maanantai 6. toukokuuta 2019

YLE JA YK SIIVUUTTAVAT TÄYSIN VÄESTÖRÄJÄHDYKSEN VAIKUTUKSEN LUONNON TUHOUTUMISEEN


Ylen tiedeuutiset pitävät paikkaansa enimmäkseen vain siinä kohtaa kun niissä viitataan tutkimusten tilastollisiin tosiasioihin. 
Näistä suhteellisen arvoneutraaleista tutkimustuloksista vedetyt johtopäätökset ja toimenpide-ehdotukset ovat sen sijaan lähes poikkeuksetta yksipuolista ideologista junttaamista. Tästä on osoituksena tänään ilmestynyt Yle-uutinen Synkkä YK-arvio valmis: Luonnon tila heikentyy nyt ennennäkemätöntä vauhtia – kolmannes maapallon luonnosta tuhoutuu vuoteen 2050 mennessä.

Toimittaja Kari Ikävalkon kirjoittama juttu näyttää alussa melko neutraalilta ja järkevältä. Esimerkiksi toisen alaotsikon toisessa kappaleessa viitataan kansainvälisen ilmastonmuutospaneelin raporttin ilmastonmuutoksen tilanteesta. Kaikki on vielä siinä vaiheessa kunnossa kun Ikävalko mainitsee raportin arvion uhanalaisista lajeista:
Arvion mukaan joka kahdeksas tunnetuista 8 miljoonasta lajista on uhanalainen. Satojen tuhansien lajien häviämisvauhti jatkuu, jos muutosta ei saada hidastettua tai pysäytettyä. Tutkijoiden arvioiden mukaan vähintään yli kolmannes maapallon luonnosta on tuhoutunut vuoteen 2050 mennessä.
Looginen nyrjähdys alkaa näkyä hieman myöhemmin Ikävalkon kirjoittaessa ihmisen ruuantuotannon kasvusta:
Tutkijoiden mukaan luonnon tuhoon on tähän mennessä vaikuttanut eniten ruoantuotanto niin maalla kuin merellä. Myös metsätalous, teiden ja muiden väylien rakentaminen sekä kaupungistuminen ovat tuhonneet elintilaa kasveilta ja eläimiltä. Ihminen on vallannut ja muuttanut omaan käyttöönsä kolme neljännestä maa-alasta ja lähes yhtä paljon meristä luonnolle kohtalokkain seurauksin.
Lainaus olisi kohdallaan, jos Ikävalko liittäisi yhtälöön ihmisten määrän rähjähdysmäisen kasvun viimeisen 50 vuoden aikana. On nimittäin selvää, että ihmisen tuhoama elintila kasveilta ja eläimiltä ei johdu yksinomaan yksittäisen ihmisen kulutuksen kasvusta, vaan vielä voimakkaan kuluttajien määrän kasvusta. 

Nopeimmin ihmisliha on lisääntynyt Aasiassa ja Afrikassa. Tämä ihmismassa on de facto vienyt elintilaa eläin- ja kasvilajeilta toisin kuin vasta viimeiset 10 vuotta hoettu tuleva ilmastonmuutos. Valtamedian agendaa ajavien tiedemiesten patenttiselitykseksi tullut Ilmastonmuutos on lopulta vain väestöräjähdyksen yksi monista seurauksista. Jutussaan toimittaja Ikävalko kääntääkin koko asian päälealleen ja näkee ongelman ytimenä ainoastaan (länsimaalaisten) kulutuksesta johtuvan oletetun ilmastonmuutoksen:
Kokouksessa tehtiin arviot siitä, miten ilmaston lämpeneminen vaikuttaa kasvi- ja eläinkuntaan. Pariisin sopimuksen mukainen alle kahden asteen lämpeneminen lisää sukupuuton uhkaa ja muutoksia luontoon 5 prosentilla, mikä voisi tarkoittaa useiden satojen tuhansien uusien lajien katoamista maapallolta.
Koska ilmastonmuutospaneeli sen enempää kuin Ylen toimittaja ja hänen haastattelemansa Suomen Luontopaneelin puheenjohtaja Janne Kotiaho eivät mainitse Afrikan väestöräjähdystä, saadaan luonnonsuojelun toimenpide-ehdotukseksi vain välillisten verojen korottaminen länsimaalaisille:
Pariisissa tehtiin myös arvioita siitä, mitä uusia keinoja ja tapoja tarvitaan, jotta lajikatoon voidaan vaikuttaa. Arviossa päädyttiin siihen, että nykyiset keinot, kuten erilaiset suojeluohjelmat ja kestävän kehityksen sitoumukset eivät riitä. 
– Ympäristölle haitalliset tuet pitää poistaa ja kulutuksen puolella tuotteet, jotka ovat haitallisia ympäristölle tulevat kalliimmaksi, jotta niiden kulutus pikkuhiljaa vähenee, Kotiaho kertoo kokouksessa esille nousseista ehdotuksista.
On totta, että länsimailla on tietty erityisvastuu, mutta se ei johdu niinkään kulutuksesta vaan humanitaarisesta avusta, joka on kasvattanut keinotekoisesti Afrikan väestöä kestämättömiin mittoihin. Ja aivan kuin tämä ei vielä riittäisi, länsimaalaiset lisäävät globaalia ympäristörasitetta päästämällä mustan Afrikan ylijäämäväestöä korkean kulutustason kotimaihinsa. Tätä ekologista ongelmaa tiedekommunisti Janne Kotiaho ei huomioi mitenkään, vaan hän jaksaa syyllistää ainoastaan pientä suomalaispopulaatiota hyvinvoinnistaan:
– Me suomalaiset olemme ihan kärjessä koko maapallon tuhoamisessa. Meidän kulutuksemme, elämäntapamme ja valintamme aiheuttavat hirvittävän paljon haittaa ympäri maailmaa. Me olemme ulkoistaneet haitan muualle ja asumme sitten täällä lintukodossa.
Voi vain arvailla, minkälaista kompensaatiota tiedekommunistimme vaatii suomalaisilta. Ensimmäisenä lienee lintukodon muuttaminen afrikkalaisen kolonisaation pohjoiseksi sillanpääasemaksi, koska kyseenalaistamaton ilmastonmuutos ja "ilmastopakolaisuus". Vastaavasti kulutustuotteiden veronkorotuksesta kerätty voitto siirettään lyhentämättömänä eteläisen pallon puoliskon maiden "ilmastotalkoisiin". 

Tätä kaikkea varten pitää olla tietenkin ylikansallinen organisaatio, joka on valmis toteuttamaan 2000-luvun kommunistisen ohjelman ilmastonmuutoksen tekosyyllä. Ei ole mikään salaisuus, että tiedekommunistien toiveissa tällaisenä organisaationa toimisi alkuun YK.

                                               
                                                       *********************************TV1, maanantai 6.5.2019, Historia: Ihmistarhat 

Yli sadan toista maailmansotaa edeltäneen vuoden ajan vieraita rotuja edustavia ihmisiä esiteltiin eläinten rinnalla messuilla, näyttelyissä ja eläintarhoissa. Dokumentissa tutustutaan tähän vaiettuun palaan historiaa. HD ohjelmatekstitys (suomi) 54 min.

Ylen maanantain Historia-dokumentissa olisi taas tarjolla valkoista syyllisyyttä.

2 kommenttia:

 1. "Yli sadan toista maailmansotaa edeltäneen vuoden ajan vieraita rotuja edustavia ihmisiä esiteltiin eläinten rinnalla messuilla, näyttelyissä ja eläintarhoissa."

  Ajat ne on muuttuneet kyllä, sillä nykyään niitä esitellään telkassa ja leffoissa ja musavideoilla yms. Varmaankin mm just YLEssä. Hah.
  Kiitti.  P.s ja siis tiedän kyllä juu, että myös ilmeisesti Tsadin pää-rautatieasemalla ja niillä "huudeilla" eli nurkilla eli kulmilla eli seuduilla ja näin.
  Enkä malta olla sanomatta että, vaikkakaan kukaan ei PAKOTA, niin eittämättä näiden sekalaisten lajien urokset esittelevät kyllä yleisölle mm oletetun pitkää siitintään(?) ja muutenkin "esiintyvät" "kuin olisivat villissä viidakossa" ja heiluttelevat veitsiä, pitkien kalujensa ohessa, "kuin olisivat pelkkiä mölyäviä villejä" ja pomppivat itseään nöyryyttävästi "kuin jotkin vitun IDIOOTIT!!!" ylös-alas, mikä on "kuten Rasistit™ väittävät ja tuntevat ja hyvin tietävät" neekerin se primäärinen lahja. Hyppiminen.
  Pahuuden ja psykopaattisen tyhmyyden ja sen sellaisen ohella ja lisäksi siis.

  P.s 2 Saattavat myös paukuttaa rumpuja. Siinä samalla missä myös huonokuntoisia ja "vähäväkisiä" ohikulkijoita päin näköä ja "pataan" ja pyörivät mulkosilmiensä kellertävät valkuaiset näkyvillä jossakin transsissa - hortoillen kuin poissaolevat idiootit zombit jossakin Afrikkalaisen ihmissyöjäin kylän kuumehoureisimmilla festivaaleilla, keskikesän paahtavimmassa auringossa, kuumimpana ja kiimaisimpana tuntina.

  Kiitti.

  VastaaPoista