ole enää mitään merkitystä. Mitään suomalaiskansallista kulttuuria ei tämän logiikan mukaan ole olemassakaan.

On myös perverssiä ensin puhua alkoholismista, masennuksesta ja avioeroista ja sitten sanoa muslimien elävän toisin - ikään kuin muslimeilla itsellään ei olisi masennusta tai muita mielenterveysongelmia. Alkoholia muslimit eivät periaatteessa käytä, koska uskonto kieltää sen. Monet muslimeiksi itseään kutsuvat henkilöt kuitenkin todellisuudessa juovat alkoholia. Islam ei ole mikään taikalääke alkoholismiin. Jos ihminen haluaa lopettaa juomisen, hän voi lopettaa sen kääntymättä muslimiksi. Jos taas ihminen on alkoholisti, muslimiksi kääntyminen ei paranna häntä. Yle kuitenkin puhuu muslimeista vastakohtana alkoholisteille ikään kuin ihminen automaattisesti raitistuisi ryhtyessään kutsumaan itseään muslimiksi.

Yle siis tekee täysin epäuskottavaa ja suorastaan taikauskoista propagandaa islamin puolesta.

Ohjelman esittelyssä Suomen sanotaan kärsivän "länsimaisista ongelmista". Tässä siis annetaan ymmärtää, että alkoholismi, masennus ja avioerot ovat kaikkien länsimaiden ongelmia. Suomen ongelmat siis johtuvat länsimaisesta kulttuurista. Ratkaisu on länsimaisesta kulttuurista luopuminen ja islamin omaksuminen. Yle siis levittää vihapropagandaa koko länsimaista kulttuuria vastaan. Yle väittää, että islam on parempi kuin länsimainen sivilisaatio.

Kuusiosaisessa sarjassa Muslimielämää seurataan, kuinka irakilaissyntyinen shiia-vaikuttaja Haider Al-Hello, sekä sunnalaiset mentorit, islamin opettaja Isra Lehtinen ja Syyriasta lähtenyt uskonoppinut Anas Hajjar opettavat joukolle ummikkoja, mistä islamissa oikein on kyse, ja kuinka Koraanin mukaan eletään.


Muslimit siis opettavat suomalaisille, mitä islam määrää.

Minäpä voin kertoa esimerkin siitä, miten islamin oppien mukaan pitää elää.

Muslimit tunnetusti pakkonaittavat pikkutyttöjä isänsä tai isoisänsä ikäisille miehille. Tämä on islamin mukaan sallittua, koska islamin perustaja Muhammad itse raiskasi "vaimokseen" ottamansa 9-vuotiaan tytön ollessaan yli 50-vuotias. Nämä muslimien harrastamat lapsenraiskaukset ("avioliitot") johtavat vaginan ja anuksen välissä olevan ns. välilihan repeämiseen, koska esim. 9-12-vuotias pikkutyttö ei anatomisesti kestä sukupuoliyhdyntää aikuisen miehen kanssa. Tämä välilihan repeäminen tarkoittaa sitä, että peräaukosta emättimeen kulkee yhtenäinen, vuotava avohaava.

Kaikki suomalaiset poliitikot kannattavat muslimien maahanmuuttoa ja vaativat kansalta suvaitsevuutta muslimeja kohtaan; tämä välilihanrepeämisjuttu pitäisi kertoa kaikille noille suvaitsevuutta vaativille mielipuolille. Kaikilta poliitikoilta pitäisi kysyä, miksi he suhtautuvat "suvaitsevasti" noita lapsenraiskaajia kohtaan.

Tätä Yle ei tietenkään koskaan kysy yhdeltäkään poliitikolta. Yle ei koskaan esitä kenellekään mitään kriittisiä kysymyksiä islamista.

Yle ei kerro katsojille, että muslimit pakkonaittavat pikkutyttöjä aikuisten miesten raiskattavaksi. Yle ei kerro, että tämä on islamin mukaan oikein. Yle ei ke rro, että islamin perustaja Muhammad raiskasi 9-vuotiaan tytön ollessaan yli 50-vuotias mies. Islam on pedofiiliuskonto, mutta tätä Yle ei kerro. Yle ei halua katsojien tietävän, millainen uskonto ja ideologia islam oikeasti on.

Islamkokeiluun on lähtenyt homosuhteessa elävä dj-baarinomist aja Antti Eho, teologiaa opiskeleva kristitty Krista Autio, maahanmuuttovastainen entinen taksikuski Pasi Hallikainen, stripteasetaiteilija Kirsikka "Geronima" Kelloniemi sekä maailmanmatkaaja, sijaisopettaja Eija Törmä.


Yle ei kerro, että islamin mukaan homoseksuaalisesta kanssakäymisestä on rangaistuksena kuolemantuomio. Yle palkkaa tv-ohjelman esiintyjäksi homon, joka kokeilee islamiin kääntymistä. Yle siis antaa katsojilleen tahallaan sen kuvan, että islam ei ole ristiriidassa homoseksuaalisuuden kanssa. Todellisuudessa muslimit tappaisivat tuon homon, jos saisivat päättää.

Yle palkkaa stripparin kokeilemaan islamiin kääntymistä. Tämä taiteilijanimellä Geronima esiintyvä strippari on tämän näköinen:Jos muslimit saisivat päättää, he haukkuisivat tuota naista huoraksi, joukkoraiskaisivat hänet ja sen jälkeen kivittäisivät hänet kuoliaaksi tai heittäisivät happoa hänen kasvoilleen.

Tätä Yle ei kuitenkaan kerro. Yle kertoo, että islam on ratkaisu länsimaiden ongelmiin.

Miksi Yle tekee tällaisia ohjelmia?

Miksi Yle valehtelee islamista?

Miksi Yle antaa tahallaan täysin väärän kuvan siitä, mitä islam on?

Kuka tekee tuollaisia ohjelmia?

Tuotanto: Tarinatalo Oy, vastaava tuottaja Kari Tervo, tuottaja Heli Koskela.

Ohjaus Heli Koskela.

Toimittaja Laura Savolainen.Miksi nämä ihmiset halusivat tehdä tuollaisen ohjelman?

Miksi Yle maksaa rahaa tuollaisen ohjelman tekemisestä?

Kuka Ylessä on tehnyt päätöksen tuollaisen ohjelman tilaamisesta? Kuka haluaa käyttää tv-lupamaksurahoja eli veronmaksajien rahoja tuollaisen valheellisen islam-propagandan tekemiseen? Mikä motiivi ihmisillä on valehdella tuolla tavalla? Mitä hyötyä tuon ohjelman tekijät (Kari Tervo, Laura Savolainen, Heli Koskela) ja tilaajat (ohjelman rahoituksesta ja lähettämisestä päättäneet Ylen pamput) kuvittelevat saavansa tuollaisesta valehtelusta? Mitä motiivia heillä on moiseen?


***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

4 kommenttia:

 1. Tuota, tää oli kyllä äärettömän hienosti kirjoitettu Mikko. Kompoti komps.

  -Saila

  VastaaPoista
 2. Tosi asiaa!
  Hyviä kysymyksiä!
  Tietoista ajattelun ohjausta siis Yleltä?
  Joskus sitä nimitettiin aivopesuksi.
  Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Muslimielämää perustuu englantilaisen tuotantoyhtiön Wildcardin formaattiin "Make me a muslim". Koska ohjelman taustalla vaikuttaa kansainväliset voimat on ohjelmaa levitetty kaikkialle valkoiseen maailmaan, jotta valtaväestö saataisiin pehmitettyä monikultturismille.

  VastaaPoista
 4. YLE:n versiossa nämä mentorit ovat kuitenkin eurooppalaistumismyönteisiä, eivätkä siis ilmeisesti ole sitä mieltä, että poliittisesti Suomen tai muun valtion pitäisi mennä sharia-lakeihin päin. Ainakaan näin kahden jakson jälkeen ei näyttäisi sellaista olevan tuossa takana.

  Lisäksi tosiaan kyseessä on valmis formaatti, yksinkertainen reality-sarja pienen info-tagin kanssa. Paksua huttua se on minustakin alkaa inttämään, että koraanin naista lyömään kehoittava kohta olisi vain vika käännöksessä ja että se olisi joskus aiemmin merkinnyt jotain vähemmän väärää. Paksua myös inttää homoseksuaalien oikeuksista harrastaa seksiä keskenään. Onhan tuo nyt selvästi eri harrastaa anaaliseksiä aikana, jolloin hygieniataso oli erilainen kuin nykyään. Sama juttu Raamatussa.

  En pidä kauheasti tuosta pedofilian ja Muhammedin yhdistämisestä toisiinsa - tunteisiin voi vedota islamin suhteen muutenkin ja olet keskittynyt tässä kirjoituksessasi liiaksikin siihen.

  Oletko edes tietoinen perussuomalaisen (miehen) mielipiteestä homoseksuaaleja kohtaan? Monia homomiehiä hakataan kuoliaaksikin asti ihan ilman islamiakin ja myös kristittyjen "luonnottomuuden" syyn varjolla.

  Myös Geronima suomalaismiehen silmissä haukuttaisiin huoraksi ja pidettäisiin huonona naisena, koska on valinnut hyvin marginaalisen, seksuaalisuuteen ja joidenkin mielestä prostituutioon viittaavan ammatin. Myös vähiin pukeutuvia raiskataan länsimaissakin ja vähäpukeisuuden ajatellaan "kerjäävän" sitä.

  Suosittelen lukemaan vaikka Koraanin kannesta kanteen ensin ja sitten kirjoittamaan enemmän analyyttisen ja vähemmän raivoavan arvostelun islamista. YLE Areenasta myös löytyy vielä kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot, että voit sieltä tarkistaa kritiikkisi kohteen. Sekin on ilmeisesti jäänyt väliin. :)

  VastaaPoista