perjantai 1. heinäkuuta 2011

Yle keksii "viharikoksia" omasta päästään

Ajankohtainen kakkonen 28.6. 2011:

Viime vuonna langetettiin kovia tuomioita Espoossa tapahtuneesta, erityisen julmasta viharikoksesta. Parikymppiset nuoret olivat pahoinpidelleet tummaihoisen 14-vuotiaan helsinkiläispojan lähes hengiltä.

Jussi Halla-aho:

Tilasin tapausta koskevat tuomiot Helsingin hovioikeudelta. Niin tekijät kuin uhri ovat nimiensä perusteella suomalaisia, eikä sen enempää Espoon käräjäoikeuden kuin Helsingin hovioikeudenkaan ratkaisuissa (tai syyttäjän ja uhrin esittämissä vaatimuksissa) ole halaistua sanaa rasistisesta tai muusta vihamotiivista. Mikään ei viittaa siihen, että kyse olisi ollut muusta kuin sadististen psykopaattien satunnaiseen uhriin kohdistuneesta väkivallanteosta.

Yle siis kertoo fiktiivisiä tarinoita "viharikoksista" ikään kuin ne olisivat totta.

Yle keksii "viharikoksia" omasta päästään. Kun "viharikoksia" ei todellisuudessa tapahdu, Yle KEKSII NIITÄ. Yle kertoo fiktiivisiä tarinoita eli SATUJA "uutis- ja ajankohtaisohjelmissa". Yle VALEHTELEE.


Ajankohtainen kakkonen 28.6. 2011:

Poliisiammattikorkeakoulun uusimmat rikostilastot kertovat rasististen rikosten määrän kasvusta vuoden 2008 myötä.


Poliisiammattikorkeakoulu:

Vuosien 2008 ja 2009 luvut eivät ole vertailukelpoisia aikaisempien vuosien rikosilmoitusten ja rikosepäilyiden määrään. Tämä johtuu siitä, että tilastointimenetelmää muutettiin vuoden 2008 tilastointia varten.Yle siis VALEHTELEE TAAS.

Yle VALEHTELEE siteeraavansa poliisin rikostilastoja. Poliisi itse sanoo, että ko. tilastot EIVÄT ole vertailukelpoisia tilastointiperusteiden MUUTTUMISEN vuoksi.

Yle VALEHTELEE siitä, mitä POLIISI sanoo.

Poliisiviranomaisten pitäisi haastaa Yle oikeuteen siitä, että Yle valehtelee poliisiviranomaisten raporteista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti