keskiviikko 2. helmikuuta 2011

ERÄÄN TV-KANAVAN PSYKOPATOLOGIA
2.2.2011, klo 19.00 Historiaa: Suurmufti ja natsit
Vuonna 1921 Jerusalemin suurmuftiksi, muslimien hengelliseksi johtajaksi valittu Muhammad Amin al-Hussein oli kiivas antisemitisti. Hän löysi natseista helposti hengenheimolaisia ja asuikin Berliinissä sodan aikana.

Ylen edellisestä natsiaiheisesta ohjelmasta on jo vierähtänyt kokonaiset kaksi päivää ja kansalaiset ovat tänä aikana saattaneet ajatella muutakin kuin juutalaisten kohtaloita 60 vuoden takaa, mikä on oireellista ja josta on vain lyhyt matka Kuuteen miljoonaan ®. Onneksi annefrankkinsa lukeneet Airi, Tarja, Minna, Päivi ja Harri ovat olleet valppaina ja pitävät meidät myös tänään tiedostavina kansalaisina. Jos olet sitä mieltä, että natsiohjelmia tulee aivan liian vähän, voit lähettää Airilla ja kummppaneille palautetta: http://tv1.yle.fi/kanavan-yhteystiedot

PS... Osaa ne muutkin. Sillä aikaa kun Ylessä mietitään kuumeisesti mitä uutta natsittavaa kansalle tarjoaisi esittää JIM-kanava muistin virkistykseksi itävaltalaisen korpraalin tarinaa:

3.2.
21.00 JIM D Historia: Mitä tapahtui Hitlerille?

Hitlerin kohtalo on askarruttanut ihmisiä toisen maailmansodan päättymisestä asti. Onko mahdollista, että hän olisi päässyt pakoon ja löytänyt turvapaikan jostakin? Totuus selvisi lopullisesti vasta Neuvostoliiton arkistojen auettua. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti