maanantai 30. syyskuuta 2019

TILASTOKESKUS KESKITTYY SUOMEN VÄESTÖN MÄÄRÄÄN, MUTTA ON PIITTAAMATON SEN LAADUSTA

Suomessa asuvien määrä halutaan pitää hinnalla millä
hyvänsä noin kuudessa miljoonassa.

Huolimatta Internetin informaatiovallankumouksesta valtaosa normikansalaisista imee edelleen tietonsa maailmanmenosta valtamediasta. Luonnollisesti hallitsevat tiedotusvälineet käyttävät tätä tilastotietoa hyväkseen ja syytävät pahaa aavistamattomille massoille sellaisen tulkinnan maailmasta, jolla voidaan vahvistaa hegemonista käsitystä konsensustodellisuudesta. Siksi suurin osa uutisista esitetään siten, että ne sopivat markkinaliberalistisen liberaalidemokratian sapluunaan. 

Tätä niin sanottua agendajournalismia voi bongata esimerkiksi Ylestä, joka onnistuu jopa säätietoja kertoessaan ujuttamaan muodikkaan mutta varmistamattoman teorian ilmastosta. Jopa Tilastokeskuksen väestöennusteet Suomesta korruptoidaan yksisilmäisellä oletuksella väestön "oikeasta" määrästä. Tänään ilmestyneessä Ylen uutisessa Uusi väestöennuste vahvistaa synkät pelot – Tilastokeskus: maamme väkiluku lähtee nykykehityksellä laskuun reilun kymmenen vuoden päästä asukasluvun väheneminen tulkitaan yksiselitteisen kielteisenä asiana, jonka vuoksi on syytä painaa paniikkinappulaa. Tutkijan auktoriteettiin vedoten kansalaisia lietsotaan paniikkiin ikään kuin kyseessä olisi äkkinäisesti tapahtuva suomalaisten sukupuutto:
Tilastokeskuksen aamukahdeksalta julkistama tuore väestöennuste vuoteen 2040 saakka vahvistaa synkät pelot syntyvyyden kehityksestä Suomessa lähivuosikymmeninä.  
– Pelkäsin aika pahaa ja synkkää ennustetta. Mutta kyllä oli aika jäätävää, että tulevaisuudesta kertovat luvut olivat vielä paljon synkemmät, mitä osattiin edes ajatella, kommentoi aluetutkija Timo Aro ennustelukuja Ylen aamu-tv:n haastattelussa tuoreeltaan.
Laskeva syntyvyys voi olla eräs oire itseensä kyllästyneen hedonistisen kulttuurin itsetuhoisuudesta, mutta yhtä lailla se voi merkitä populaation palautumista optimaaliseen määrään suhteessa ekologiseen kantokykyyn. Sitä paitsi on vaikea löytää perusteita sille, miksi Suomessa asuvien lukumäärä pitäisi paaluttaa ikuisiksi ajoiksi mielivaltaisesti valittuun 5,5-6 miljoonaan kuten Tilastokeskuksen tutkijat näyttävän ajattelevan. 

Suomalaisia oli toisen maailmansodan aikana 3,5 miljoonaa ja maamme pärjäsi sillä hyvin. Aivan yhtä hyvin Suomi menestyisi tuolla määrällä edelleen, tosin sillä edellytyksellä, että maan asukkaat olisivat etnisiä suomalaisia. Jos taas nykyistä "lapsivajetta" aletaan korvata enenevissä määrin esimerkiksi afrikkalaisilla, kyky ylläpitää nykyistä korkeaan teknologiaan perustuvaa elintasoa romahtaa sitä mukaa kun suomalaisten suhteellinen määrä vähänee. Kun saadaan afrikkalainen populaatio, saadaan myös sen mukainen kansakunnan keskimääräinen äo ja siitä seuraava kulttuurin taso.

Pahinta mitä nyt voitaisiin tehdä on kasvattaa kehitysmaista tulevaa maahanmuuttoa ja korottaaa lapsilisää kolmannesta lapsesta lähtien. Mutta juuri näitä toimia maamme itsemurhahallitus on suunnittelemassa! 
Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun (sd.) johdolla hallituksen "lapsitalkoot" tarkoittavat sitä, että kehitysmaalaisten tulonsiirtoja lisätään palkitsemalla suomalaiset syrjäyttävä lisääntyminen. Toisin kuin suomalaiset perheet ulkoeurooppalaiset ovat poikkeuksetta yli kaksilapsisia, joten lapsilisistä saatu korotushyöty menee uudistuksen jälkeen enimmäkseen heille. Hienoa suomalaisvihamielistä politiikkaa sosialistihallitukselta jälleen kerran.

Ikävintä koko väkilukeskustelussa niin Suomessa kuin muissakin länsimaissa on se, että sitä käydään käytännössä pelkästään talouden ehdoilla. Keskustelussa nousevat jatkuvasti esiin heikentyvä huoltosuhde ja pienentyvät eläkkeet. Viimeksi hupenevista eläkkeistä ärähti Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n työelämästä vastaava johtaja Ilkka Oksala, joka kuvasi viime lauantain Helsingin Sanomissa "tilannetta vakavaksi". 


Talouseliittiä edustavan Oksalan haluttomuudesta ymmärtää reaalitodellisuutta kertoo se, että hän tarjoaa "lapsipulan" lääkkeeksi "naisten työmarkkina-aseman parantamisen esimerkiksi perhevapaita uudistamalla". Elämälle vieraat punavihreiden muotihokemat niellyt Oksala tarjoaa tosisiassa troppia, joka on myrkkyä suomalaisten lisääntymisen kannalta. Nimittäin lisäämällä työelämän houkuttelevuutta naisille vähennetään varmuudella syntyvyyttä. Sokea Reettakin ymmärtää, ettei naisten haluttomuus tehdä lapsia johdu "työelämän esteistä", vaan yksinkertaisesti siitä, että naisilla on elämässään paljon kiinnostavampia sijaistoimintoja kuten työelämä, loputon kouluttautuminen ja ulkonäköön liittyvät markkinat.

Historiallisesti tarkasteltuna Suomen niemellä asuvia suomalaisia on nykyään valtava määrä. Suomalaisten tämänhetkinen lukumäärä johtuu pitkälti suurten ikäluokkien synnyttämästä eläkeläisvääristymästä, joka katoaa kun tuo ikäryhmä poistuu keskuudestamme. Selvää on myös se, ettei alati kasvavassa automaation ja robotiikan hallitsemassa maailmassa tarvita lisäväestöä sen enempää Suomessa kuin muuallakaan.

1 kommentti: