maanantai 26. heinäkuuta 2010

Yle: Persujen vaalimanifestin takana ajatusrikollinen

Ylen tv-uutiset 24.7.2010:

Vaalimanifestin laatijat kuulostavat siloisilta, mutta silkkoakin löytyy sisältä.


Tämä on viittaus sananlaskuun moni kakku päältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä.

Silkko tarkoittaa pettuleipää. Ylen tv-uutisten mukaan siis Perussuomalaisten vaalimanifesti on siis samanlaista paskaa kuin pettuleipä. Yle siis haistattelee Perussuomalaisten vaalimanifestin laatijoille. Yle ilmoittaa tv-uutisissaan, että Perussuomalaisten vaalimanifesti on paskaa. Millä perusteella Yle katsoo asiakseen ottaa kantaa eduskunnassa istuvan ja eduskuntavaaleihin ehdokkaita asettavan puolueen vaaliohjelmaan?

Millä perusteella Yle esittää puoluepoliittisia kannanottoja?

Onko Yle puoluepoliittisesti sitoutunut? Jos on, mitä puoluetta Yle edustaa? Mitä puolueita Yle vastustaa? Millä perusteella? Miksi ihmisten pitäisi maksaa tv-lupamaksuja siitä, että toimittajat esittävät omia henkilökohtaisia mielipiteitään poliittisista puolueista?Ylen tv-uutiset 24.7.2010, jatkoa:

Ryhmässä on myös ehdokas, jota apulaisvaltakunnansyyttäjä epäilee kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Tämä nettikirjoittelusta islaminuskosta.

Kyseinen poliittisesti motivoitunut syyttäjä on siis nostanut syytteen ajatusrikoksesta.

Ylen tv-uutisten toimittaja pitää tätä todisteena siitä, että Perussuomalaisten vaalimanifesti on "silkkoa" eli paskaa.

Kuka tahansa syyttäjä voi siis koska tahansa nostaa syytteen ketä tahansa kansalaista vastaan ja tällä tavalla saada Ylen tv-uutiset haukkumaan ko. kansalaisen esittämiä ajatuksia paskaksi.

Tässä tapauksessa "ajatusrikollinen" oli Perussuomalaisten kansanedustajaehdokas James Hirvisaari. Huomenna se voit olla sinä.

Hirvisaaren kirjoitus islamista oli tällainen:

Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin. Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä. Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan.

Jos olet tätä mieltä, Ylen tv-uutiset sanovat ajatustesi olevan silkkoa eli paskaa. Yle ei edes kerro, mitä nämä ajatukset ovat. Yle vain sanoo nimeltä mainiten, kuka puhuu paskaa; Yle ei anna tv-uutisten lukijoiden tutustua näihin ajatuksiin, jotka Yle suoralta kädeltä leimaa pelkäksi paskaksi referoimatta niitä lainkaan.

Yle asettuu syyttäjän puolelle ennen oikeudenkäyntiä. Yle ottaa tuomiovallan itselleen. Yle tuomitsee ihmisen etukäteen ennen kuin syytettä on käsitelty oikeudessa. Yle ei tietenkään myöskään näe mitään ongelmaa siinä, että poliittisesti motivoitunut syyttäjä tehtailee ajatusrikossyytteitä poliittisin perustein. Ylen mielestä ihmisten vainoaminen heidän mielipiteidensä vuoksi on OK.

Yle on siis ottanut tehtäväkseen kertoa kansalle, kenen ajatukset ovat Oikeita Mielipiteitä ja kenen pelkkää "silkkoa" eli silkkaa paskaa. Ylen mielestä on silkkaa paskaa, että islam aiheuttaa mm. naisten alistamista, lasten sukupuolielimien silpomista, kunniamurhia ja terrorismia.

Yle siis valehtelee islamista.

Sinä kustannat lupamaksurahoillasi propagandaa, jossa valehdellaan islamista. Tätä on se "julkinen palvelu", jota Yle sinulle tarjoaa vastineeksi lupamaksurahoistaan.

Yle yrittää estää Suomen kansaa saamasta tietoa islamista. Yle sanoo islamista kirjoittaneen kansanedustajaehdokkaan olevan pelkkää "silkkoa" eli silkkaa paskaa, mutta ei edes kerro kyseisen islam-kirjoituksen asiasisältöä. Yle ei siis halua tv-uutisten katsojien voivan itse arvioida, ovatko kyseiset islam-kirjoitukset totta vai eivät. Yle siis pimittää tietoa katsojiltaan eli kansalta estääkseen katsojia muodostamasta itse omia mielipiteitään.

Yle haluaa katsojien vastustavan Perussuomalaisia, koska Yle ilmoittaa Perussuomalaisten olevan pelkkää "silkkoa". Yle siis leimaa Perussuomalaiset paskapuolueeksi pelkästään sen perusteella, että joku syyttäjä on nostanut sananvapauden vastaisen ajatusrikossyytteen jotakuta Perussuomalaisten ehdokasta vastaan.

Yle haluaa kansan äänestävän sokeasti niitä puolueita, jotka Yle itse hyväksyy. Yle kieltää joidenkin puolueiden äänestämisen sillä perusteella, että Yle itse ei pidä ko. puolueiden ehdokkaiden esittämistä näkemyksistä.

Yle ei edes kerro, mitä nämä Ylen vastustamat näkemykset ovat. Yle luulee voivansa yksinkertaisesti leimata tietyt puolueet tai tietyt ehdokkaat huonoiksi (silkko) ilman mitään perusteluja. Yle luulee katsojien omaksuvan ne poliittiset mielipiteet, joita tv-uutisissa saarnataan. Jos uutisissa kehotetaan olemaan äänestämättä tiettyjä ehdokkaita, Yle luulee kansan äänestävän näiden Ylen antamien määräysten mukaisesti kyselemättä mitään perusteluja.

Yle siis luulee voivansa sanella kansan äänestyskäyttäytymisen. Yle ei siis ole tiedotusväline. Yle ei pyri tiedonvälitykseen, vaan aivopesuun.1 kommentti:

  1. Onko Hirvisaaren kirjoitus siis todella jo poikinut syytteen kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan vai onko asia sillä tolalla, että apulaissyyttäjä epäilee häntä ajatusrikoksesta? Näissä kun on vissi ero ja perusteena sille, että perussuomalaista vaalimanifestiä pitää paskana, sen eron vasta huomaakin.

    VastaaPoista