keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

TRUMPIN TVIITTIKOHUN JOHTOPÄÄTÖKSET: KAIKKI OVAT RASISTEJA TAI SITTEN EI KUKAAN


Amerikan itärannikon punaliberaalia valtamediaa seuraamalla 
Yle on parin viime päivän aikana revitellyt presidentti Donald Trumpin tviittiä, jossa hän kehotti valkoista Amerikkaa vihaavia Demokraattien kongressiedustajia Alexandria Ocasio-Cortezia, Ayanna Pressleytä, Rashida Tlaibia ja Ilhan Omaria palaamaan takaisin etnisiin kotimaihinsa. Selkäydinreaktiolla toimivat punaliberaalit Demokraatit ja mediat kuten kaukaisen Suomen Yle alkoivat tietenkin huutaa rasismia kun eivät muutakaan keksineet. 

Yllättävää kyllä, Yleisradio uutisoi myös Trumpin vastineesta, jossa hän sivuuttaa koko väitetyn rasismin ja keskittyy itse asiaan, muukalaistaustaisten kongressiedustajien Amerikka-vihaan.  Uutisessa Trump vastasi rasistisiksi tuomittujen tviittiensä nostattamaan arvosteluun: He vihaavat maatamme ja rakastavat vihollisiamme presidentti perustelee tviittiään tarkemmin:
– Nämä ihmiset vihaavat maatamme. He vihaavat sitä mielestäni intohimoisesti. He rakastavat Yhdysvaltain vihollisia, kuten al-Qaidaa, Trump väitti Made in America -tilaisuudessa Valkoisessa talossa.  
– Jos et ole onnellinen täällä, voit lähteä, Trump toisti kohua herättäneessä tviitissä esittämänsä kehotuksen. 
Tviiteissään Trump kehotti demokraattien naiskongressiedustajia palaamaan "niihin korruptoituneisiin maihin, joista he ovat tulleetkin".
Vasemmistoliberaali valtamedia katsoo globaalin värillisen enemmistön olevan lähes kaikessa kritiikin ulkopuolella, koska ikävien totuuksien ääneen sanominen voisi traumatisoida näiden miljardimassojen etujen ajajia länsimaissa. Loukkaantumisen kynnys on vain madaltanut, sillä kolmannen maailman valittaville elintasosaalistajille annettu kehoitus poistua maasta nähdään vasemmistoliberaalien kuplassa merkkinä paholaismaisesta rasismista. 

Tuoreessa Yle-uutisessa Edustajainhuone: Trumpin tviitit rasistisia – demokraattiedustaja käynnisti virkasyytemenettelyn presidenttiä vastaan kerrotaan kuinka demokraattien musta kongressiedustaja Al Green käynnisti virkasyytemenettelyn Trumpia kohtaan tämän tviittien takia. Greenin tuki kehitysmaataustaisille naiskongressiedustajille ei tullut yllätyksenä, sillä hän on aiemmin Houstonin NAACP:in johtajana tehnyt yhteistyötä hispaanojen kanssa valkoisten intressiä vastaan. Oman ja muiden värillisten rotujen häikäilemätön etujen ajaminen ei ole tälle mustalle etnosentristille rasismia paitsi silloin kun etnisessä nollasummapelissä edun saajina ovat  valkoiset:
– Yhdysvaltain presidentin ei pitäisi osoittaa tuollaista suvaitsemattomuutta. Hänen kommenttinsa ovat selvästi rasistisia. Kysymys onkin: mitä me teemme asialle? Green sanoi Washington Postille.  
– Suvaitsemattomuuden – tässä tapauksessa rasismin – sietäminen vain pitää sellaista yllä. Meidän ei pidä hyväksyä tällaista käytöstä presidentiltä, ja jos emme tee mitään, hän jatkaa.
Median vähemmistöinä esittämät värilliset ymmärtävät varsin hyvin, että syyllisyydentunteeseen ehdollistettujen länsimaalaisten suojaus pettää heti kun heitä aletaan syyttää rasismista. Siksi kaikki värillisten kannalta epäedullinen kritiikki ja politiikka kannattaa leimata rasismiksi, jolloin syyttävä argumentti voidaan kääntää päälaelleen. Kehitysmaalaisten etujen mukaista on, että kleptoparasitismiin perustuva vapaa ja rajaton "maahanmuutto" valkoisiin maihin nähdään perusoikeutena, johon puuttuminen on suurta syntiä eli rasismia. Siksi muukalaisista ja heidän etujen ajajistaan on lähes jumalanpilkkaa vaatia tulijoita palaamaan takaisin kotimaihinsa. Jos kerran maahanmuuttokysymyksessä on pakko nähdä jotain sortavaa, se löytyy pääasiassa ulkomaalaisinvaasiosta, joka rodullisena maahantunkeutumisena on rasismia kantaväestöä kohtaan.

Trumpin puhe korruptoituneista maista tulevista valittavista ulkomaalaisista osuu monellakin tapaa liberaalin kipupisteeseen. Heidän on vaikea tunnustaa se tosiasia, että kehitysmaiden laittomat ja lailliset onnenonkijat tulevat länteen vain siksi, etteivät he pysty omissa maissaan ylläpitämään hyvinvointia luovaa modernia teknokulttuuria. Sitä paitsi huomattava osa tulijoista elää kantaväestöltä saaduilla tulonsiirroila, josta kiitoksena monet heistä raiskaavat ja ryöstävät varallisuutta luovia hyväntekijöitään eli veronmaksajia. Oma lukunsa on näiden etnisten ryhmien poliittiset edustajat, jotka Trumpin mukaan eivät tee muuta kuin lietsovat vihaa uutta kotimaataan kohtaan. 

Suomessa tätä ihmistyyppiä edustaa ehkä näkyvimmin Ylen medialemmikki Maryan Abdulkarimin, jonka ydinosaamista on syyttää suomalaisia (joita ei hänen mukaansa ole olemassakaan) rasismista kuten hänen kirjoittaa ties monennettako kertaa viimeisimmässä kolumnissaan Somali. Häntäkin voisi Trumpin innoittamana kehottaa ystävällisesti palaamaan etniseen kotimaahansa, pois täältä kurjien rasistien eli valkoisten keskuudesta. Somaliassa hän voisi sitten luoda samanlaista taloudellista lisäarvoa kuin täälläkin ts. kirjoittamalla valitusvirsiä Suomesta ja antamalla niistä haastattelulausuntoja sikäläiselle medialle.

Ulkomaalaisten palauttamisvaatimusta ei koeta mediassa ja vasemmistoliberaalien keskuudessa tietenkään pöyristyttävänä silloin kun värilliset karkottavat keskuudestaan toisia värillisiä. Tästä tarjoaa kuvaavan esimerkin tänään ilmestynyt Ylen uutinen Intia aikoo karkottaa maasta kaikki luvattomat siirtolaiset – kampanja koskee miljoonia ihmisiäjossa ei mainita sanallaan rasismia tai muukalaisvihaa. Silti uutinen ilmentää hyvin sitä tosiasiaa, että eri kultuurien ja etnisten ryhmien eriytyminen eli "rasismi" on universaali ilmiö. 

Koska etnis-kulttuurista itsesuojelua harjoittavat kaikki, on jokseenkin typerää puhua rasismista ikään kuin se olisi poikkeuksillista ja vain eräiden ryhmien harjoittamaa. Valitettavasti vihamielisen "kalergi-eliitin" ideoita noudattava hegemoninen valtarakenne on iskostanut länsimaalaisiin olettamuksen rasisteista lähtökohtaisesti vain valkoisina. Tämä indoktrinaatio on niin syvällä, ettei uutisissa tarvitse mainita erikseen valkoinen rasisti, koska rasisti on tullut merkitsemään implisiittisesti pelkästään valkoista henkilöä. Tämä jos mikä on rasistinen mielikuva valkoisista, semminkin kun tilastotiedot kertovat valkoisten olevan tosiasiallisesta vähiten "rasisteja" koko maailmassa.

Moraalisella omahyväisyydellään itsensä tärvelleen länsimaisen lukeneiston olisi jo syytä astua luolastaan ja nähdä rasismi positiivisena, universaalina, luonnollisena ja inhimillisenä piirteenä, joka on taannut ihmiskunnan geneettisen ja kulttuurisen monimuotoisuuden. Rasismista moraalisena absoluuttisena pahana pitäisi luopua kokonaan, sillä sellaisena "poikkeuksena" sitä ei ole olemassa. Toimittaja Riitta Kylänpään Tieto-Finlandialla palkitussa Pentti Linkola -elämänkerrassa Ihminen ja legenda maahanmuuttovastaisen syväekologin mukaan rasismia ei ole olemassa. ”On aina ollut päivänselvää, että vierasta vierastetaan. Muuten meillä ei olisi kansakuntia, kieliä ja murteita.”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti