torstai 25. huhtikuuta 2013

YLE ANTAA MEDIATILAA TAISTOLAISELLE VIESTINNÄN MANIPULAATTORILLEYle Radio 1:n Ykkösaamussa haastateltiin tänään Tampereen yliopiston viestinnän ja median tutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja Pentti Raittilaa, joka oli kovasti huolissaan "vihapuheesta", varsinkin sellaisesta, joka kyseenalaistaa  poliittisen diskurssin vasemmistolaisen hegemonian. Hän yhdistää verkossa vielä toistaiseksi sensuroimattoman "vihapuheen" sotapropagandaan:
Se on ollut hyvin systemaattista vihan lietsomista toista kansaa kohtaan. Sillä on luotu maaperää sille, että ihmiset saadaan tekemään väkivaltatekoja toisia kohtaan sodassa.

Miksi Raittila puhuu sotapropagandan kohdalla vain kansasta, sillä olleessaan nuori taistolainen hänen kaltaisensa puhuivat luokasta ja luokkasodasta täysin vapaasti ja ylpeyttä tuntien. Vai onko niin, että silloin kuin itse itsensä "nuorison parhaimmistoksi" nostanut porukka haastoi 1970-luvulla yhteiskuntaa, heidän puheensa ei ollutkaan vihapuhetta vaan "kritiikkiä" - samaan tapaan kuin Maon kulttuurivallankumouksessa. Nyt kun sinipaidat ovat itse vallassa ja hegemonisessa asemassa yliopistoissa ja mediassa, heidän kannattamansa politiikan kritiisoiminen onkin muuttunut "vihapuheeksi". Tällaisessa tilanteessa vihapuhe tarkoittaa kaikkea sitä, josta kulttuurimarxilaiset viidennen kolonnan venkulat eivät satu pitämään.

Raittilan huoli "vihapuheesta" on helppo ymmärtää kun tietää mitä hän on puuhastellut punaisen yliopiston suojatyöpaikassaan viime vuodet. Herra vaikuttaa "tieteellisen" tuotantonsa perusteella fanaattiselta suomalaisvihaajalta, joka rasismi-tutkimuksen nimissä pyrkii syyttämään rasistisesti vain suomalaisia rasisteiksi ikään kuin petturieliitin maahan päästämät maahantunkeutujat eivät ajaisi omaa etnistä etuaan. Lista tämän "ex"-taistolaisen lahottajasienen tuotannosta tässä linkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti