keskiviikko 15. helmikuuta 2012

YLE VAATII EPÄOIKEUDENMUKAISESTI KAIKKIEN VALKOISTEN TUOMITSEMISTA


YLE TV 1, 15.2.2012, klo 19.00 Historiaa: Me vaadimme oikeutta

Vuonna 1960 neljä mustaihoista nuorta tuli suosittuun kahvilaan pyytäen itselleen palvelua. Kun pyyntö evättiin, alkoi kuukausia kestänyt rauhanomainen protesti, joka jäi Amerikan kansalaisoikeustaistelun historiaan.

---------

Kun keskiviikkoillan dokumenttipaikalla ei näytetä iän ikuisia natsi"dokumentteja", ne täytetään jollain muulla samanhenkisellä propagandalla. 1960-luvun Amerikan sisäpolitiikalla ei ole mitään tekemistä Suomen kanssa, mutta niin vain Yle haluaa esittää meille ehdoin tahdoin yhdentekevän ja yksipuolisen dokumentintapaisen, koska se palvelee valtion indoktrinaatiotehtaan suomalaisvihamielistä intressiä. Syyllistämällä jollain nyyhkytarinalla Amerikan valkoiset, voidaan pahantahtoisella yleistyksellä syyllistää kaikki valkoiset - myös suomalaiset. Näin toimii Ylen aivopesu.

Jos Yle haluaisi palvella suomalaisia tv-lupamaksujen maksajia, esittäisi se valistavaa informaatiota nyky-Amerikan mustien rasistisesta rikollisuudesta kuten mm. Flash mob -ilmiöstä.

Muiden läntisten medioiden tapaan myös Ylessä sana rasismi tarkoittaa kiertoilmaisua valkoisten vastaiselle rasismille. Toisin sanoen kun puhutaan rasismista tarkoitetaan rasistisesti vain valkoisia ja heidän "sisäsyntyistä moraalista pahuuttaan". Tosiasiassa mustat ja muut ei-valkoiset tekevät moninkertaisesti rodullisesti motivoituneita rikoksia valkoisia vastaan kuin toisin päin. Koska tämä on kiistämätön tosiasia, on Ylen vain valkoisten harjoittamaan sortoon keskittyvä ohjelmatarjonta tietoista harhaanjohtamista, todellisuuden vääristämistä eli suoranaista valehtelemista kansalaisille. Yle, te valehtelette!

Tarkemmat tiedot ohjelmasta tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti