tiistai 18. toukokuuta 2021

EU:N ELVYTYSPAKETIN ÄÄNESTYS – EDUSTUKSELLINEN DEMOKRATIA ON KANSAA VASTAA


Globalismille lojaalin poliittisen rälssiluokan lopullinen irtaantuminen kansan tahdosta ja intressistä sai Suomen eduskunnassa tänään konkreettisen näytön. Ylen uutinen kertoo korutonta kieltä Suomen sitoutumisesta Euroopan Unionin liittovaltiiokehityksen maksumieheksi: Eduskunta hyväksyi EU-elvytyspaketin, 10 kokoomuslaista ja kaksi keskustalaista liittyi vastustajiin – katso miten kansanedustajat äänestivät.

Pitkin kevättä valtamedia ja EU-myönteinen poliittinen johto on kauhistellut eduskunnan mahdollisuutta kaataa Etelä-Euroopan maille räätälöity tukipaketti. Punavihreät ja Kokoomuksen kauppakamarinulikat ovat jopa pelänneet Suomen maineen menettämistä, mikä tarkoittaisi vain EU:n poliiittisen johdon ja valtamedian suuttumusta. Mikäli Suomi olisi äänestänyt paketin hylkäämisen puolesta, olisi se saanut eurooppalaisten silmissä laajaa ihailua. Tämä olisi ollut mahdollista, jos kansanedustajat olisivat noudattaneet kansan enemmistön tahtoa.

Tukipaketin hyväksymisestä ei ole tehty Suomessa yhtäkään kunnon gallupia. Tämä on ymmärrttävää, sillä massiivisesta propagandasta huolimatta vähintään puolet kansasta olisi ollut sen läpimenoa vastaan. Perustuslakivaliokunnan suosituksesta eduskunnan piti saada 2/3 enemmistö tukipäätökselle, mikä tarkoittaisi kansalaismielipiteeksi muutettuna 67%:n kannatusta. On selvää, ettei näin suuri osa kansasta varmuudella kannata velkapakettia. Tästä voidaan vetää vain yksi johtopäätös: edustuksellinen demokratia ei enää edusta kansan tahtoa. Viimeistään nyt pitäisi jokaiselle olla selvää, että globalismin korruptoimat kansanedustajat eivät ole sitoutuneet Suomen etuun, vaan heidän intressinsä löytyy Eurostoliiton rakentamisesta.  

Liittovaltiokiimaisen pakkomielteen paljastaa Ylen politiikka- ja yhteiskunta -toimituksen tuottaja Maria Stenroosin asenne mielipideanalyysissään Taistelu elvytyspaketista päättyi täpärään äänestysratkaisuun – lähes kolmannes eduskunnasta karsastaa EU-yhteistyön syventämistä. Kirjoituksessaan Stenroios on närkästyneen huolestunut joidenkin kansanedustajien isänmaallisuudesta, koska eivät ehdoitta kannatakaan liittovaltiota ja Suomen velkataakan kasvattamista. 

Mitä virkaa on enää eduskunnalla, kun se on pelkkä kumileimasin pienen kalergisen EU-kabinetin päätöksille? Mitä röyhkeämmin kansan tahto sivuutetaan, sitä hysteerisemmin vihamielisen järjestelmän lakeijat tiedostusvälineissä kirkuvat demokratian puolesta. Suomalasivihamielisille globalisteille nykymuotoinen demokratian irvikuva on hyvä, pyhä ja kannatettava, koska se ajaa niin hyvin heidän asiaansa ohi hyväuskoisen kansan. Tässä tilanteessa kansalaisten on kysyttävä itseltään, ajaako peukaloitu edustuksellinen demokratia lainkaan heidän asiaansa. Tämänpäiväisen näytön perusteella demokratia ei ole ainoastaan piittaamanton kansan edulle, vaan se on suoranaisesti sitä vastaan. 

2 kommenttia:

  1. Eurooppa tulee ajautumaan sisällissotiin, joissa omia kansojaan puollustavat joutuvat hävittämään kaiken tänne tuodun saastan pois myös niitä tänne järjestäneiden omien kansojen tuhoamiseen pyrkivien globalistien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Olihan sillä rahasäkillä sentään Kansan Hyväksyntä ! KOKO kansan ! Kysyiväthän Ne™ sentään n 1050:ltä Tsadilaiselta, jos se ei ole KOKO Suomi, niin mikäs sitten !...

    Ja tuossa lopussa on kirjoitusvirhe, sanassa "piittaamaton". Ylimääräinen N, "piittaamaNton".

    VastaaPoista